Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
עלית עלי. אני שוטר.

תשמע, אני יכול להבין אותך, ואת התסכול שלך.

אני לא יכול להבין את המקום אליו אתה הולך - לא מעניין אותי אם אתה פרימיטיבי או ד"ר לפסיכולוגיה אנליטית של פינגוינים לבקנים, לא מעניין אותי אם אתה ימני או שמאלני, לא מעניין אותי אם אתה מזרחי או אשכנזי - מה אתה מכניס את הקשקושים האלה? מאיפה זה בא? ובגלל שאתה נכנסת למקום הזה, אני משער איך מתנהלות השיחות שלך עם השוטרים.

כנראה שבארה"ב לא היית מעיז להתנהג ככה כלפי שוטרים, אלא משתמש בהרבה "please sir" , "yes sir" וגם "thank you sir" .

ובאמת...כשעוצר אותך שוטר אתה מתקשר לעו"ד שלך...??? אין לי מה להוסיף על זה. סליחה.

כן צודק באנגלית אני אומר לשוטר "כן אדוני" , "נכון אדוני" .

עוד סטיגמות?

ובטח שאני מחייג לעו"ד שמסביר לשוטר יפה שאין לו סמכות לערוך אצלי ברכב חיפוש עקב "חשד סביר" לאדם ללא עבירות ושהם כבר עשו נזק ברכב.

בארה"ב וברוסיה אזרחים רודפים אחרי שוטרים מושחתים בארץ שוטרים חוקרים שוטרים שקובעים ששוטרים הם בסדר.

איך השיחה שלי מתנהלת עם שוטר.

ש= שוטר , א= אני :

ש = יום טוב רשיונות בבקשה.

א= מביא רשיונות תוך כדי שואל למה נעצרתי בצד והאם בצעתי עבירה?

ש=בדיקה שיגרתית אדוני תביא לי גם ביטוח ורשיון רכב.

א= מביא לו גם ביטוח ורשיון רכב.

ש= או משחרר אותי אחרי שהוא חוזר מהניידת או מתחיל לבלבל בשכל "החלונות שלך לא חוקיים , יש לך משהו ברכב שלא צריך להיות?"

שוטר הוא לא, אבל לפחות למיטב זכרוני הוא הדבר היחיד שגרוע יותר משוטר...

מה?

עו"ד???

מה?

מנהל סניף בנק?

מה?

קמרשהלור"ל?

מה? מה ? מה?

יכול להיות שסגנון הנהיגה שלך בצירוף עם הרכב גורם להם לעצור אותך?

שלא עוצרים אותי בצד עם שאר הרכבים שלי . האופי משתנה עם הרכב?

עריכה אחרונה על ידי AllManMustDie

Mercedes Benz Vito V6T 3.2 2015

Chevrolet Silverado 2500HD 2014

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

גם לי יש חבר שמוכר את הבמוו שלו עקב הטרדה מצד שוטרים.

העיצה היחידה שאני יכול לתת לך היא לענות לשוטרים בישראל כמו שאתה עונה לשוטרים בארה"ב, באדיבות וענייניות. אם שוטר מתחיל להתעסק לך עם הרכב זכותך לצלם אותו, רק שאני לא בטוח שזה יוסיף לאווירה החיובית ביניכם.

אגב, וואלאר מורגוליס מתורגם כ - "all men must die".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שרשור הזוי.

אם המשטרה מטרידה אותך, ויש לך הקלטות - תתבע אותם.

נכון לעכשיו אני מסכים עם דיסקו.

פורסם

ראיתי שיש לך עוד מרצדס. תעבור אליה. בוויטו לא יעצרו אותך...

וברצינות: כנראה שזה רכב שמשוייך מבחינת סגנונו לעבריינים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
550 זה BMW.

AMG זה מרצדס.

לא הבנתי איזה רכב יש לך.

יש לו בחתימה. מבחינתו 550 מסמל את ה-ML שלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פות"ש - בחייך, אני אחד מאותם משתמשי פורום שמאד קשה להאשים באהדה יתרה למשטרת ישראל, ובכל זאת - לרוב, שוטר לא יעשה סיכול ממוקד לאדם סתם מכיוון שיש לו אוטו חשוד. או שיש לאוטו עבר, כמו שכתבו פה, או שיש משהו שאתה לא מספר, במלוא הכבוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, אני מסכים ולא מסכים. השוטרים בהחלט עוצרים יותר רכבים שמשדרים משהו "אחר" (כמו ה-ML שלו) מרכבי ליסינג לדוגמה.

מצד שני הוא נעצר כלכך הרבה פעמים שזה נראה לי הזוי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יכול להבין את התסכול.

בן משפחה שלי, נוהג רק על BMW X5/X6 ושאר רכבים הנחשבים רכבי "עבריינים" בארץ, לפני כמה שבועות באמצע נסיעה רגילה ביותר שלו עם הילדים קפצו עליו שוטרים ליד הבית, פתחו את הדלתות בחוזקה ושברו 2 ידיות אחוריות של הדלתות (רכב בין חודש), מה שברו - תלשו ממקומן, הוציאו אותו מהרכב (והילדים ברכב) בטענה שחשבו שהוא איזה סוחר סמים / מאפיונר מה שלא יהיה, נפלו על הבן אדם הכי לא קרוב להיות דבר כזה, אבל מה זה הרכבים שהוא אוהב, וזו לא הפעם הראשונה שעוצרים דווקא אותו.

מה הוא יכול לעשות עם זה? האמת שלא יודע, מצלמה ברכב תמיד תעזור לך.

Opel Adam S 2017

פורסם
550 זה BMW.

AMG זה מרצדס.

לא הבנתי איזה רכב יש לך.

550 זה ML של מרצדס

גם לי יש חבר שמוכר את הבמוו שלו עקב הטרדה מצד שוטרים.

העיצה היחידה שאני יכול לתת לך היא לענות לשוטרים בישראל כמו שאתה עונה לשוטרים בארה"ב, באדיבות וענייניות. אם שוטר מתחיל להתעסק לך עם הרכב זכותך לצלם אותו, רק שאני לא בטוח שזה יוסיף לאווירה החיובית ביניכם.

אגב, וואלאר מורגוליס מתורגם כ - "all men must die".

1.קודם כל אני לא אומר לשוטר "בוקר טוב יב* ש* ז*נה , אלא "שלום וכו" גם בארה"ב אני לא מנשק להם.

2.אז מה אני אמכור את הרכב סתם כי הם דפרים ?

3. צודק All Men Must Die אבל במקור נאמר עוד מהצרפתים בשלהי התפתחות האנגלית הבריטית

משמע כל גבר צריך/חייב למות , ולא כל "הגברים" -ברבים למרות שזה אותה כוונה . זאת אנגלית ממלכתי עתיקה מאוד ולא המודרנית ובטח שלא האמריקאית אין צורך לנסות להבין :o

זה כמו ויני וידי ויצ'י שמתורגם בעברית "באתי ראיתי כבשתי" וזה בכלל "באתי ראיתי נצחתי"

פה ההבדל הוא עצום בין לכבוש לבין לנצח.

שרשור הזוי.

אם המשטרה מטרידה אותך, ויש לך הקלטות - תתבע אותם.

נכון לעכשיו אני מסכים עם דיסקו.

רק מלפני שבוע אני מסתובב עם המצלמת דרך וגם אז איך תובעים אותם ועל מה..

גבעת חלפון... קצין מטבח ראשי שנותן הוראות ליוסיפון ובא רק לטעום

מה?

ראיתי שיש לך עוד מרצדס. תעבור אליה. בוויטו לא יעצרו אותך...

וברצינות: כנראה שזה רכב שמשוייך מבחינת סגנונו לעבריינים.

לא עוצרים בויטו ולא בסילברדו אבל אלא רכבי משא .

יחי ההבדל הקטן

Mercedes Benz Vito V6T 3.2 2015

Chevrolet Silverado 2500HD 2014

פורסם

להגיד לך את האמת?

זה שאתה נוסע במרצדס כנראה גורם לכך_או שהם חושדים שזה איזה עבריין ובגלל זה שואלים אם יש לך משהו לא חוקי. תזכור שאתה חיי במדינה קטנה שרוב הפעמים שרואים נהג מרצדס אומרים הוא עבריין וכו'.

לא כל השוטרים כאלה, לכן לדעתי לא כדאי להכליל._השוטר שאמר לך "המסכות שבז*ן שלי",_לדעתי זו תת רמה אדירה,_כי זה שהוא שוטר לא אומר שיש לו כל כך הרבה כוח.

פורסם

חלונות שחורים – מותר רק אם זה מקורי מהיצרן.

בזמן נסיעה, אין אפשרות לבדוק האם זה חלון מקורי או צבוע/ מדבקה. לכן (כנראה) עוצרים אותך.

בנוסף לכך, קח בחשבון שיש רכבים שנראים שונים/ בולטים בכביש, וזה מושך תשומת לב (רצויה או לא). ולך יש רכב בולט....

וכן, לשוטרים יש סמכות חוקית לעצור אותך לצורך בדיקה. כל יום. ואפילו כל 5 דקות. (אף אחד לא מנהל רישום של איזה רכב נבדק ומתי, אז תיאורטית יכולים לעצור אותך לבדיקה כל 5 דקות – כל פעם שוטר אחר).

אני מסכים איתך שזה לא נעים, אבל....ברגע בו אתה מתחיל לשדר עצבים, אל תבוא בתלונות על התגובה שתקבל (בד"כ הפגנת כוח כזאת או אחרת).

ולפי התיאור שלך, אני מקבל את הרושם שאתה גורם להחרפת המצב במקום להרגעה (משדר עצבים ותוקפנות). אז אל תבוא בתלונות לגבי ביצוע בדיקה כזאת או אחרת.

לגבי הנזק שעשו לך – תפנה למח"ש / קפ"צ.

אינני יודע כלום על העו"ד שלך, אך איפה בדיוק המעורבות שלו ?

איפה התשובות שלו למצב ? (הן מבחינת תשובה עבורך לגבי סמכות שוטרים והן כלפי המשטרה עקב גרימת נזק).

פורסם

רק בשביל השעשוע הייתי מדבר איתם באנגלית(בטענה שיותר קל לי לדבר כך)

אם עוצרים אותך סתם-שלפחות יעבדו קצת יותר קשה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

נכון, כמו שבארה"ב אני יכול לדבר עברית עם השוטר בטענה שיותר נוח לי ככה... ואז אחד מהשניים או שהוא ירחם על ה"טמבל" וישלח אותי לדרכי או שהוא יעקב אותי עד שיגיע מתורגמן.

איזה משני האפשריות נראת לך יותר הגיונית שתקרא למיודענו פות"ש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...