Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, במסגרת מסעותיי לרכישת אופניים הגעתי לרשת גדולה בארץ שיוצאת במבצעים על מלאי זוגות אופניים, המחירים אכן אטרקטיביים אך באותיות הקטנות בתקנון כתוב כך:

"האחריות לאופניים משנתונים קודמים תחשב לפי השנתון של הדגם ולא לפי תאריך הרכישה."

ברשת נותנים אחריות על מכלולי האופניים (למעט השלדה) לשנה אחת, אני מתכנן לקנות אופניים משנתון 2013 כך שבחישוב מהיר מסתבר שפגה לה כל תקופת האחריות על מכלולי האופניים אף על פי שהן שכבו במחסן ומעולם לא ראו אור או רכיבה בודדת.

זה אומר גם שבמידה ויתגלו לי פגמים באי אילו מהמכלולים (ויש כמה מאוד יקרים) ממש לאחר הקניה אני לא אוכל לבקש להחליף\לקתן אותם כי כבר אין אחריות.

האם החוק מתייחס למצב בו חברה מוכרת מוצר חדש ללא אחריות כלל?

תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לא מכיר חובה חוקית של אחריות לאופניים

לכן כל יצרן / יבואן יכול לקבוע כללים כרצונו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היה בדיוק לפני כמה ימים בתכנית חיסכון על חוקי האחריות בארץ.

צילמתי כדי להראות לחבר, אז מעלה גם לכאן:

lcRRUqb.jpg

אז לפי החוק, האחריות שלך חלה כאשר קיבלת את המוצר.

בקשר לכללים הללו כל יצרן לא יכול לקבוע מה שהוא רוצה. יש כללי חובה בארץ, לא אנרכיה.

הוא כן יכול לקבוע שאחריות לא חלה על הצמיגים ודברים בסגנון הזה.

פורסם

נדמה לי שהאחריות מעל 150 ש"ח היא על מוצרי חשמל, לא על כל מוצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה לא הבנת

אין חובת אחריות על כל המוצרים בארץ אלא רק על מוצרים מסויימים

אופניים לא ביניהם

http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=469&PcatID=498

אם תתעקש אחפש גם את התקנות בנושא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

באופניים צריך להבדיל בין סוגי אחריויות.

יש אחריות לשלדה ולשלדה בלבד וזוהי אחריות יצרן. אם יש בעיה בשלדה אז הרשת המקומית מקבלת אישור להחלפה מהיצרן.

האחריות הנ"ל היא לפי השנתון. ד.א, אצל רוב היצרנים האחריות היא גם לקונה הראשון ולא עוברת הלאה גם בזמן האחריות.

אחריות למכלולים היא של החנות ומדובר על תקלות ולא על פגיעה בזמן השימוש.

את זה אני ממליץ לך לברר לעומק בחנות.

על איזה אופניים מדובר ואיזו רשת?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אני אינני מדבר על השלדה, אני מכיר את סוגי האחראיות הקיימים, אני מדבר באופן ספציפי על המכלולים.

אני מניח שהתגובה תהיה כמו שכתוב בתקנון, אין אחריות, מדובר על אופני מרידה מרוזן ומינץ.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אחריות על מכלולים זה תחום מאוד אפור.

לכל המכלולים יש בלאי שמושפע מאופן הרכיבה, מזל והטיפול השותף.

הפסדת אחריות על מכלולים אבל הרווחת במחיר.

תרכב ותהנה. זה יותר חשוב.

פורסם

אז זהו שעדיין לא רכשתי לכן ההתלבטות, מה שמפחיד אותי הוא פגם יצור במכלולים (במיוחד בבולם שהוא הרכיב היקר ביותר למעט השלדה), כבר קראתי על לא מעט מקרים של אופניים חדשות לגמרי עם בולמים שהתחילו לנזול, להתקע ולשקוע לאחר מספר רכיבות ולכן הוחלפו במסגרת האחריות.

פורסם

זה לא שרוק שוק או פוקס מתפרקים על ימין ושמאל, אבל כדאי מאוד להגיע לחנות שממנה תקנה אצלה תעשה טיפולים ותברר את הסוגיה הזאת לעומק.

בחנויות אופניים היחס האישי עם המנהל/מכונופן מאוד משפיע על היחס שתקבל בהמשך.

• תוכן חדש...