Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנת.. האקורד 94 לעתים מדליקה נורת מנוע.. בפעם הראשונה היה חסר שמן.. שמתי. ומאז היא לעתים נדלקת ואני פשוט מכבה ונותן למנוע להרגע ואז מניע והכל טוב.

היום הנעתי.. ואחרי 2 דקות בנסיעה קלילה נדלקה נורה והיה קריר בחוץ.. כל שלא נראה לי שזה התחממות ושמן זה לא כי בדקתי ויש.

בכל מקרה כיביתי את הרכב וניסיתי להניע ולא הניע לי.. בלי מנורה של מצבר או נשהו כזה.

ורק אחרי 2-3 דקות היא הייתה מוכנה להניע.. בדרך חזרה לחניה לא נדלקה נורת מנוע

אני מבין שזה קשה לפענח מה הבעיה.. אבל בכל זאת, יש כיוון?

פורסם

בהונדה שלך יש דרך לקרוא את קוד התקלה ולפי זה לדעת מה התקלה אומרת.

בסרטון הבא תראה איזה קונקטור צריך למצוא ואיך מתחברים אליו.

ב4:00 תראה איפה צריך לחפש את הקונקטור הזה (הוא בצבע כחול נמצא בצד נוסע), ברגע שתמצא תא הקונקטור תצטרך לקצר בין 2 החיבורים שלו עם סיכה או כל דבר שמוליך.

לאחר שהוא מחובר, נורת ה Check engine תהבהב מס' פעמים ולפי זה תוכל לדעת מה הקוד של התקלה.

הבהובים ארוכים זה המספר הראשון , הבהובים קצרים זה המספר השני (עד כמה שאני זוכר).

אם תראה את ההסרטון מ 4:00 ועד סופו תוכל להבין בדיוק איך למצוא את קוד התקלה, בהצלחה.

אחרי שמצאת את קוד התקלה אתה מוזמן לפרסם אותו כאן וננסה לעזור לאיתור מדוייק יותר של התקלה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
בהונדה שלך יש דרך לקרוא את קוד התקלה ולפי זה לדעת מה התקלה אומרת.

בסרטון הבא תראה איזה קונקטור צריך למצוא ואיך מתחברים אליו.

ב4:00 תראה איפה צריך לחפש את הקונקטור הזה (הוא בצבע כחול נמצא בצד נוסע), ברגע שתמצא תא הקונקטור תצטרך לקצר בין 2 החיבורים שלו עם סיכה או כל דבר שמוליך.

לאחר שהוא מחובר, נורת ה Check engine תהבהב מס' פעמים ולפי זה תוכל לדעת מה הקוד של התקלה.

הבהובים ארוכים זה המספר הראשון , הבהובים קצרים זה המספר השני (עד כמה שאני זוכר).

אם תראה את ההסרטון מ 4:00 ועד סופו תוכל להבין בדיוק איך למצוא את קוד התקלה, בהצלחה.

אחרי שמצאת את קוד התקלה אתה מוזמן לפרסם אותו כאן וננסה לעזור לאיתור מדוייק יותר של התקלה.

תודה רבה על העזרה !!!

יצא לי בקוד 12.. ועל פי האתר המקושר בסרטון זאת בעיה הקשורה במערכת הפליטה.

http://www.ericthecarguy.com/hondaacura-obd-i-codes-1992-1995/31-obd-codes/obd-i-codes/honda-obd-i-codes/110-12-exhaust-recirculation-system

הצריכה של הרכב בדלק די גבוהה, וכשאני נותן קיק יש שיעול של עשן שחור מהאגזוז אם זה קשור

• תוכן חדש...