Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5 לא נדלק ולא נטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייפון 5 לא פרוץ.

לא נדלק.

בחיבור כבל טעינה מופיע מסך של סוללה ריקה, שמתחלף במסך לבן עם סמל אפל בשחור, ואז מסך כבוי.

כל עוד כבל הטעינה מחובר, מחליף בין שלושת המצבים הללו.

ריסט לא משפיע, לא מצליח לחבר לאי טיונס.

עצות?

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בלי הכבל טעינה אין אפילו את המסך הדלקה? המטען תקין?

לא יודע למה קראת ריסט הייתי מציע הארד ריסט אולי זה מה שעשית:

לחיצה ארוכה של בין 10-13 שניות על כפתור הבית ועל כפתור ההדלקה ביחד פתרה לי ולחבר'ה כמה פעמים שהאייפון לא נדלק גם כשהיה מחובר לחשמל, ממש מת.

אחרת לפי מה שאתה מתאר שהוא מראה סוללה ריקה אולי היא פשוט הלכה.

פורסם

ביצעתי ריסט כמו שמיד תיאר, לא עוזר.

הוטען רק במטען מקורי. ניסיתי להטעין בשני מטענים ושני כבלים שונים, שמטעינים את האייפדים בלי בעיה.

החלפת סוללה? אין לי כוונה לפתוח אותו לבד.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

גליל נייר טואלט. חצי כוס מדליק פחמים. ואני מתחייב. האי יפו ן שלך י דלק יופי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
גליל נייר טואלט. חצי כוס מדליק פחמים. ואני מתחייב. האי יפו ן שלך י דלק יופי

ואז תקפץ עם חיוך מאוזן לאוזן לחנות הקרובה ותקנה אייפון 6 פלוס, רצוי עם 128 ג'יגה זיכרון ובצבע זהב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ניסית כבל אחר?

מקרה שקרה לי בחו"ל,

חיברתי את האייפון למטען ברכב ( אותו מטען שהשתמשתי בו כבר שנה ) ופתאום היה ריח של שרוף, אבל מה שרוף...

5 שניות אחר כך קלטתי שהאייפון לא נטען לי ואמרתי זהו - זה מה שחסר לי, בתחילת טיול של שבועיים אחרי שהעברתי שירים, סרטים ומה לא לאייפון שהוא יתקלקל.

בלב "שבור" הלכתי לקנות פלאפון חדש, כמובן שהאייפון לא נטען בשום מקום ( היה רק כבל אחד... ).

כשחזרתי הביתה באתי לקחת אותו לתיקון, בכל זאת חצי חיים עליו.

סתם בשביל הקטע חיברתי למטען בבית והופ - האייפון נדלק - רק הכבל הסיני נשרף.

לא יודע כמה אפשרי שיקרה במקורי, אבל אם לא ניסית שווה לנסות.

או שרגע( הייתי בטוח שהאייפון לא נטען ), אתה מגיע למסך עליה ושם הוא לא מצליח?

אם כן, כניראה שהפתרון היחיד הוא לנסות להכניס למצב DFU ולצרוב מחדש גירסה.

אני מכיר פעמים שהאייפון פשוט תקוע על המסך הזה, אבל לא שהוא מגיע למסך ונכבה.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

נסה קודם להעביר את המכשיר לrecovery mode . סיכויים טובים שהאייטונס כן יזהה את המכשיר במצב הזה ויאפשר לך לבצע ריסטור שיחזיר את המכשיר לחיים.

פורסם

נשמע כאילו הסוללה מתה. אם לא שומרים עליה (טעינה סדירה) היא מתנפחת ומפסיקה לתפקד

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

באייפון 4 שלי שעבר איתי את הצבא, הייתי מחליף כל חצי שנה בטריה. עסק זול ופשוט שמשדרג את מכשיר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...