Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם....

בזמן שחלף השמשתי את הג'י פי אס וכל שחסר עכשיו הוא סט מפות של יוסטון.

הקישור אליו מפנה הפוסט של פאסאט - (שרשור מפות) אינו פעיל עוד.

פאסאט, עזרתך?

תודה וסופה חורפית נעימה לכולנו.

יוסי

פורסם

מאז שביקשתי עזרה בעניין סט מפות של יוסטון טקסס (שאכן קיבלתי ותודתי על כך). ניסינו להטמיע את המפות לתוך הג'י פי אס בדיוק עפ"י הדרכתך באחד משרשורי הפורום אלא שהעדכון לא צלח.

וכך כתוב לי חתני האמון על הביצוע בפועל:

"מדובר במכשיר QUE (soho) NQ503

עקבנו אחרי ההוראות שלך בפוסטים בפורום - פירמוט sd card חדש, התקנת הגרסה המעודכנת שהוא העלה, שינוי שם התיקייה לשם המקורי, כולל עדכון של קובץ sys.txt. המכשיר לא מזהה את ה-igo, לא משנה באיזו קומבינה. לוחצים על GPS והוא לא פותח את תוכנת הניווט.

האם יש הוראות מיוחדות לדגם המכשיר הזה?

אופציה שנייה שניסינו - לשמור את הגרסא המקורית של התוכנה, ופשוט להעתיק לכרטיס הזכרון את המפות של טקסס. ה-igo עובד כרגיל, אבל כשאני אומר לו ״בחר יעד״ אני לא רואה ברשימה את ארה״ב. יכול להיות שיש לו את המפות, אבל אני לא יכול לראות את זה אם אני לא נמצא שם?"

כתבתי לו שיירד מזה....והוא השיב - "אבל אתה יודע איך זה בדברים האלה, בסוף זה יכול להיות איזו שטות שמסדרת את הכל. אולי תכתוב לו? מספיק שהוא נתקל במכשיר הזה או יודע מה לעשות, ויכול להיות שזה עניין של שניות."

משהו לעשות לפני שנכריז שנכשלנו ונניח לזה?

יוסי

פורסם (נערך)

לא מכיר את המכשיר הספציפי, אבל מהיכרות עם מכשירים אחרים, השיטה זהה.

האופצייה השניה לא עובדת כי מדובר בתוכנה רישמית, שיש לה רשיון לקרוא רק את המפות המקוריות שהגיעו איתה. כל צורך להוסיף או לעדכן מפות, מצריך קשר עם היבואן לצורך עדכון רשיון, מפות ותשלום.

כדי שהאופציה הראשונה תצלח, יש להקפיד לא רק על השמות המקוריים של שם המחיצה ושל קובץ ההפעלה (exe), אלא גם על אותיות קטנות וגדולות שבשמות אלו.

תעלה לכאן בבקשה צילום מסך של המחיצה הראשית של המכשיר, ושל המחיצה הראשית של התוכנה המקורית שרצה עליו.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
לא מכיר את המכשיר הספציפי, אבל מהיכרות עם מכשירים אחרים, השיטה זהה.

האופצייה השניה לא עובדת כי מדובר בתוכנה רישמית, שיש לה רשיון לקרוא רק את המפות המקוריות שהגיעו איתה. כל צורך להוסיף או לעדכן מפות, מצריך קשר עם היבואן לצורך עדכון רשיון, מפות ותשלום.

כדי שהאופציה הראשונה תצלח, יש להקפיד לא רק על השמות המקוריים של שם המחיצה ושל קובץ ההפעלה (exe), אלא גם על אותיות קטנות וגדולות שבשמות אלו.

תעלה לכאן בבקשה צילום מסך של המחיצה הראשית של המכשיר, ושל המחיצה הראשית של התוכנה המקורית שרצה עליו.

תודה פאסאט על ההשתדלות. הנה צילומי מסך. אשמח להנחיות.

2.jpg

1.jpg

פורסם (נערך)

מה הכוונה "כולל עדכון של קובץ sys.txt"? אין שום צורך לגעת בו, הוא עובר כמו שהוא, בלי שינויים.

צילום המסך הוא של זכרון המכשיר עצמו או של כרטיס הזכרון? לי נראה שזה המכשיר*, מה שאומר שהתוכנה עובדת מהמכשיר ולא מכרטיס הזכרון.

אם זה אכן כך, אז:

- לשנות את שם המחיצה במכשיר מ-"igo" ל-"org_igo" (נשמרת לגיבוי).

- ליצור מחיצה חדשה בשם "igo" (הכל אותיות קטנות).

- להעתיק למחיצה הזו את כל הקבצים שהופיעו בקובץ ה-rar שהעליתי לפורום. לא לפרוש קובצי zip, להעביר אותם כמו שהם.

- לשנות את שם הקובץ "iGO8.exe" ל-"igopna.exe" (הכל אותיות קטנות).

*אם בכל זאת טעיתי ומדובר בכרטיס הזכרון, יש לעשות את השלבים שלמעלה על כרטיס הזכרון המקורי, לא על חדש. לא לגעת במחיצות האחרות.

זה הכל, זה אמור לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

הי פאסאט,

וכך כותב לי חתני - "עשיתי בדיוק את מה שהוא אמר, והתוכנה לא עולה ונותנת הודעה לגבי משהו שקשור לשפות. מצורף צילום מסך של הודעת השגיאה - מניח שהוא יידע איך לפתור את זה.

(צילום המסך הקודם היה של כרטיס הזיכרון, ונהגתי לפי ההוראות שלו למקרה הזה)

IMG_0531.jpg

• תוכן חדש...