Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ערכה מסוג TRX PRO האמת שהגיעה אליי דיי במקרה.

אני בכללי בעולם הכושר, פעם הייי קצת יותר היום קצת פחות, אך אני רגיל לדברים פשוטים או מכשירי חדר כושר סטנדרטיים והעסק הזה לגמרי חדש לי.

אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי לאיזה אתר שמראה מה ואיך עושים, ויעזור לי לבנות מעין תוכנית לכושר.

כמו כן המטרה שלי להתאמן בבית, אולי בגינה שבבית אבל לא לטייל עם זה ברחבי העיר ואשמח להמלצה למיקום הכי טוב בבית לדבר הזה.

תודה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

נחמד בהתחלה. התרגילים לא כל כך מגוונים, רובם מצריכים עבודה רבה.

בתור מתאמן שסה"כ רוצה קצת לשרוף אנרגיה או\ו סיבולת לב ריאה+כושר מינימלי.

ריצה בחוץ או אופניים. זה יעיל, זה פשוט, זה בריא. וזה אפילו כיף.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

יוטיוב מפוצץ במדריכים לתרגילים בTRX

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה, בהחלט התחלתי לחרוש על יוטיוב, תכלס הרצועות דיי פרקטיות ומצד שני אין סיכוי שהייתי קונה אותם בסכומים שמבקשים עליהם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זאת הסיבה שקונים טבעות. פיתרון זול ומוכח. עם זאת, גם אני לא הייתי זורק TRX לזבל לו קיבלתי במתנה. תתחדש.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אחר פחות מ 24 שעות וניסוי שלל תרגילים מהאינטרנט אני חייב לציין לחיוב את הרצועות!

שנים הייתי מתאמן בחד''כ עם מכשירים בעיקר,ופחות עם משקל חופשי (תלוי במה) והרצועות מהוות אחלה תחליף לגינה או לבית מבלי לצאת מהבית, ישנם מגוון תרגילים רב באינטרנט שלא מביישים אימון בחד''כ ואפילו יותר מזה. החסרון שצריך לחפש את התרגילים באינטרנט ולהשתדל להקפיד במדוייק לחזור על מה שנעשה שם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אפשר לשאול לאן עגנת את הרצועות?

יש לי אותן זרוקות בארון כבר שנתיים בערך, ניסיתי לעגון לדלת וזה לא היה כלכך נוח.

אני הרגשת שזה לא יהווה לי תחליף לחדר כושר, אבל נחמד כאופציה לנסיעות של כמה ימים כאשר אין איפה להתאמן בסביבה.

פורסם

אני כמה חודשים כבר בבעיה, שינויים בעבודה הובילו למצב שפשוט אין לי את הזמן הזה של ללכת לחדר כושר! דווקא לא ממש חיפשתי תחליף אבל הוא הגיע אליי.

רק אתמול פתחתי את זה ובאמת בנתיים השתמשתי בזה של הדלת, עניין הנוחות בהחלט מעט בעייתי בכמה תרגילים, האידיאל מבחינתי זה לחבר לתקרה עם וו יעודי למשקל כבד, אאבחן את זה לעומק בקרוב, אולי אמצא איזה אופציה בגינה...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עוגן אקספרס בקוטר סביר לדעתי יהווה עיגון טוב בלי הרבה השקעה או סיבוכים. העלות זניחה.

פורסם

מערכת_X

מאוד לא מומלץ לתלות את הרצועות על עוגן יחיד (גם אקספרס), אבל זאת הבריאות שלך, תעשה מה שנראה לך נכון.

אני באופן אישי הייתי מחבר אותם לפרזול (יש כזה ייעודי) שמוחזק ע"י שני עוגנים. חיפוש קצר העלה משהו כזה

נראה שיש לו גם עוגנים וגם ברגים, תלוי למה אתה מחבר. יש אנשים בחו"ל שמחברים לקורות הגג, ומשתמשים בבורג.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תסלח לי מראש על התגובה.

אני לא מאמין בשטות הזאת.

בין אם אתה רוצה סתם לשמור על כושר,

או עושה את זה בשביל הפאן כי יש לך שעה פנויה ביום,

או אם אתה מתכנן להיות בודי בילדר ולהתחרות,

בכל המקרים האופציה המועדפת עליי זה חדר כושר עם משקולות.

לדעתי (וזו רק דעתי) כל השטויות האלה בסגנון TRX, אימון פונקציונלי ועוד דברים שנכנסו לאופנה לאחרונה אלה סתם תחליפים, פחות טובים, שנועדו להוציא עוד כסף מקהל יעד שמפחד מהמילה חדר כושר (או מאלה שהתנסו בעבר ופרשו)

• תוכן חדש...