Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו מגאן שנת 2007

הHU לא מתפקד וממש עלוב, הרמקולים נורא גרועים גם כן ורציתי להתקין "מערכת" אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה בנתיים.

ברשותי 1200 שקלים כולל התקנה שתתבצע אצל תומר בתומקאר יהוד.

ההתלבטות שלי היא האם לשים קומפוננטים עם מגבר או קומפוננטים ושתיי רמקולים 6*9 מאחורה.

אני דיי חדש בתחום אשמח אם תתנו לי הצעות ספצפיות לחלקים בתקציב הזה.

או אוליי הייתם עושים משהו אחר לגמרי בתקציב כזה, תסבירו בבקשה.

בעתיד אתקין גם סאב קחו זאת בחשבון.

פורסם

לדעתי כדאי שתרכוש כרגע רדיו דיסק מבית טוב + סט קומפוננט איכותי. מכאן תתחיל, וכך יהיה לך בסיס טוב להמשך כשתתקדם ותרכוש מגבר וסאב.

1. רדיו דיסק פיוניר עם 2 יציאות למגבר. ללא בלוטוס דגם 2450ub עולה 400 ש"ח. כולל בלוטוס דגם 4550bt עולה 570 ש"ח.

2. קומפוננט איכותי. כדאי שתשמע לפני שתרכוש. אפשרויות: מורל טמפו 6 עולה 650 ש"ח, אלפיין spg17cs עולה 600 ש"ח. פוקל 165a עולה 550 ש"ח.

לכך תוסיף עלות התקנה. מקווה שהתקציב שהגדרת כרגע יספיק.

פורסם

רק הערה קטנה לגבי 1 - אלו מכשירים מלפני שלוש שנים ושנתיים בהתאמה.

דגמי 2015 כבר בחנויות - DEH-X2750UI שניתן להשיג ב-375 ש"ח, ודגם DEH-X4750BT שניתן להשיג ב-560 ש"ח.

• תוכן חדש...