Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול אמי יצאה לסיבוב בקניון וגילתה שהיא שכחה את משקפי הראייה שלה בבית. היא החליטה לנצל את ההזדמנות ולרכוש זוג משקפיים נוסף, שיהיה.

מפה לשם היא הגיעה לחנות של אופטיקה הלפרין. המוכרת סיפרה לה על מבצע במסגרתו רוכשים זוג משקפיים אחד ומקבלים עוד שני זוגות במתנה. אמי התלהבה מהמבצע, עברה שם בדיקת ראייה, ציינה שהיא מתעניינת במשקפי בי פוקל והחלה לבחון את המסגרות השונות המוצעות למכירה. עד כאן הכל טוב.

אבל כידוע, בישראל כמו בישראל, אי אפשר בלי איזה עוקץ קטן: מסתבר שהמבצע חל רק על המסגרות. במילים אחרות: אמי בחרה מסגרת בעלות 795 ש"ח וקיבלה ללא חיוב נוסף עוד שתי מסגרות זהות, אבל העדשות - סה"כ 6 - הן בחיוב נפרד. מהון להון, מהוצאה של מקסימום אלפייה וטיפה פתאום מצאנו את עצמנו ניצבים בפני הוצאה לא מתוכננת של כ-4,500 ש"ח :shock:

זה בערך היה השלב שבו אמי הזעיקה אותי כדי לוודא שהיא הבינה נכון. אחרי שהמוכרת חזרה שוב על ההסברים הפתלתלים שלה, אמרתי לה תודה והברחתי מהמקום את אמי בטרם משפחת הלפרין תהפוך לשותפה שוות זכויות בירושה שלי.

לא נורא, העיקר שמשקפיים זה מוצר צריכה בסיסי :?

והקטע הכי טוב: כשאמי הגיעה הביתה, היא חיפשה משהו בתיק היד שלה וכבדרך מקרה מצאה את משקפי הראייה שלה, שמסתבר שהיו שם כל הזמן...

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אמא שלו עדיין לא בת 18 - שתהנה מהמבצע.

משקפי ראיה למרחק הן עניין די בעייתי, אם כי אני דוגל בשנמירת הזוג הישן כרזרבי. לגבי נושא משקפי קריאה העניין פשוט מאד - יש לי לפחות תריסר זוגות פזורים ברחבי הבית ובתיקים שלי. צריך להוסיף שלאשתי ולי אותו מספר ושנינו לא נזקקים למשקפיים לראיה מרחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני לפני כמה שנים רציתי לקנות מהם במבצע של 1=3, ומהר מאוד הבנתי שהם פשוט גובים ממני תשלום על 3 זוגות משקפיים, אין שום מתנות חינם או הנחות.

זה כנראה טריק למשוך לקוחות כדי להיפטר ממלאי מסגרות ישן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם (נערך)

כן, טריק לא חדש אצלם.

אני מתגורר מעבר לים, באפריל האחרון הגענו לביקור מולדת, על הדרך החלטתי להזמין משקפיים חדשים, בעיקר בשל הפירסום האגרסיבי של 1+2.

במקום מגורי, עבור זוג משקפיים אחד אשלם כ-1,800ש"ח

טוב, הגעתי לסניף של הלפרין, עברתי בדיקת עיניים של כ-20 דקות עם אופטימטריסטית מקסימה. דיברנו על הא ודא ובתום הבדיקה יצאתי לבחור את המסגרות.

ברור היה לי שאשלם לפי העלות של הפריט היקר ביותר - מקובל והגיוני.

בנקודה זו החלה הזבנית מאחורי הדלפק לתקתק על מקשי הקופה במרץ, דקה עוברת... ועוד דקה.... ועוד אחת... ואני חושב לעצמי - הרבה זמן בשביל לחשב את העלות, אבל ניחא...

מקץ חמש דקות (באמת חמש דקות, זה לא תאור ציורי) מכריזה הזבנית: "2,400 ש"ח בבקשה".

אני - :roll: ?

הזוג היקר ביותר היה 900 ש"ח, איך הגענו ל-2,400?

הזבנית: "....תראה, שקר שקר... שקר, שקר , שקר ו.... אה כן יש גם תוספת עבור השקר, שקר, שקר....

אני פונה שוב לאופטמטריסטית המקסימה (נראה לי שהיא מנהלת הסניף) ואומר לה "באמת?"

היא קברה את הראש ברצפה והתנצלה. ריחמתי עליה, נראה לי שהיא עוברת את התהליך הזה כמה פעמים ביום.

הזבנית (שממש לא מצליחה לקרוא את התסריט שמתפתח מול עיניה):

"אתה רוצה גם ציפוי שקר לעדשות? זה רק עוד 300 ש"ח לכל זוג"

אני - טוב, תודה על ביזבוז של 45 דקות, תשמרו את המשקפיים אצלכם.

הזבנית מביטה עלי בתדהמה ואומרת:

"אז מה, אתה הולך לוותר על המשקפיים, אחרי כל הבדיקות?"

אני - כן.

הזבנית:

"לא חבל?, זה יופי של מבצע... עדיין יוצא לך מאוד משתלם"

אני - תודה. שלום.

אני לא אוהב את השיטה הזו ולכן לא רכשתי אצלם, אני מניח שהשיטה כן עובדת על אחרים ומזה הם עושים כסף רב.

התגובות של רוב בני משפחתי וחברי היו - איזה קטנוני אתה, כבר השקעת את הזמן בבדיקה, היה עדיף לך לרכוש את המשקפיים שם. זה מוכיח שרוב האנשים היו נכנעים, פותחים את הארנק בנקודה זו ומשלימים את הרכישה. אני משער שגם אימך, לו לא היית נוכח, הייתה משלימה את הרכישה.

:?

יחד עם כל מה שנכתב, הם באמת היו הזולים ביותר בשורה התחתונה, אבל כאמור, אני לא אוהב את שיטת המכירה שגובלת בהונאה.

בסופו של דבר רכשתי משקפיים באופטיקנה (סאגה עצומה נוספת, שגרמה לתיסכול רב- אכתוב על כך בפעם אחרת) בעלות כוללת של 2,900 ש"ח.

שורה תחתונה, בפעם הבאה ארכוש רק אצל אופטיקאי עצמאי ולא ברשת גדולה.

הייתי ממליץ לכל אחד שהולך לרכוש משקפיים לעשות זאת אצל אופטיקאי פרטי וקטן, לרשתות כבר יש מספיק כסף.

עריכה אחרונה על ידי barak4*4
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

לצערי - הנסיון מראה שהאופטומטריסטים הקטנים לא יותר זולים. משך די הרבה שנים רכשתי משקפיים אצל אופטומטריסטים מקומיים, בסופו של דבר עברתי ל"הזורע", שאמנם אינם זולים, אבל לפחות נותנים שירות טוב ומכבדים את האחריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משהו מוזר ביותר:

מקודם ראיתי בטלויזיה פרסומת של אופטיקה הלפרין שמתייחסת למבצע הזה. בפרסומת נכתב במפורש שהמחיר כולל עדשות. צילמתי את כל הפרסומת בטלפון וכנראה שבמהשך השבוע נחזור לחנות כדי לנסות להבין איפה הקאץ'.

בסופו של דבר, שלושה זוגות כולל עדשות ב-800 ש"ח זה מחיר פצצה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

שלאף אחד לא תהיה טעות, התרגיל הזה של המסגרת חינם, אבל על העדשות נקרע אותך, קורה גם אצל אופטיקנה. אשתי מרכיבה משקפיים ומפעם לפעם מתחדשת בזוג, ואז אני נחשף שוב ושוב ל"מבצע" הזה שאתה בסופו של דבר משלפ פי שניים ממה שתכננת להוציא.

אני מחזק את ספריאל, ניסיתי אצל שני אופטיקאים עצמאיים שחברים היו מרוצים מהם, השרות היה אישי וטוב, המחיר.... ובכן לצערי העסק ממש לא יותר זול מהרשתות, ולהיפך.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ככל הידוע לי עדשות בי-פוקל הן עדשות יקרות ואני בספק שיהיה איזשהו מבצע עליהן. בטח באותיות הקטנות רשום לא כולל בי-פוקל, משקפי שמש, משקפי ישראבלוף וכו'.

לא מזמן שידרו באחת התוכניות הכלכליות של ערוץ 2 כתבה על ה"רובין-הודים" של הכלכלה הישראלית, לקחו את רמי לוי, הלפרין ואת הבעלים של קופיקס ושאלו אותם שאלות על כלכלת ישראל. התרשמתי.

שלשום ראיתי את כתבת ה"ריגשי" על רמי לוי שעשה חריגת בנייה רצינית בנתיבות (או שדרות, שם באיזור) במתחם חדש שלו, ועכשיו הוא מתייפח שבגלל שלא נותנים לו לפתוח את המקום אז ל 170 עובדים פוטנציאלים אין איפה לעבוד. ליבי ליבי. ממש כמו סיפור איקאה בראשון לציון, אותו טריק, שבמקום צו הריסה בסוף המקום נפתח ורומס את החוק.

הסיפור הנ"ל על הלפרין בכלל לא מפתיע. הרי משקפים זה מוצר צריכה בסיסי ובכלל הכל נעשה לשם שמיים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לצערי - הנסיון מראה שהאופטומטריסטים הקטנים לא יותר זולים.

לא אמרתי שהם יותר זולים.

הם עדיפים בכל פרמטר, השרות הוא לכל החיים ולא תלוי בזבנית המתחלפת חדשות לבקרים.

אני מוכן לשלם יותר, בידיעה שאני משלם יותר ולא להיכנס לרשת גדולה ב"מבצעי פיתוי" שבסופו של יום מנקנקים אותי במחיר.

כאמור, לרשתות ולתאגידים יש כבר מספיק כסף. אני מעדיף לתמוך בעסקים קטנים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אלעד אל תטרח לחפש הסברים.

לא ראיתי את הפרסומת הספציפית הזאת, אבל זכור לי מפרסומות אחרות שלהם שכתבו שהמבצע כולל עדשות תוך ציון סוג עדשות מאוד מסויים. כך שכל חריגה מהסוג הנ"ל עולה כסף.

אני כבר לא עובד בקרולינה למקה, אבל גם היום עדיין מאמין שזאת רשת שקופה, הוגנת ואמינה. אם אמא שלך תרצה להשתדרג למשקפי מולטיפוקל, שווה לכם לשמוע מה שיש לקרולינה להציע בתחום.

נכון ליום שעזבתי את קרולינה, לפני חודשיים בערך, המחירים למולטי פוקל נעו בטווח 700-1000 ש"ח, למסגרת + עדשות מולטיפוקל בליטוש אחורי + ציפויים.

בדיקה למולטיפוקל נסחרת סביב 150 שקל, תוכל לבקש מהחנות שיגידו לך איפה אפשר למצוא בדיקה במחירים שפויים באיזור שלך.

גם נותנים אחריות להסתגלות ל-60 יום אם אני זוכר נכון.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

IMG-20141115-WA0025.jpg

הנה צילום מסך מהפרסומת. כפי שניתן לראות, אין שום אזכור לסוג העדשות.

מתן, היא אינה מעוניינת במולטי פוקל, כך שקרולינה למקה לצערי אינה אופציה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

פורסם

בתור אחד שלא מזמן קנה משקפי ראיה לראשונה, הכתובת הראשונה שהלכתי להתעניין בה זה הלפרין, הרי בכל מקום מפרסמים שהם הכי זולים וכולם קונים אצלם. אז הלכתי, מסגרת הכי זולה 400 ומשהו שקלים לפני עדשות.

מפה לשם, הגעתי לאופטיקנה. בחרתי 2 זוגות משקפיים עם עדשות 300 שקלים זוג אחד, 350 זוג שני, 600 משקפי שמש ראיה. העדשות עם כל הציפויים (רק אלוהים יודע מה זה אומר).

בידיוק כמו שהיה רשום על השלט בכניסה, בלי ניקנוקים ובלי בטיח. כמובן שהיו מגבלות על מספר וצילינדר אבל למזלי אני לא עד כדי כך עיוור.

• תוכן חדש...