Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי בעיה והבעיה הזאת נקראת משטרת ישראל. הם פשוט לא עוזבים אותי וזה כבר בלתי נסבל. אני מגיע למצבים שהשוטרים רוצים לעצור אותי, ואני מתקשר לעו"ד שיהיה על הקוו +מצלמת דרך, כי אני לא יכול לסבול את זה כבר, ואני עונה ומתנגד.

אני אזרח ארה"ב עם תושבות קבע בארץ עקב היותי יהודי ושמשפחתי יהודית ומתגוררת בארץ. אין לי אזרחות ישראלית מלאה מכיוון שאני "מושבע" נאמנות לארה"ב. לאחרונה אמי חלתה ב MS ומצבה החמיר. עליתי לארץ כדי להיות בתמונה.

הבעיה שלי שכל יום במדינה הזאת אני שונא אותה יותר ויותר. מדינת פח בחיים שלי לא עברתי את מה שאני עובר פה ועל כלום על פארש.

אין לי היסטוריה בישראל , לא עבר פלילי , לא עבר תעבורתי , לא מוכר לרשויות לא שום דבר.

בארץ 3 חודשים לסירוגין בשנה וזה רק בגלל משפחה. משום מה לאחרונה [מאז שעליתי עקב מצב אימי] אני עובר עינויים על ידי משטרת ישראל.

שברתי שיא שעצרו אותי בצד 9 פעמים בשבוע אחד(!) עבור "בדיקה שגרתית". מטרידים אותך סתם, וכל פעם אתה לא מבין למה משטרה עוצרת אותך בצד מה רוצים ממך. אולי עשית משהו לא בסדר ומשאירים לך הרגשה רעה לאורך כל היום, כאילו לא חסר על מה בראש.

בחודש האחרון התחלתי לענות לשוטרים ולשאול אותם על איזה סמכות מותר להם לעצור אותי סתם ככה בצד ולהתחיל להטריד על בסיס קבוע.

שוטר אחד ענה לי ואמר לי "על סמכות מה שבז*ן שלי" הוציא אותי מהרכב אמר לי שאני "כרגע מעוכב ושיש לו חשד סביר שיש עלי או ברכב משהו לא חוקי. הדפוק הזה התחיל לפרק לי את המושבים מאחור דפק לי את הפלסטיק איפה הרגליים ליד הנהג [איפה שעוברים הכבלים].

זה שבור אין חלק עכשיו הוא בבגז רואים הכל חשוף ועד שיגיע חלק מגרמניה יכח חודש ואני צריך לשלם על זה.

באותו שבוע שוב פעם נעצר בצד הפעם שוטר מסמן לי עם פנס ואז הוא אומר שיש נגדי משפט ושאני יגיע למשפט, כי אני לא מגיע.

שאלתי אותו איזה משפט? על מה אתה מדבר? מתי להתייצב ואיפה? הוא ענה שאין לו זמן לדבר על זה ושאני יבדוק לבד שהוא צריך לעבוד ,התחלתי לברר גיליתי שאין שום דבר.

היום בבוקר ביציאה מכביש 6 לכיוון חיפה, בקטע שיש שלט שאומר שיוציא מכביש אגרה ושישלח בדואר מגיעים מאחורי שני אופנוענים.

עוקפים אותי אחד בשול אחד בנתניב השמאלי ומסמנים לי לעצור בצד. בודקים רשיונות רשיון רכב ביטוח ואפילו ינשוף עשו לי.

ב 12 בבוקר ינשוף על מה?

שאלתי את האופנוענן למה כל היום עוצרים אותי הוא אמר לי "תחליף לטויטה קורולה לבנה ואז נעזוב אותך".

שאלתי אותו "מזתומרת להחליף לטויטה ואם לא בא לי טויטה"

הוא ענה לי "אז תמשיך לסבול עם המרצדס השחורה שלך נתראה עוד הרבה" ונסע.

מזה הדבר הדפוק הזה?

שלא נדבר ששוטר הכריח אותי להוריד את החלונות השוחרים בטענה שזה איזשהי מדבקה, ואני מסביר לו שהוא לא יכול להוריד שום דבר אלה חלונות מושחמים בתנור ישירות מהיבואן. הוא שרט לי את החלון האחורי אחרי שעה שהוא אמר שהוא יביא לי 1000 ומשהו שקל קנס+ נקודות + "ואם בא לו גם יוריד אותי מהכביש".

מה אפשר לעשות בנידון?

בנאדם בלי עבר בשום תחום בקושי רואה את ישראל ולא עוזבים אותי מילא היתי מוכר למשטרה או משהו.

Mercedes Benz Vito V6T 3.2 2015

Chevrolet Silverado 2500HD 2014

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

לשם שנוכל לדעת מה השוטרים רואים שהם עוצרים אותך רצוי שתעלה תמונה שלך עם הרכב ליד אבטיח בשביל קנה מידה

יש מצב שהניק שלך מופיע על מדבקה איפה שהו ברכב או על המצח?

רוב היום נוסע ברכב ופעם אחרונה שעצרו אותי לביקורת היתה לפני 4 שנים ורוב הזמן הגילוח שלי ברמה של דאעש

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבנתי שיש לך מרצדס שחורה, האם היא ישנה יחסית?

מניסיון על רכבי ספורט ורכבי יוקרה עצרו אותי על בסיס שבועי ולפעמים גם יותר במשך שנים.

ב4 שנים האחרונות אני נוסע ביום יום על רכב ליסינג ולא עצרו אותי אפילו פעם אחת לבדיקה שגרתית, אפילו במחסומים לא מעכבים אותי יותר :)

לגבי נזקים שנגרמו ע"י שוטרים-תלונה למח"ש והתייעצות דחופה בפורום המשפטי אצלנו, בטוח שיוכלו לעזור לך.

פורסם

יש לי חבר שהיתה לו ב.מ.וו 745. בחור ישר כמו סרגל. הוא מכר אותה כי נמאס לו שכל שוטר עוצר אותו.

יש מכוניות שהן לשוטרים כמו סדין אדום לשור - כנראה שמרצדס שחורה זה אחת מהן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
האטיופים הגיעו לכוחות המשטרה.

מה?

לשם שנוכל לדעת מה השוטרים רואים שהם עוצרים אותך רצוי שתעלה תמונה שלך עם הרכב ליד אבטיח בשביל קנה מידה

יש מצב שהניק שלך מופיע על מדבקה איפה שהו ברכב או על המצח?

רוב היום נוסע ברכב ופעם אחרונה שעצרו אותי לביקורת היתה לפני 4 שנים ורוב הזמן הגילוח שלי ברמה של דאעש

מה ? מה ? מה?

ואצלי גם זקן דאעש רק מעוצב יותר

הבנתי שיש לך מרצדס שחורה, האם היא ישנה יחסית?

מניסיון על רכבי ספורט ורכבי יוקרה עצרו אותי על בסיס שבועי ולפעמים גם יותר במשך שנים.

ב4 שנים האחרונות אני נוסע ביום יום על רכב ליסינג ולא עצרו אותי אפילו פעם אחת לבדיקה שגרתית, אפילו במחסומים לא מעכבים אותי יותר :)

לגבי נזקים שנגרמו ע"י שוטרים-תלונה למח"ש והתייעצות דחופה בפורום המשפטי אצלנו, בטוח שיוכלו לעזור לך.

לא.. 550 עדיין באחריות עם חבילת AMG.. מצחיק שמבקשים ממני רשיון רכב כדי לראות אם צריך טסט הם ליצנים

יש לי חבר שהיתה לו ב.מ.וו 745. בחור ישר כמו סרגל. הוא מכר אותה כי נמאס לו שכל שוטר עוצר אותו.

יש מכוניות שהן לשוטרים כמו סדין אדום לשור - כנראה שמרצדס שחורה זה אחת מהן.

כנראה כל רכב שעולה הרבה יותר ממה שהשוטר יכול לאפשר זה סדין אדום עבורו.

השאלה מה אפשר לעשות במישור המשפטי? אי אפשר לעצור את ההטרדה הזאת?

פורסם

אני מודה שלא אהבתי את הסגנון שלך, "מדינה פח, אני שונא אותה יותר ויותר וכד'" מצרף לזה מרצדס שחורה ואני יכול להתחיל להבין איך הדברים מתנהלים.

הייתי בודק עם עו"ד הצמוד שלך, זה שאתה מתקשר אליו כשאתה רואה אורות מהבהבים, ובודק אם הרכב היה בעבר של מישהו שהיה מסומן על ידי המשטרה.

בזהירות קצת, נראה לי שאין עשן בלי אש.

מישהו מעביר לך מסר, מסיבה כלשהי שאנחנו לא יודעים, אבל אני מניח שאתה כן יודע.

יש לי תחושה שזה לא ייגמר כאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)
אני מודה שלא אהבתי את הסגנון שלך, "מדינה פח, אני שונא אותה יותר ויותר וכד'" מצרף לזה מרצדס שחורה ואני יכול להתחיל להבין איך הדברים מתנהלים.

הייתי בודק עם עו"ד הצמוד שלך, זה שאתה מתקשר אליו כשאתה רואה אורות מהבהבים, ובודק אם הרכב היה בעבר של מישהו שהיה מסומן על ידי המשטרה.

בזהירות קצת, נראה לי שאין עשן בלי אש.

מישהו מעביר לך מסר, מסיבה כלשהי שאנחנו לא יודעים, אבל אני מניח שאתה כן יודע.

יש לי תחושה שזה לא ייגמר כאן.

אה אתה צודק כי אם אני רושם שהמדינה פח ושאני שונא את המדינה אני כנראה שונא את ארץ ישראל ואת הישראלים ואני בטח אנטישמי .

עוד סטיגמות בבקשה? כן המדינה פח ואני לא סובל אותה , אין קשר לזה שאני פטריוט אוהב אדמת ישראל וימיני.

עכשיו תאשים אותי בסטיגמות שאני כנראה פרימטיבי כי אני לא שמאל ואני בטח מזרחי .

לנושא :אני אשם איך המדינה מתנהלת ושיש לה חוקים מפגרים?

היד היחידה של הרכב היא אני , ומעולם לא נרשם על הרכב עבירה גם אם מדובר בנהג אחר מסיבה פשוטה האמת 2 סיבות:

1.לא קונה יד 2.

2.לא נותן לאף אחד לנהוג ברכבים שלי.

אין לי רישום פלילי ואיפלו לא קנס על חניה , אני מודה שאני עונה לשוטרים אבל זה לא אומר שזאת סיבה לעצור אותי בצד .

הרי הם עוצרים אותי בצד ואז אני עונה לשוטרים.

אבל יופי תודה , אולי זאת החשיבה של ישראלים כפי שטענת מספיק שיש לי מרצדס ורכב שחור [כל הרכבים שלי שחורים אגב , אז בשפה שלך זה סופר עבריין לא?] כנראה אני מאוד מאוד מאוד מסוכן.

תגיד אולי במקרה אתה גם שוטר?

מצחיק שהעבריין הזה שכנראה משהו חשוד בו לא מוטרד בשאר הרכבים.

עריכה אחרונה על ידי AllManMustDie

פורסם

עלית עלי. אני שוטר.

תשמע, אני יכול להבין אותך, ואת התסכול שלך.

אני לא יכול להבין את המקום אליו אתה הולך - לא מעניין אותי אם אתה פרימיטיבי או ד"ר לפסיכולוגיה אנליטית של פינגוינים לבקנים, לא מעניין אותי אם אתה ימני או שמאלני, לא מעניין אותי אם אתה מזרחי או אשכנזי - מה אתה מכניס את הקשקושים האלה? מאיפה זה בא? ובגלל שאתה נכנסת למקום הזה, אני משער איך מתנהלות השיחות שלך עם השוטרים.

כנראה שבארה"ב לא היית מעיז להתנהג ככה כלפי שוטרים, אלא משתמש בהרבה "please sir" , "yes sir" וגם "thank you sir" .

ובאמת...כשעוצר אותך שוטר אתה מתקשר לעו"ד שלך...??? אין לי מה להוסיף על זה. סליחה.

לשעבר:

פורסם
שוטר הוא לא, אבל לפחות למיטב זכרוני הוא הדבר היחיד שגרוע יותר משוטר...

עו"ד???

לשעבר:

פורסם
שוטר הוא לא, אבל לפחות למיטב זכרוני הוא הדבר היחיד שגרוע יותר משוטר...

קמרשהלור"ל?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יכול להיות שסגנון הנהיגה שלך בצירוף עם הרכב גורם להם לעצור אותך?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...