Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב המדובר הוא פיאט 500, עיטוף ההגה הוא עור בז' / קרם - קניתי חומר של optimum leather protectant - שלפי התמונה אפשר לראות עשה עבודת קודש.

השאלה שלי היא עם איזו מטלית אפשר לנגב את החומר? אני משתמש במיקרופייבר זולות והן סופגות את החומר יותר מאשר הוא יושב על ההגה, מרגיש לי שאני דיי מבזבז אותו.

לחומר הזה צריך לתת איזה כמה שניות לשבת על ההגה וככה הוא מוריד את הלכלוך טוב יותר (לפחות מהנסיון שלי).

IMAG0870.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

מברשת אני לא מתכוון לגעת בהגה כיוון שהוא מאוד עדין, דברים חדים , או אפילו מספיק נגיעה עם ציפורן גורמת לקילוף של ההגה, קרה לי כבר כמה פעמים ככה שאני חושב רק על מטליות אבל משהו שלא יספוג את כל החומר כי זה מטרפד לי את צורת העבודה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מנקה עם מברשת עדינה וAPC מדולל, מנגב בחיבוק עם מייקרופייבר שעירה ואחרי זה מורח קונדישינר עם מטלית כותנה פשוטה.

אני עושה זאת כמה שנים וההגה במצב חדש.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אז תוכלו להמליץ על מברשת עדינה שלא תשרוט את העור? אני מקווה שהכוונה היא לא למברשת שאיתה צריך לשפשף את ההגה חזק?

חוזר ואומר שה"עור" בהגה הזה משום מה ממש רגיש (אלא אם כן הוא רגיש ממש בכל רכב).

APC אני לא צריך כרגע כיוון ויש לי את ה leather protectant שעושה עבודה מצויינת כמו שרואים בתמונה, אחת לחודש מספיק לי לנקות אותו לגמרי.

 

אגב, לפלסטיק במרכז ההגה (ההגה ב 500 היכן שכרית האוויר הוא פלסטיק בגוון תואם לעור על ההגה)

איך אותו אפשר לנקות? השפרצתי מעט מהחומר עליו אבל לא ראיתי שהוא עושה משהו מיוחד, כמו כן הוא מצופה בצבע בז' כמו ההגה ושפשוף חזק מדי יכול לקלף אותו

Opel Adam S 2017

פורסם

אני משתמש במברשת הזו שקיבלתי במתנה ברכישה מ ammonyc.com לפני די הרבה זמן. המחיר שלה בנפרד די יקר, ותוכל למצוא אלטרנטיבות לא פחות טובות די בקלות. מדובר במברשת שבמרקם הסיבים דומה יותר למברשת ציור מאשר למברשת ניקוי, מאוד עדינה.

 

כנ"ל לגבי הויניל אצלך בהגה, שפריץ או שתיים של APC ותנועות סיבוביות עדינות עם קצה המברשת.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מה זה הסמל של ה"חלונות" על הלחצן? :lol:

APC לרוב מייבש את העור ואנחנו לא רוצים זאת. תחליבים לטיפוח עור מכילים גם חומרי ניקוי וגם חומרי הגנה ושימון. הראשון והאחרון שאני ממליץ עליו הוא סנו תחליב לניקוי ספות. כן כן, מה שטוב לספות ביתיות טוב גם לרכב. החומר מכיל חומרי ניקוי ושימון מה שטוב למוצרי העור ברכב. מגיע באריזה של 500 מ"ל ועולה בדר"כ 20-30 ש"ח. את החומר יש ליישם על מטלית מיקרופייבר כך: טפטף כמה נקודות בגודל אפונה על מטלית מיקרופייבר ובתנועות של ימינה שמאלה נקה את ההגה. אחר"כ הפוך צד של המטלית ונגב עד לייבוש. הימנע מהחומר להיכנס לחריצים של הכפתורים. ניתן לחזור על פעולה שנית למראה "רטוב" ולרכך את העור.

בהצלחה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

תודה רבה על ההמלצות והלינקים, לדעתי אקנה פשוט מטלית מיקרופייבר פשוטה ביותר ואיישם איתה , הקטע בשימוש של מברשת תמיד היה נראה לי שזה גס מדי בשביל העור בהגה הזה, אין לי מושג מדוע החליטו להשתמש בסוג עור רך כזה להגה בפיאט 500/

 

DARKMANXXX - לחצן הווינדוס הזה זה המערכת של מייקרוסופט בפיאט BLUE&ME לפקודות קוליות וכו'

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

×
×
  • תוכן חדש...