Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי אמזון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק בגלל השירות אני מעדיף לפנות בבקשןת לאמזון ולא לאיזה חנות אינטרנט חסרת תודעת שירות בארץ.

אגב ברווז, חלקים לאוסמוזה באמזון ארה"ב זולים מהארץ.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתפרץ לשרשור בשאלה חצי קשורה, קראתי שאמזון מרחיבים את פעילותם בישראל, זה אומר שתהיה חנות אינטרנטית ישראלית באמזון? האם זאת בשורה בנושא ההיצע, המחירים והמשלוח?

Sent from my D6603 using Tapatalk

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם

לפי הפרסום מדובר במחסן קדמי שיספק את 500 המוצרים הפופולריים ביותר בארץ.

אפילו אם זו רק התחלה הרי היא מבורכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני לא הייתי מצפה לירידת מחירים, אלא להפך.

סביר להניח שאמאזון יחוייבו במס, והמס יגולגל לקונה. אותו מוצר - בזמן משלוח קצר יותר = מחיר גבוה יותר. אולי יתן אלטרנטיבה למשלוחי ה PREMIUM היקרים והמהירים.

אתם יכולים לראות גם את המחירים השונים באתרים הסיניים שמחזיקים מחסנים באירופה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

כששחקן חדש נכנס לשוק, הוא מקבל את "השיחה"- שורה של כללים והנחיות של איך עליו לפעול ואיזה מחירים צריכים להיות לו...

אני מעריך שתוכן של שיחה כזו נשמע כמו:

"צ'מע, יא עמעזאון, אתה לא יכול להיכנס ככה חפיף בדלת ולהבריח את כולם מהחלון, כל הרמאים גם צריכים לאכול.

תקצ'יב.

בוא נעשה דבר כזה. אתה רוצה למכור פה? סבבה. אבל תצטרך להיות יותר יקר קצת. קודם כל, נשים עליך כמה מסים, שלא ישעמם לך.

אחרי זה, אתה תצטרך לגבות מיסים אחרים מהלקוחות ש'ך. למה זו מדינת חוק, לא צחוק. קאפיש?

אז יאללה, תרשום, תרשום- זו רשימת המיסים שתצטרך לגבות:

מס ערך כדי שלא נשבור 'ך ברך, מס הכנסה עבור וואזלין בכניסה, מס תיק כי זה עוד לא מספיק, מס אפקט כי זה משחק לא משהו, מס רכישה כדי לממן את הקשישה, מס שקר אחד אם הלקוח נחמד, מס שקר אחר אם הלקוח חוזר, מס אוויר כי יש לך מאיפה לשלם אותו, מס בלו על הדלק עבור משלוח של כל חלק, מס שבח על השובח, מס ייבוא על כל דבר שהוא, מס בריאות על מתן השירות, מס מהירות על כל מוצר ושירות, מס שלמונים עבור מכון התיקנים וכמובן- לא לשכוח לבקש תרומה בסוף על כל עסקה, כל הכסף הזה יילך לצדקה.

מה שמזכיר לי, צדקה! בואי רגע, כפרע, מה רוצה לאכול היום? "

ופתאום, אמאזון ישראל קצת יקר. לא מצליח להבין למה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...