Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק ואם השוטר יודע אנגלית מה שסביר, ישוחחו השניים באנגלית.

זה חתיכת "אם".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא בדיקת אלכוהול זה מה שמפריע לך? זה ממש לא אותו הדבר כמו להיטפל לאזרח כי יש לו מכונית בולטת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
550

3. צודק All Men Must Die אבל במקור נאמר עוד מהצרפתים בשלהי התפתחות האנגלית הבריטית

משמע כל גבר צריך/חייב למות , ולא כל "הגברים" -ברבים למרות שזה אותה כוונה . זאת אנגלית ממלכתי עתיקה מאוד ולא המודרנית ובטח שלא האמריקאית אין צורך לנסות להבין :

אוף טופיק:

התרגום שלך נכון, אבל הכתיב עדיין שגוי. Man שמייצג את כלל המין האנושי תמיד יהיה עם אות רישית גדולה, אבל גם זה תמיד בתחביר נכון, מה שלא קורה בשם משתמש שלך.

אנגלית עתיקה היא במקרה אחד התחביבים שלי, אבל זה בסדר כי אין לי חיי מין.

Carry on.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
דווקא בדיקת אלכוהול זה מה שמפריע לך? זה ממש לא אותו הדבר כמו להיטפל לאזרח כי יש לו מכונית בולטת.

כן, זה מאוד מפריע לי שמעכבים אותי חצי שעה בלי שום סיבה ויוצרים פקקים. לא כל נהג הוא שיכור בפוטנציה ולא כל גבר הוא אנס פוטנציאלי רק בגלל שיש לו איבר מין. לא יכול להיות שיעצרו את כל התנועה כדי לבדוק נהג נהג. שיסתובבו ברחובות ויתנו לחיות בשקט ואם מבחינים בנהג שנוסע בצורה מחשידה שיעצרו ויבדקו אותו. למה צריך להשבית לכולם את השמחה ואת החיים? אתה יוצא לבלות, לא שותה כי אתה נוהג, עיףף, מת לחזור הביתה ואז מוצא את עצמך בפקק יזום של המשטרה ומרגיש בחזקת חשוד כל עוד לא הוכחה חפותו. כן, זה בהחלט מעצבן אותי ואני מבין את זה שהתחיל את השרשור וכיף לו שהוא לא חי כאן רוב השנה אלא במדינה שיש משמעות לכבוד האדם וחרותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך שיטה טובה יותר למנוע נהיגה בשכרות מלבדוק נהגים ביציאה ממקומות בילוי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לך בידיים סיפור שעשוי לעניין לא מעט גופי תקשורת.

יש מצלמה ברכב? אם לא שים אחת דחוף.

תעד עם מצלמה מובנית כל עצירה שכזו. נהג באדיבות. אם נגרם נזק תעד גם אותו בפרטים.

ברגע שיש לך הוכחה מצולמת שכמות העצירות מגוכחת לכל הדיעות, פנה עם הסיפור לתקשורת - עיתונות\טלויזיה\אינטרנט.

אם האייטם מתפרסם אתה על הסוס.

ברגע שהפרצוף שלך מופיע על מרקע הטלויזיה של כל מפקדי המשטרה תחת הכותרת "המשטרה מתנכלת לאזרח זר על לא עוול בכפו" אף שוטר לא יעיז להתקרב אליך.

יום טוב גם לך

פורסם

זה עלול להצטייר בדיוק להיפך...ואז יתראיין סנ"צ קוקוריקו ויספר שיש למשטרה יסוד להאמין שהנ"ל מעורב בפעילות לא חוקית והוא אינו יכול להרחיב.

ומי שלא שטרם מכיר אותו עכשיו כבר יזהה ויקשר אותו מיידית לפעילות פלילית, ברגע שזה יקרה כל שוטר משועמם שהוא יעבור מולו יבדוק לו גם את החלחולת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פותח שרשור יקר,

תחליף ל-STI שרצית לקנות בשרשור הקודם בצבע לבן בלי הספוילר ואתה מסודר. הזמנת בסוף או שעוד לא?

אני מכיר כמה עם ML חדשות, לבנות ושחורות, את אף אחד לא עוצרים.

תעלה לפה תמונה של המרצדס שנראה על מה מדובר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
עו"ד???

כשמשטרה תופסת מישהו, עו"ד יכול לעזור לו.

כשהחבר'ה שלך מתקשרים למישהו להגיד לו שהוא במינוס (בדר"כ ממספר חסום - מניאקים!) רק אלוהים יכול לעזור לו.

:-)

פורסם

היה לי את אותו הדבר עם הפאביה הקודמת, שחורה עם גג לבן, כל שוטר או ניידת שראתה אותה עצרה אותי לבדיקה בצד.

במשך שנתיים בדקו אותי מעל ל30 פעמים.

היה קטע מצחיק כשנסעתי בשיירה עם אימפרזה STI, מיאטה שחורה ולאון קופרה, הגענו למחסום משטרתי, כולם עברו ורק אותי עצרו בצד.

הסיפור נגמר אחרי שהחלפתי רכב.

לפחות אתה נוהג על מרצדס...

נ.ב.

בזכות הנבלה הזאת הפסקתי לחלוטין לצאת עם הרכב, לא היה פעם אחת שלא בדקו אותי עם ינשוף.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני לא יודע למה אנשים מופתעים ממה שהוא טוען. לי בעבר הייתה פולו gti אדומה. כל מי שאי פעם כאן ראה אותי, יודע שאני לא בדיוק נראה כמו העבריין השכונתי. ובכל זאת, בכל פעם שעברתי ליד ניידת - נעצרתי. וכן, זה קרה פעם בשבועיים ולא פעם ביום, רק בגלל שבאזורים שבהם נסעתי לא הייתה יותר מדי נוכחות משטרתית ביומיום. השיא, אגב, גם היה במקרה אחד בו שוטר משועמם ניסה למצוא אצלי סמים בתא הכפפות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סמים באוטו ניסו למצוא אצלי גם בדייהטסו אפלאוז שהייתה שייכת לאבא שלי, בשכונה טובה מאד בעיר שרחוקה מלהיות מוכת פשיעה. פשוט שוטרים משועממים. זה הסתיים כאשר השוטר מצא חתיכת נייר כסף על השטיח באוטו (אני משער שהיא הגיעה לשם עם בוץ על נעל כלשהי), עיניו אורו כאילו אמר Eureka (אם היה יודע מה זה), הוא פתח אחוז תזזית את נייר הכסף, רק כדי למצוא שם מסטיק משומש. באותו רגע מהפדיחה הניידת התקפלה די מהר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
היה לי את אותו הדבר עם הפאביה הקודמת, שחורה עם גג לבן, כל שוטר או ניידת שראתה אותה עצרה אותי לבדיקה בצד.

במשך שנתיים בדקו אותי מעל ל30 פעמים.

היה קטע מצחיק כשנסעתי בשיירה עם אימפרזה STI, מיאטה שחורה ולאון קופרה, הגענו למחסום משטרתי, כולם עברו ורק אותי עצרו בצד.

.

לא אמרת כלום, פאביה....

את בכלל משווה לאון קופרה ומיאטה לפאביה?

הראשונה מכונית שחסכו עלי ולא נתנו לה גג, על השניה חסכו אז היא לא ממש יודעת לפנות ואליהן את משווה פאביה?

משטרת ישראל מבינה, בדיוק כמו כל הפורום הזה, שפאביה זה לא רכב רגיל, זה זכות לעצור אותה ולו רק לבחינה מהירה מקרוב רגע לפני שהיא שוב שוברת את מחסום הקול.

פותח השרשור,

אני נוטה להאמין לך כשאתה אומר שאתה לא עבריין, מצד שני ומבלי לפגוע, מדברייך אתה מצטייר גם כטרחן לא קטן שהרי אתה מציין כמה וכמה פעמים שאתה מקפיד "לענות" לשוטרים והשיחת טלפון המהירה לעו"ד וכו'.

בוא תבין כמה דברים:

1.אתה נוהג במרצדס ML שחורה עם חלונות שחורים, זה רכב שבדומה למתחרה העיקרי שלו, X5 שחור-חלונות שחורים, חביב מאוד על אוכלוסייה מסויימת, כזו שיש לה חיבה לעסקי מחזור הבקבוקים כמו גם חיבה לעסוק בפתרונות אבטחה מתקדמים (או בשמם המוכר יותר- פרוטקשן).

כחלק מהמאבק של יחידת להב באותה אוכלוסיה הפן הכלכלי של אותה אוכלוסיה הוגדר כיעד מרכזי לפגיעה ובתוך זה נכללים רכבי היוקרה של אותם ממחזרי בקבוקים, מכאן אתה יכול להסיק למה ייתכן שהרכב שלך מושך את תשומת הלב של כל שוטר הנקרא בדרכך.

2.תזכור שגם שוטרים הם בני אדם, הם גם מפליצים, מחרבנים ומתעצבנים כשנתקלים באדם "מעצבן". יכול להיות שפעם-פעמיים ראשונות שנעצרת זה באמת היה מקרי, השוטרים זיהו את אישיותך הלבבית והפכו אותך לסוג של יעד להטרדה, מה שנקרא "בוא נעצבן את מי שמעצבן אותנו".

כל הפעמים האלה שעוצרים אותך, האם זה קרה באיזורים שונים בארץ או באיזור די תחום?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אךךך הנה הדוגמא הקלאסית לישראלי המצוי, כשהמשטרה מחפשת, עוצרת, בודקת(כן לפעמים 4 פעמים את אותו רכב מה לעשות) אז כולם צועקים חדירה לפרטיות ושלשוטרים משעמם, ניצול סמכויות...בלה בלה בלה. כשהשוטרים לא עושים או מורידים לחץ, שואלים איפה המשטרה ולמה המשטרה לא על הכביש ?

שום דבר לא מספיק לישראלי המצוי.

אני נוסע על פולו שרק נשאר לרשום עליה: "זהירות פלסטינים בלי אישורים בבגז'" וכן עוצרים אותי מדי פעם ואפילו עושים לי חיפוש מעמיק באוטו, את האמת אני לא מרגיש מוטרד מכך אלא ההפך ככל שהחיפוש עמוק יותר ומעמיק ככה אני אומר: "הנה שוטרים שעושים אחלה עבודה".

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

כל מי שראה איך אנשים שותים ונכנסים בקלות לאוטו יצדיק את הפקקים שהינשופים גורמים. אני בעד.

הבעייה היחידה היא שלרוב מדובר בשעות מאד מסויימות בסופ"ש ומעבר לשעה הזו בד"כ אין שוטרים.

אם מישהו שבקי בחוק יוכל להבהיר משהו בקשר לחיפוש: ככל הידוע לי אסור לחפש לך ברכב כמו שאסור סתם לחפש לך בדירה. זה בדיוק אותו הדבר. מותר לחפש רק אם יש חשד סביר לביצוע פשע (לא בטוח אם זה "פשע" או כל עברה) ואז השוטר צריך לומר לך שהוא חושד בא/ב/ג והוא בכלל לא צריך לשאול אותך אם אתה מסכים לחיפוש.

אם הוא סתם שואל אותך האם יש לך סמים והאם אכפת לך שהוא יחפש לך ברכב, מותר לך לומר לו שאתה לא מסכים שיחפש.

גם אם עצרו אותך על מהירות מופרזת זו לא עילה לחיפוש. לדעתי (אולי אני טועה) רק אם רואים דם ברכב/ אתה מעשן גויינט/ התאור שלך/ של הרכב מתאים לפשע שהתבצע בסמוך וכדומה, רק אז מותר לחפש ברכב ללא הסכמתך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...