Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה:

* נא לציין רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. אין לפרסם רכבי אספנות משופצים ומסודרים.

* אין למסור מיקום מדוייק אלא אזור או שכונה. המעוניינים בפרטים נוספים מתבקשים לפנות בה"פ למפרסם ההודעה.

* בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן לא יאומן, פעם זה היה השרשור האהוב עליי.

אז הנה סוסיתא שעומדת במושב בצפון, לידה טרקטור ישן ומשאית דודג'.

במקום קיימת גם פורד סיירה 1.6 ידנית 5 הילוכים עם סאנרוף מקורי, ולבעלים יש אפילו אופנוע BSA משנות ה-40 נעול במקום מוסתר.

התמונות באישור הבעלים.

2014-10-09_18-01-39_612.jpg2014-10-09_18-01-46_656.jpg

פורסם
כל יום המון רכבים עולים בעמוד בפייסבוק כניראה שזה הגורם העיקרי.

מותר לשאול איזה עמוד?

פורסם

נצפו היום על כביש 6 צפון באזור קרית גת , 2 משאיות גרר עם משאיות מאד ישנות במצב סופני . מקווה שהם בדרך לשיפוץ ולא לגריסה.

משאית אחת משנות ה 70, ואחת שנת 83. הם היו על 2 גררים שנסעו ביחד לכיוון צפון.

לצערי לא יכלתי לצלם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אחת כחולה ואחת אדומה? עם מקדחים עליהן?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

די מיהרתי ולכן לא שמתי לב לזה . אבל לפי דעתי הם היו במצב סופני מאד קשה והקבינה של אחת מהם הייתה מעוכה .

לפי דעתי הם או בדרך לשיפוץ או לגריסה. אחת מהם היייתה משאית די קטנה כנראה 6-9 טון .

אין לי עוד פרטים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
די מיהרתי ולכן לא שמתי לב לזה . אבל לפי דעתי הם היו במצב סופני מאד קשה והקבינה של אחת מהם הייתה מעוכה .

לפי דעתי הם או בדרך לשיפוץ או לגריסה. אחת מהם היייתה משאית די קטנה כנראה 6-9 טון .

אין לי עוד פרטים.

משאיות שמשמשות לקידוח הן לרוב משאיות ישנות בלי טסט שמובלות ע"י נגרר של ציוד כבד ממקום למקום.

ואגב:

-באיזור תעשייה של קריית גת, בחצר של אחד המוסכים יש פורד קורטינה דור שלוש וסימקה סטיישן.

שניהם עם בודי טוב, שעברתי שם היום אחד המוסכניקים טען שהם למכירה ורוצים על שניהם 30,000.

למי שמכיר את קריית גת, ניתן לראות את הרכבים על הכביש בין הגשר החדש (ליד תחנת דלק טן) למחסני השוק.

-ב-2005 זכור לי שדיווחתי על פורד ברנדה נטושה בכניסה למושב סגולה, שבוע שעבר עברתי שם ועדין הפורד נמצאת שם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לא יאומן פשוט ריק

זה לא שאין רכבים , אני מעלה בממוצע 3 / 5 רכבים מהזאנר בחודש שאני מצלם במהלך נסיעותיי, פשוט יותר נוח להעלות אותם לקבוצה המקבילה בפייס, ויש שם יותר אינטרקציה ופעילות

מרבית החברים עברו לשם.

עריכה אחרונה על ידי elians

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...