Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני דיי חדש פה בקבוצה ( רבע שעה בערך :-P) ורציתי לקבל מכם המלצות לשדרוג הרכב ( איביזה טורבו אוט 1.2 14 )

המליצו לי לשים ציפ ברכב להעלאת כול סוס מ105 לכ130 עד 140 והאמת הרעיון דיי מפתה שכן אני מאוד מרוצה מתאמצת הרכב אבל כן הייתי רוצה לי יותר ממנו ( בשלב זה לא מעוניין מעבר לstage1) וכן אני לא מעוניין בשיפורי מנוע מרחיקי לכת

בגלל גרסת הרפרנס ריפודי הרכב דיי אפרוריים ומשעמם והייתי רוצה לקבל מכם המלצות לריפודי עור לרכב - מחיר לא משנה לי

אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע.

תודה :)

20141005_174815.jpg

פורסם

אם זאת האיביזה שסיאט השיקו במבצע של 80 אלף שקל , קודם כל תתחדש. אין ספק שזה רכב זריז , חסכוני ומהנה למדיי. אחי הגדול גם קנה אותה , החסרון היחידי שהוא רואה כרגע הוא שגם עם ה DSG7 הוא מקבל צריכה גרועה יותר מאשר ידני 6 הילוכים.

המלצה שלי , לא הייתי נוגע ברכב, אולי קוילאוברים להנמכה אבל עדיף לחכות לאנשים שיודעים יותר ממני.

פורסם
לא הבנתי, יש לך רפרנס ואתה רוצה לשדרג אותה ל1.2 טורבו?

הוא רשם בכותרת שזו עם טורבו TSI.

לפותח השרשור, לדעתי האישית, הרכב צריך טיפה הנמכה, גאנטים 16 של דגם הספורט וזהו.. הוא ממלא זריז והשדרוג הזה ייתן לו יציבות יותר.

לגבי העיצוב הפנימי, שים לב שיש לך כריות אוויר בתוך הכיסאות, וריפודים יכולים לנטרל לך את הכריות בזמן תאונה, מסוכן מאוד !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

Tunning box של חברת tmc או תוכנה של apr giac וכו.

פנה לאחת הסדנאות המוכרות בארץ שמתעסקים עם תוכנות ניהול למנוע.

ממליץ לך על 3, e&a, maxtunning, ו pit stop בהצלחה, הרכב נראה נהדר.

ולבחור שרשם שזה הרכב במבצע של ה 80 אז לא, זאת רמת גימור רפרנס, (במבצע היא נקראת am5) גם לפי התמונות אפשר לראות את ההבדלים (מספיק להסתכל על פנסי הערפל שקיימים בדגם הזה, בהוא של המבצע אין).

• תוכן חדש...