Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה היה פה כמה שרשורים על ההתקנה של NEXUS אבל אני רוצה לסכם את רשימת של הקניות המלאה כדי לקבל פיתרון END TO END.

כנראה יש לי חודש בערך עד שאני מתקין NEXUS 7 ואני צריך להזמין את כל מה שאני צריך כדי שזה יספיק להגיע.

אני הולך על NEXUS 7 2013

אני לא הולך לפרק את הבטריה ולחבר לחשמל וכל מני כפתורים, אני רוצה שהוא יהיה נשלף והכבל היחיד שיהיה מחובר זה OTG

USB HUB יחובר ל OTG Y וגם חשמל כדי להטעין?

1. נתחיל מכבל OTG Y

זה הכבל שאני מזמין

או שיותר טוב כזה? יותר נוח בגלל הצורה שלו?

2. USB HUB

אני הולך לחבר

1. דיסק און קי נשלף

2. הרד דיסק נייד (מחובר קבוע)

3. VIDEO GRABBER (למצלמת רוורס)

יש המלצה על אחד שעובד קראתי בכל מני פורומים שיש כל מני ציפים אחד עובד שני לא עובד שלישי עובד חלקי?

4.CarPC JoyCon Exr -Steering wheel control

5. DVB-T Tuner

יש המלצה על אחד שעובד בעיכרון אני רוצה להפעיל רדיו FM על ידי תוכנה הזאת

6. USB DAC צריך המלצה על USB DAC טוב!

יהיה מחובר לפרוססור או עם RCA או אופטי

7. עוד משהוא שכחתי?

כל זה מצריך חשמל צריך POWERED USB HUB?

או שUSB HUB מקבל חשמל מהY OTG CABLE?

צריך המלצה לUSB HUB.

תודה!

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור - ארחיב אחר כך

בגדול - ממש בלי לרדת ליותר מידי פרטים כרגע.

1. טאבלט (ברור)

2. כבל YOTG

3. ספק כוח - ממליץ על USB DCDC200 של MINIBOX (זה מה שאני קניתי)

4. USB HUB - אני קניתי אחד של DLINK כפתרון לטעינה אבל גיליתי שזה חסר משמשעות אז כל USB HUB שיכול לקבל ספק כוח חיצוני.

5. ליתר בטחון - ספק כוח חיצוני מ12V ל5V שתוכל לחבר לUSB HUB - גם ספק כוח של שקע מצית יהיה טוב.

6. DAC - ממליץ להביט באתר של HIFIMEDIY.COM - מוצרים מעולים - שלי זה הגרסא הישנה של הSABRE מה שחשוב זה שהDAC יהיה גם CONVERTER

7. שאר דונגלים - ז"א אם צריך DOK אז תקנה אחד או אולי אפילו HDD SSD עם ממיר לUSB כלשהוא (מארז בקיצור), DVB-T, איזושהוא VIDEO GRABBER וכך הלאה.

האיזולטור של היי-פיי-מי מעולה ומומלץ

לגבי רדיו FM - למה?!? אתה לא מעדיף כבר לקנות גרסאת 3G או לעשות שיתוף רשת מהטלפון שלך ולעבוד עם רדיו אינטרנטי באיכות של CD? תעשה חשבון ללא הגבלה לרשת ותהנה או חבילה עם כמה גיגות - יספיק בהחלט.

ושוב לגבי רדיו FM - מאוד מעניין התכנה שהעלתה - לי יש מקלט של דיירקטד עם תוכנה שמשיהו כתב עבורו לאנדרואיד - אם זה מעניין אותך - אין לי בו צורך ואמכור במחיר סימלי - צור איתי קשר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מתעלק קצת - אם רוצים לעבוד בלי פרוססור בין הDAC למגברים, אז מה הדרך הכי איכותית לחיבור הטאבלט לכניסות הRCA של המגברים?

פורסם

כבל pl to rca

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומפצלים לקדמיים ולסאב? (ולאחוריים אם יש)

ואז למיטב הבנתי כל החיתוכים מתבצעים מהמגברים ואין שליטה נפרדת על הסאב מהHU (הטאבלט...).

או שיש DACים עם מספר יציאות PL נפרדות?

פורסם

יש לך סה"כ DAC אחד שמתחבר לטאבלט וממנו אתה יוצא למגברים - אז כן, אתה צריך מפצלי Y בשביל להתפצל למגברים והקרוסאובר יתבצע דרך המגברים עצמם.

ממליץ להשתמש בנגן כמו POWER AMP שיש לו אקולייזר לא רע בכלל וגם יכולת לעשות באלאנס.

צריך עכשיו רק להוציא נגן מבוסס אנדרואיד שיכול לעשות TC וזה פשוט מושלם!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...