Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עובד במקום בעייתי עם קליטה לא משהו בכלל. האם עוצמת הקליטה משתנה בין מכשיר למכשיר?

במידה וכן, האם יש השוואה בין סלולריים שונים בעניין הזה?

פורסם

בהחלט שכן. דומני שיש עדיפות לנוקיה ומוטורולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכשירים סלולריים שונים, תומכים בתדרים שונים - ובאזורים שונים - משתנים גם התדרים ה"זמינים" לך לפי הרשת הסלולרית שאתה נמצא בה. (מקווה שהייתי ברור :D )

8)
פורסם

אלון - זה עניין ידוע. אני מתיחס לאיכות יחידות הרדיו של יצרנים שונים כאשר מדובר בתדר ושיטת שידור מסויימת. ויש הבדלים משמעותים בין היצרנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין חברה טובה יותר או פחות. אני מדבר על החברות הגדולות והמוכרות. יש כמובן שוני בין דגמים עקב הנדסה שונה של המכשיר, חומרים שונים מהם בנוי המכשיר, סיכוכים בתוך המכשיר וכן הלאה והלאה, ומכאן אם תיקח שני מכירים שונים באותו מיקום, חיווי הקליטה עשוי להיות שונה מעט.

אגב, ב99.9% מהמקרים של "בעיות קליטה וניתוקים" הבעיה לא במכשיר.

זה לא שלצורך הדוגמא מוטורולה משתמשת ברכיבי שידור מסויימים, ונוקיה באחרים טובים פחות או יותר. אני ממש לא מסכים עם ספריאל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...