Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי סקודה יטי, הדגם הפשוט עם המחשב דרך הפשוט, כלומר בלי אפשרות של הגדרות וכו.

היטי היא שנת 2012, 1.2 דגם אמבישן.

נדלקה לי הודעה לשירות רגיל, כלומר ללכת למוסך לטיפול תקופתי.

כיצד אני מאפס את המונה?.

ניסיתי ללחוץ על הכפתור "0.0" בלוח השעונים ובזמן לחיצה להדליק את הרכב, למצב של מצבר.

המתנתי 10 שניות, הפסקתי ללחוץ וכיביתי את הסוויץ'.

לאחר מכן, הדלקתי מחדש, ההודעה עדיין ישנה.

אשמח לשמוע האם ישנה עוד דרך או שמא אני עושה משהו לא נכון.

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אכן לפי ספר הרכב מאלצים אותך להגיע למוסך כדי לאפס, ולא מגלים לך בדיוק איך לעשות את זה. רומזים משהו על כפתור ה

"0.0" אבל זהו.

11.JPG22.JPG

נסה לעבוד לפי ההסבר הזה מאחד הפורומים בחו"ל:

While the car turned off you have to press the 0.0 button and while pressing you have to turn on the key but not the engine. After that you release the 0.0 button and press the MIN button wich is at the left of the wheel ( the button used to adjust the time)

Than you turn off the key and release the MIN button. And that's it

Stay Dirty

פורסם

טוב...על מנת שלאחרים יהיה יותר קל, הנה הסבר כיצד לאפס את "הודעות השירות" בסקודה יטי:

מכבים את הרכב ולוחץ על הכפתור "0.0" ללא הפסקה. (איור 1 בתמונה).

בזמן הלחיצה, מסובבים המפתח בסוויץ' למצב של מצבר וכעת, בלוח השעונים, נראה רק את סימן המפתח, ללא המספר.

לאחר מכן, מפסיקים ללחוץ על "0.0" ולוחצים לחיצה קצרה וקטנה על הכפתור "דפדוף" (איור 2 בתמונה).

לאחר מכן יעלם סימן "המפתח" ומה שנראה זה הקילומטראז הרגיל של הרכב.

באותו רגע, סימן שהצלחתם ואיפסתם את מונה הטיפול.

11.JPG

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אצלי בגולף אחד המוסכניק איפס לי את מונה המוסך, ומאז יש לי טווח של 500 קילומטר נסיעה כל פעם. כל איפוס נותן לי שוב 500 עד הצפצוף הבא. מישהו יודע איך ניתן לאפס את המונה ל15000 כמו שצריך?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
אצלי בגולף אחד המוסכניק איפס לי את מונה המוסך, ומאז יש לי טווח של 500 קילומטר נסיעה כל פעם. כל איפוס נותן לי שוב 500 עד הצפצוף הבא. מישהו יודע איך ניתן לאפס את המונה ל15000 כמו שצריך?

צר לי ידידי, אין לי מענה לשאלה.

אני יודדע, שאי אפשר להתעסק עם המונה כל עוד זה לא הגיע ל-0, זה לגבי יטי.

לגבי גולף, איןלי מושג.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
טוב...על מנת שלאחרים יהיה יותר קל, הנה הסבר כיצד לאפס את "הודעות השירות" בסקודה יטי:

מכבים את הרכב ולוחץ על הכפתור "0.0" ללא הפסקה. (איור 1 בתמונה).

בזמן הלחיצה, מסובבים המפתח בסוויץ' למצב של מצבר וכעת, בלוח השעונים, נראה רק את סימן המפתח, ללא המספר.

לאחר מכן, מפסיקים ללחוץ על "0.0" ולוחצים לחיצה קצרה וקטנה על הכפתור "דפדוף" (איור 2 בתמונה).

לאחר מכן יעלם סימן "המפתח" ומה שנראה זה הקילומטראז הרגיל של הרכב.

באותו רגע, סימן שהצלחתם ואיפסתם את מונה הטיפול.

[ATTACH=CONFIG]408411[/ATTACH]

כמעט בכל רכבי VAG זאת הדרך לאפס 'מונה שירות'.

• תוכן חדש...