Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאסטה רובוטית מעל שנה וחצי. אפס תקלות ומאה אחוז הנאה. פשוט צריך להסתגל לגיר הרובוטי שפועל בצורה שונה מגיר אוטומטי, מה גם שיש לך אחריות לשלוש שנים. לדעתי עיקר התלונות הגיעו מהפוקוס ולא מהפיאסטה, אבל לא עשיתי מחקר. הפולו טובה, לא יודע אם חלום, אבל בטוח שהמחיר שלה מופרז ולא מוצדק. אין רכב מושלם, יש מושלם בשבילך. קחי את זה בחשבון.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי שהתלונות הן גם על הפיאסטה. בגדול על הגיר הזה.

אני לא רוצה להכניס את עצמי לבעיות כספיות בגלל גיר. זה לא רק כסף. זה גם זמן ועצבים.

קנית ישירות מהיבואן או מאיילון מוטורס ששם יש הנחות?

פורסם

במוטורי יש את הפיאסטה המדוברת ב-85K ש"ח.

מאזדה 2 ב-82K ש"ח.

קיה ריו ב-86K ש"ח.

אולי שווה לנסות.

בקשר לגיר הרובוטי כפול מצמדים של הפיאסטה/פוקוס, אכן יש לא מעט תקלות ויש גם לקוחות מרוצים, בדיוק כמו ה-DSG של קונצרן VAG.

בגיר אוטו' הבחירה שלי הייתה יונדאי i20.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

יש משהו מוזר

הונדה ג'אז כמעט ואין יד 2 לעומת מזדה 2 שהשוק פשוט מוצף. יש סיבה?

ההתלבטות עכשיו היא בין מזדה 2 ליונדאי I20, נהגתי על היונדאי היום, טיפה כבדה לעומת המזדה שעפה.

מישהו יכול לעזור לי להכריע? מבחינת דלק, שוק, תחזוקה, עלות טיפולים

תודה!!!!

פורסם

מבחינת דלק גם המזאדה 2 וגם היונדאי i20 יהיו שוות, פלוס מינוס כמה עשרות שקלים בחודש.

מבחינת שוק לפי דעתי {וזה משהו שאי אפשר לחזות} לשתיהן יהיה שוק די דומה מבחינת אחוזים כמובן, ז"א ששתיהן ירדו באותו אחוז בעוד כמה שנים מהסיבה הפשוטה שהשוק יהיה מוצף ברכבים האלה בעוד 3-4 שנים.

אם אהבת את המאזדה 2 לפי דעתי לכי עליה, רק לא לשכוח ללכת על גרסת ה-DYNAMIC ולא על הגרוטאה עם 2 כריות אויר.

אם את רוצה לחסוך כסף כבר בהתחלה אז קחי את ה-i20 מכיוו שהיא עולה הרבה פחות.

פורסם

כל הכבוד, בחירה מעולה.

שיהיה בהצלחה וסעי בדרכים טובות.

נשמח לתמונות וכמובן בעוד כמה ימים לסיקור קטן איך הרכב ורמת הציפיות ממנו.

פורסם

בחירה בטוחה.

נשמח לשמוע עלהרכב עצמו והקניה. תמונות גם אפשר, או שפשוט אני אוציא את הראש מהחלון שניה ואראה רכב דומה :silly: צבע כסף?

סעי בדרכים טובות

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לדעתי במקום לקרוא שעות בפורום, לבזבז המון זמן על נסיעות מחבן על רכבים לא טובים - אני ממליצה לך לשלם למישהו שיעזור לך למצוא רכב. יש אנשים שעוסקים בזה. אין מה לעשות - רב הבחורות לא מתעניינות ברכבים, ולא כיף לנו לבזבז שעות של קריאה על זה. מה גם - קריאה לא תעזור כשאנחנו עומדות מול רכב בסוכנות ולא יודעות מה הדברים החשובים באמת שצריך לבדוק עבור רכב ספציפי...

• תוכן חדש...