Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדי פעם ישנה איזו "מציאה" עם ק"מ ממש נמוך ברכב בן 10 בערך.

מה לבדוק ברכב כזה? (כמובן בהנחה שהק"מ אמיתי ולא מזוייף).

ראיתי דעות שאומרות שרכב שנסע מעט מדי בתקופה כ"כ ארוכה זה לא דבר טוב..

אבל- בהנחה שכל הטיפולים בזמן, מה הנזק ממנו חוששים?

תודה!

שלומי

פורסם

היתה לי פולו 2003 שקניתי מזקן יד ראשונה עם ק"מ ברצפה שאמנם טיפל במוסך מורשה אבל "החביא" ממני הרבה דברים שלא עלו עליהם בבדיקה.

קודם כל הרכב עבר תאונה קטנה - הזקן שיקר ואמר שאין תאונות (גילו בבדיקה).

דבר שני סבלתי המון מחיישנים שהתקלקלו בלי סוף, צמיגים בלויים, נזילות מכל מיני צינורות קרועים שחלקם לא היתה ממש גישה,

הוא חיפף בטיפולים, ומי שחטף הרבה מהנזק זה אני (הרכב נקנה ב 31K בזמנו, תיקונים עלו לי בסביבות 10K).

תבדוק ה-כ-ל! שיש היסטוריית טיפולים ושטיפלו לפי הוראות יצרן. יש כאלה שחושבים שאם הרכב לא נוסע 15K בשנה אז לא צריך להיכנס למוסך לטיפול...

פורסם

רכב שטופל לפי הספר (זאת אומרת שעשו טיפול לפי זמן ולא לפי קילומטרים, ועשו כל מה שצריך), ולא עמד ליד הים (חלודה!), אין סיבה להמנע מלקחת בחשבון. לפני 4 שנים שידכתי בין לקוח לסקודה 1995 עם 60K מיד ראשונה. הלקוח מלקק את האצבעות עד היום.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...