Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה מאוד התעניינתח בפיתוח אתרים ושפות התכנות השונות. זה התחיל בלימוד עצמי של html ו-css ומשם גיליתי שהעולם הזה נראה לי טוב ואני מעוניין ללמוד אותו לעומק ולעסוק בתחום בתקופה הקרובה (מי יודע לאן אתפתח משם).

השאיפה היא כמובן עבודה בתחום ולימוד שפת php, java, jquery ועוד כהנה וכהנה לפי דרישות שוק העבודה.

חבר שמפתח אתרים כבר תקופה ארוכה ממליץ לי ללמוד לבד. מצד שני הייתי בייעוץ ללימודים בג׳ון ברייס והציעו לי לימודים של 5 חודשים בשכר לימוד של 20 אש״ח, ברשותי הפקדון האישי מהצבא כדי לשלם כך שהמחיר הוא לא הבעיה.

מנסיונכם, האם כדאי ללמוד בקורס או לבד?

מה הסיכוי למצוא עבודה ומה השכר הממוצע ליוצאי קורס כזה?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני מתכנת, למדתי הכל מגיל 11 ועד היום לבד, שום קורס. לימדתי ב-HACKERU כ-3 חודשים (החלפתי את המרצה המקורי שעשה תאונת אופנוע שבוע לפני הקורס).

אם אתה צריך סביבה מסוימת, מסגרת לימודים, שמישהו יסביר לך, יגיד לך מה לעשות וכו', אז תצטרך קורס.

אם יש לך את היכולת ללמוד לבד - תלמד. זה תמיד טוב יותר מקורס.

אם למדת לבד HTML CSS, תוכל ללמוד את השאר... במיוחד אחרי שתתנסה הרבה עם JS וספריה כמו JQUERY ודומיה.

PHP יבוא לך די חלק, אותו SYNTAX אז כבר מתרגלים.

אם יש לך שאלות נוספות אשמח להשיב.

פורסם

השאלה היא מה הסיכוי למצוא בזה עבודה עוד השנה (אם מתייחסים ל2015) בלימוד לבד כשאין לך שום הוכחה לידע שלך וגם לא תעודה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לי אין תעודות. כשאתה עושה ראיון והכל עבר בסדר, אתה מגיע לשלב של מבחן.

נותנים לך מבחן, אם זה בכתב או במחשב ולפי זה בוחנים אותך בפועל.

אתה כן צריך למלא בקו"ח את הידע שיש לך, לצרף תיק עבודות... אז תוכל בזמן הפנוי ותוך כדי לימוד עצמי לבנות תיק עבודות.

לחשוב על רעיון ולבנות אותו כפרויקט אישי שלך כדי להוכיח את הידע שצברת.

זה יספיק. זה לא תחום שמחפשים בו תעודות אלא אם כן אתה מעוניין להיות מתכנת דוטנט וכאלה שלעיתים דורשים תואר.

פורסם

היי חבר , לגבי עבודה לא יודע. לגבי לימוד , חבל על ה20 אלף ש"ח , אם כבר , יש בחולון במכללת HIT קורס PHP ב6K ש"ח שמסמיך אותך למבחן של ZEND , זה דווקא נשמע לי יותר ריאלי למציאת עבודה

ולא חסר באינטרנט קורסים , הכנס לאתר הטורנטים הקרוב לביתך, ,תמצא שם המון, גם בוידאו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

על סמך תעודה בלבד אף אחד לא יזמן אותך לעבודה כנראה.

או שתעשה המון לבד בבית (וגם אז רוב התיקי עבודות נראים כמו בדיחה עצוב. וקשה להגיע לרמה טובה ללא אנשים מנוסים שמושכים אותך קדימה ואתה רואה איך צריך לעשות בפועל) או שתואר אשכרה יגביר מאוד את סיכויי הכניסה שלך.

פעם ב... יש אנשים שזה בוער בהם ומתעסקים בזה כבר שנים עבור עצמם והם אשכרה יכולים לקפוץ על השלבים האלו.

הרוב לא,׳כי בצורה פשוטה הם פשוט לא יגיעו למבחן.

לראיין משהו גם לוקח הרבה זמן ומקבוצות שיש אינסוף (בוגרי קורסים בלי ניסיון) בדרך כלל לא מזמנים או לא ביחס לכמות שלהם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא יודע איך המצב בעיצוב אתרים היום, אבל בתכנות (אמיתי) אין כמעט משרות בוגר ללא נסיון (שזה אם הבנתי נכון את ליביו מה שהוא כתב).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברגע שאתה מכניס גם דברים מעבר לקיסטום אתרי בדיחה (כלומר אתה אשכרה צריך לדעת PHP , כל מני JS למיניהם , לחבר לDB , לדעת דברים כמו Web services , ריילס וכו) - המצב לא שונה.

אם אתה רוצה לשחק בכאילו לקסטם אתרים לסופר השכונתי - בכיף , אם אתה מצפה למצא עבודה בחברת הייטק ולהתקדם משם ...

וזה בסדר , לא צריך לספר את המקרה האישי שלכם ש ...

גם אני עבדתי כמה שנים טובות בחברות הייטק ועשיתי תפקיד טכנולוגי בצבא בלי תואר ובלי כלום. פשוט זה מה שהיה לי כיף איתו ושיחקתי איתו מאז המחשב הראשון שלי בגיל 6.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...