Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. שמעתי שישנה אפשרות לגשת ללשכת תביעות התעבורה בעיר שבה ביצעת את העברה ולסגור איתם על הסדר טיעון לפני המשפט. אני מכיר מישהו שעשה את זה לפני שנתיים ויצא עם עונש הגיוני ללא עורך דין. כבר יומיים שאני מנסה להתקשר ללשכה בתל אביב כדי לברר איתם איך זה עובד והאם צריך לקבוע פגישה או פשוט להגיע, והם לא עונים. אין לי כסף לעורך דין והם האופציה היחידה שלי... מישהו שיודע ויכול אולי להסביר לי על העניין קצת? או לפחות להגיד לי איפה הם נמצאים בתל אביב? תודה.

פורסם

כתובת : תל אביב, רחוב אמץ 2: טל' 03-6801437, פקס-03-6803603

אינני יודע נוהל שלהם.

אם זה כמו בחיפה - צריך להתקשר לקבוע זמן הגעה/פגישה.

גם לאחר סגירת הסדר טיעון - עליך להגיע למשפט. ולומר לשופט שאתה מסכים

פורסם

יצירת קשר עם תביעות תעבורה

ניתן ליצור קשר עם יחידות תביעות התעבורה השונות ברחבי הארץ באמצעות אמצעי ההתקשרות המופיעות בעמוד זה.

מענה טלפוני ניתן בימים א', ג' ו-ה' בין השעות 08:30-11:30. אין להגיע ללא תיאום מראש!

תל אביב, רחוב אמץ 2: טל' 03-6801437, פקס-03-6803603

http://www.police.gov.il/contentpage.aspx?pid=567&mid=12

פורסם

הטוב ביותר לעשות זאת ביום הדיון שבו התובע מת להעיף כמה שיותר תיקים ( יש לו איזה 50-100 תיקים שכולם הוזמנו לאותה שעה ) מעל פניו כבוד השופט יש לו את אותה השאיפה.

רואה שהעיסקה לא לרוחך אתה נכנס לאולם מגיע תורך , מבקש מהשופט דחיה כדי להתייעץ עם עו"ד /לשכור את שירותיו ואז השופט ביוזמתו לא פעם מציע לך עיסקה

שאם היא טובה בעיניך סיימת.

בלשכה לתובע יש יותר זמן פחות לחוץ לכן גם בא פחות לקראתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...