Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נטו ליס ״שלמה סיקסט״

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את מסלול הנטו ליס?

קיבלתי הצעה מהם על שברולט קרוז 2011 שהייתה בתקופת ליסינג אצלם (לא השכרה!)עם בין 80 ל-100 אלף ק״מ.

מקדמה של 4400 ש״ח ותשלום של כ-1500 ש״ח בחודש למשך שנתיים.

המחיר כולל:ביטוח חובה ומקיף+ביטול השתתפות עצמית במקרה של נזק לרכב,שני טיפולי 10,000 חינם,אחריות למשך התקופה על מנוע,גיר,שילדה וחשמל,החלפה של ארבע צמיגים ומצבר במשך התקופה ומגבלה של 20,000 ק״מ בשנה.

בסוף התקופה יש אפשרות לקנות את הרכב בהנחה של כ 30% או להחזיר אותו ללא התחייבות.

מה דעתכם על העסקה?יש דברים שכדאי לבדוק?

פורסם

יוצא שאתה משלם 40400 ש״ח לשנתיים. נוריד כ1000₪ עלות הטיפולים ועוד כ8000₪ עלות הביטוחים. מצבר עוד 500 ₪

יוצא שאתה משלם ירידת ערך של 30000 ₪ לרכב לשנתיים.

זה קצת גבוה.

(את הצמיגים אני מוציא מהחישוב - אם תקנה רכב כזה מחברת ליסינג תקבל אותו עם צמיגים חדשים במסגרת השבחה שיחזיקו בקלות 40 אלף ק״מ).

אם תכניס לחישוב זה יוצא עוד 1000₪ בערך (הם שמים סיני סוג ז)

פורסם

זאת לא הצעה רעה. מניח שיש הצעות דומות גם על רכבים נוספים לפי טעמך.

הרעיון שזה נותן פתרון מאוד פרקטי למי שיש לו צורך ברכב לנסיות שוטפות, בלי בלגנים של תפעול ובלי לחשוב על המכירה בסוף. בנוסף שים לב שיש לך בהצעה זאת מימון בפועל כך שאתה שוכר רכב לטווח ארוך במחיר נמוך ביותר.

האם המחיר כולל מעמ ?

פורסם
זאת לא הצעה רעה. מניח שיש הצעות דומות גם על רכבים נוספים לפי טעמך.

הרעיון שזה נותן פתרון מאוד פרקטי למי שיש לו צורך ברכב לנסיות שוטפות, בלי בלגנים של תפעול ובלי לחשוב על המכירה בסוף. בנוסף שים לב שיש לך בהצעה זאת מימון בפועל כך שאתה שוכר רכב לטווח ארוך במחיר נמוך ביותר.

האם המחיר כולל מעמ ?

המחיר כולל מע״מ..

המסלול הזה בהחלט עונה על הצרכים שלי כי כרגע אין לי סכום רציני ביד בשביל לקנות אוטו בראש שקט.

חשבתי על השברולט קרוז כי המחיר שלה זול משמעותית כי לטענת הסוכן הם תקועים עם כמות רצינית של קרוזים,לשם השוואה,מאזדה 2 סדאן עולה 1750 (!) בחודש עם אותה מקדמה...

תודה רבה לכל המייעצים!:wink::wink::wink:

אשמח לשמוע קצת חוות דעת מבעלי קרוזים מהשנתון הנ״ל.

פורסם

לא! רק לא קרוז !!

סליחה על התפרצות אבל אני אישית ל אתקרב לעגלה המקולקלת הזאת...

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

אני עובד שלמה, וחברה טובה שלי מנהלת התיק של "נטו-ליס" .

לא אומר האם זה שווה או לא .

במידה ותחליט שזה שווה לך- אשמח לעזור במידת האפשר.

פורסם
לא! רק לא קרוז !!

סליחה על התפרצות אבל אני אישית ל אתקרב לעגלה המקולקלת הזאת...

אז מה כן מומלץ?לצערי מהמשפחתומטיות...

פורסם
מה התקציב שלך? האם חשוב לך גיר אוטומטי? גודל הרכב?

אני לא חושב שיש להם רכבים ידניים לצערי,וגם לאשתי יש רשיון רק לאוטומט.

אני צריך אוטו עם בגאז גדול והאפשרויות שכרגע על הפרק זה או קרוז או פוקוס או יונדאי i30..

מה שחשוב לי שיהיה חסכוני בדלק ובטיחותי..מה דעתכם?

• תוכן חדש...