Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בדיוק נכון, שכן אנגלית שפה מדוברת בכל העולם ועברית... נו, את ההמשך אתה יודע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

צודק ואם השוטר יודע אנגלית מה שסביר, ישוחחו השניים באנגלית.

לא יודע השוטר אנגלית וחושב שהבדיקה הכרחית, יעקב את פות"ש עד שיגיע שוטר נוסף דובר אנגלית ויצא שכרו של פות"ש בהפסדו.

כפי שיודע כל נהג מתחיל, לא כדאי להתחכם עם שוטרים והמטרה היא לצמצם למינימום את האינטראקציה איתם.

נ.ב

הרכב שעצרו אותי הכי הרבה לבדיקות היה פורד ברנדה בצבע בז' (בשנים 1986- 1995), למה?

רק לאלוהי השוטרים, פתרונות.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
פות"ש - בחייך, אני אחד מאותם משתמשי פורום שמאד קשה להאשים באהדה יתרה למשטרת ישראל, ובכל זאת - לרוב, שוטר לא יעשה סיכול ממוקד לאדם סתם מכיוון שיש לו אוטו חשוד. או שיש לאוטו עבר, כמו שכתבו פה, או שיש משהו שאתה לא מספר, במלוא הכבוד.

מה שרומן אמר. זה פשוט לא מסתדר סטטיסטית שעוצרים אותך כ"כ הרבה באופן מקרי בלי שום סיבה.

יש מצב שהחלונות הקדמיים מושחרים אצלך? קיבלת איזשהו דו"ח באחת הפעמים?

פורסם

שוב - זה לא ששוטרים לא עוצרים רכבים בולטים. גם כשהייתה לי אלפא 146, שברוב עוונותיה נצבעה באדום עם היוולדה, נעצרתי יותר מבכל מכונית אחרת, מה גם שהמנוע היה רועש ואני הייתי הרבה יותר צעיר ופוחז. אבל מה - לא בתדירות כזאת ולא עם כזה יחס. יש פה משהו מעבר שאנחנו לא יודעים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש פה משהו מעבר שאנחנו לא יודעים.

אולי מדובר על קרוב משפחה של ערוסי?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דברים לא קורים סתם.

פות"ש בחר לגלות טפח אך להסתיר טפחיים וזו כמובן זכותו. קשה מאוד לייעץ לו בלי להכיר את התמונה כולה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בארה"ב וברוסיה אזרחים רודפים אחרי שוטרים מושחתים בארץ שוטרים חוקרים שוטרים שקובעים ששוטרים הם בסדר.

אתה צוחק? ברוסיה רודפים אחרי שוטרים מושחתים? בדיחה,

גם בארה"ב - כמות מקרי הירי של שוטרים באזרחים לא חמושים - כמה מגיעים לתביעה?

יצא לך לקבל דו"ח באחת מההתקלויות האלה בעבר?

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להקליט כל מפגש שכזה.

.We apologise for the inconvenience

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כל מה שהוא כותב נכון, גם אני במצב שלו הייתי יוצא בהצהרות כמו

הבעיה שלי שכל יום במדינה הזאת אני שונא אותה יותר ויותר. מדינת פח

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מוזר,

אני מתלונן לרוב על אותו דבר רק מהצד ההפוך.

אני נוהג כבר 23 שנה. מספר הפעמים שעצרו אותי לבדיקה שגרתית - 4 ! קל לזכור כי זה קורה כל כך מעט שאני מתחיל לחשוב שאין בכלל משטרה על הכבישים. וכמה קל וכדאי לנהוג ללא רישיון, הרי הסיכוי שיעצרו אותך כל כך קטן.

פורסם

אני עם דיסקו.

אתה לא מתאר לנו תמונת מצב אמיתית, אלא פרשנות שלך (שוטרים מתנכלים לי) רק לחצי מהסיפור (עוצרים אותי בגלל שיש לי מרצדס עם חלונות שחורים).

האמת שמרטינז צודק לחלוטין. האכיפה בישראל כה נמוכה, שאתה יכול להעביר שנים ואף עשורים שלמים בלי לפגוש שוטר אחד לרפואה.

מה גם שאין שום דבר רע בבדיקת רשיונות שגרתית.

לא צריך להוכיח שיש לך קשר ישיר לאסון התאומים כדי לעצור אותך לבדוק רשיונות וביטוח.

פורסם

לפותח השרשור, מספר דברים. מאחר ואתה מגיע מארה"ב אתה בטח יודע וכנראה שגם שם עצרו אותך לבדיקה, יכולים לעצור ולעכב כמה שהם רוצים, ואני יכול לתת לך דוגמאות כי גרתי שם מספר שנים. אז לפני שאתה משמיץ את המדינה כדאי שקצת תנשום אוויר, דבר שני ייתכן שבאמת נוצר מצב של צרוף מקרים של סוג רכב ,אזור מגורים שיוצר את הבעיה הזאת.

דבר שלישי בארה"ב אם תדבר לשוטר בקול רם או תנסה להתעמת איתו תחטוף ותחטוף חזק,בעיקר עם STATE TROOPERS ,אז אם יש דבר לא חוקי בכל מה שאתה אומר וכותב יש מקום שנקרא מח"ש תפנה אליהם. חוץ מזה תסתכל על עצמך אולי גם אתה לא בסדר. DRIVE SAFE

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם (נערך)
550 זה ML של מרצדס

לא הסתדר לי השרשור הזה עד שהבנתי שלא מדובר בS550 אלא בML שחורה כנהוג במשפחות טובות :lol:

לנושא, אין מה לעשות עם זה, אני מתגורר באזור שהוא אפשר לומר "מעורב", ושוטרי סיור עוצרים אותי לבדיקה בתדירות די גבוה למרות שאני נוסע ברכבים שלא מושכים תשומת לב וכמובן - ע"פ החוק. אז אני בולע רוק וממשיך כי "ההטרדות" האלה מנעו וימנוע אירועי פח"ע וגניבות רכב.

השנקל שלי לאשכול: תחליף לS ורצוי לבנה :wink:

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
רק בשביל השעשוע הייתי מדבר איתם באנגלית(בטענה שיותר קל לי לדבר כך)

אם עוצרים אותך סתם-שלפחות יעבדו קצת יותר קשה.

זה יכול לעזור :)

ואגב לדבר עברית עם שוטר אמרקאי - אם העברה קלה, הם משחררים (לפחות במקרה של חבר שלי)

קובי

:-)

פורסם

אני לגמרי מבין את פותח השרשור אבל הבעיה שלו זה שהוא רגיל לארה"ב שהיא מדינה מתוקנת ולא מפגרת כמו ישראל. בארה"ב כמו בכל מדינה נורמלית, צריך "עילה סבירה" כדי לעצור מישהו. אני מתחרפן לפעמים שבסופי שבוע בתל אביב עומדים חצי שעה בפקק לצאת מפלורנטין כי המשטרה עושה מחסומים ומאלצת כל נהג ונהג לעשות בדיקת ינשוף. זאת חוצפה ובמדינה נורמלית צריך שהנהג יעורר חשד או סבירות שהוא נוהג תחת השפעה כדי שיוכלו לעצור ולבדוק אותו. נניח אחד שנוסע בזיגזגים או לאט / מהר מדי. סתם כי אני נהג עוד לא נותן להם זכות לבדוק אותי. זה כמו שיעשו בדיקות DNA לכל גבר כדי לשלול שהוא אנס מישהי. חוצפה הכוחניות שמפעילה המשטרה בארץ. גם לא עוצרים כל אוטו ומפרקים אותו לראות אם אולי הוא מבריח סמים, נכון. אז למה חושדים בכולם שהם נוהגים שיכורים בלי שיש איזשהי אינדיקציה לכך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...