Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אוהב את שיטת המכירה שגובלת בהונאה.

שורה תחתונה, בפעם הבאה ארכוש רק אצל אופטיקאי עצמאי ולא ברשת גדולה.

רואים שאתה נמצא יותר מדי זמן בחו"ל:

1. בגלל שלא ראית את זה בא והופתעת

2. בגלל שלא הפכת שולחנות אלא פשוט אמרת תודה והלכת

לגבי עסקים קטנים - זה רעיון טוב רק אם יש לך בעל עסק מומלץ או כזה שהוכיח את עצמו בעבר. לצערי הסטנדרטים בתחום לא אחידים, וזה בעצם מה שמושך את רוב האנשים לרשתות הגדולות מלבד המחיר, ההנחה שבלי קשר לסניף הם יקבלו טיפול ברמה מקצועית גבוהה. בתשעה מתוך עשרה מקרים גם משקפיים שהוזמנו מהאינטרנט יעשו את העבודה, אבל במקרה העשירי, כשצריך קצת ליטוש פה וקצת כיפוף שם, לא תמיד האופטיקאי העצמאי ידע לתת מענה או לספק שירות לקוחות ברמה הרצויה (מנסיון לצערי).

אני כבר לא עובד בקרולינה למקה, אבל גם היום עדיין מאמין שזאת רשת שקופה, הוגנת ואמינה.

אני אקבל את הטענה הזאת ביום שבו הם ישנו את השם ל"קרולינה למקה ראש העין".

עם כל הכבוד למתרחש בסניפים, זו רשת שכל המצע השיווקי שלה בנוי על הטעיית לקוחות. במצב כזה אפשר להגיד שהם מקצועיים, אדיבים, מציעים תמורה טובה למחיר, שהסניפים מעוצבים יפה, שהמשקפיים איכותיים (נניח) וכו' - אבל שקיפות והגינות הם פשוט לא מושגים רלוונטיים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...