Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד, בהחלט חוצפה שמוסיפים הגבלות שכלל לא מופיעות בפרסום.

קוקו, "כל הציפויים" = ציפוי קשיח (מפחית שריטות), ציפוי אנטירפלקס (מפחית השתקפויות) וסינון קרינה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק את אותו סיפור שמעתי אתמול מחבר, משקפי הקריאה נשברו לו, לא שום דבר מיוחד, לא בי פוקל, לא עדשות תחתית בקבוק ערק, סתם משקפי קריאה סטנדרטיות.

בחר משקפיים, בחר עוד שני זוגות של משקפי שמש שבמבצע, קיבל הצעת מחיר של 3800 ש"ח!!!:shock:

המשקפיים שנשברו עלו לו לפני שנתיים 450 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]403974[/ATTACH]

הנה צילום מסך מהפרסומת. כפי שניתן לראות, אין שום אזכור לסוג העדשות.

מתן, היא אינה מעוניינת במולטי פוקל, כך שקרולינה למקה לצערי אינה אופציה.

נו זה די ברור שיגידו לך ש20,000 זוגות המשקפים שהיו במבצע כבר נמכרו.

פורסם
לצערה של אמי, בת 18 היא כבר לא תהיה. לא בגלגול הזה בכל אופן.

המונה לא מתאפס מעל שנה מסויימת?

אישית לא מתקרב להלפרין קודם בכל בגלל איכות ירודה (עדשות מתקלפות, בדיקות לא נכונות שזה תלוי בסניף אבל זה מה שיש כאן) ולמרות ניסיון אמיתי אבל כושל לתת שירות טוב. מניסיון למדתי שעדיף לשלם קצת יותר ולהגיע למקום נוח ומקצועי. היום אני עושה משקפיים (וכולנו מרכיבים משקפיים. אשתי ואני בנוסף לראייה גם משקפי קריאה) החנות שעובדת עם מכבי ונותנת מחירים הוגנים עם שרות מצויין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה לי סיפור איתם כמה שנים, כל פעם רשמו שהחנות מא עד ת בלי אותיות קטנות 55% , כל פעם שהגעתי לרכוש סבון ותמיסת השריה של עדשות קשות אמרו לי שזה לא במבצע(למרות שרשום שכל החנות במבצע), פעם אחת אפילו המנהל לקח את התמיסות לארון ואמר לי הנה אין במלאי.

פניתי אליהם. נתנו תשבה מתחמקת, לא היה לי כוח להמשיך הלאה.

עד היום ההקלטות של הסיפור אצלי במייל.

אני לא קונה שם יותר. מצאתי חנות במדרחוב בפ"ת, זולה ואני מרוצה מהם זמן רב

פורסם
נו זה די ברור שיגידו לך ש20,000 זוגות המשקפים שהיו במבצע כבר נמכרו.

כתוב שם מינימום 20 אלף יחידות, לא מקסימום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נו, אתה יודע מה אומרים על זול ועל נקניקיות...

מסגרות "מעצבים" זה עסק יקר, הם צריכים להשלים את ההפרש איכשהו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אלעד, בהחלט חוצפה שמוסיפים הגבלות שכלל לא מופיעות בפרסום.

קוקו, "כל הציפויים" = ציפוי קשיח (מפחית שריטות), ציפוי אנטירפלקס (מפחית השתקפויות) וסינון קרינה.

תודה

אגב, אם במשקפיים עסקינן. לא משנה כמה אני משפשף את העדשות המחורבנות עדיין נשארים עליהן סימנים. יש איזה טכניקה סודית שאני לא יודע?

פורסם

סימני ניגוב או סימנים אחרים?

אם סימני ניגוב, פשוט תשיג לך מטלית מיקרופייבר איכותית, רוב האופטיקות מחלקות מטליות רכות באיכות לא משהו. בתור מוכר הייתה לי מטלית גדולה ואיכותית, מנקה הכל עד שהופכת להיות שמנונית בעצמה ואז מחליפים לחדשה.

אם סימנים אחרים, ייתכן שהציפוי נחשף לחום, כמו שלדעתי קרה למשקפי השמש שאלעד הראה לי פעם.

צירפתי תמונה של זוג משקפיים שלי שנשאר זמן רב ברכב בחודשי הקיץ החמים בבאר שבע.

20141008_131113[1].jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
תודה

אגב, אם במשקפיים עסקינן. לא משנה כמה אני משפשף את העדשות המחורבנות עדיין נשארים עליהן סימנים. יש איזה טכניקה סודית שאני לא יודע?

שטוף את המשקפיים במים מתחת לכיור, נקה את המשקפיים עם סבון ידיים רגיל משתי הצדדים ואז תשטוף אותו היטב מהמשקפיים עצמם עם האצבע, לסיום נער את המשקפיים מטיפות גדולות של מים, קח ריבוע של נייר סופג של המטבח וייבש איתו בעדינות את העדשות ממים, אני מוצא את הנייר הזה הכי טוב לייבוש המשקפיים בצורה שלא משאירה לחות וסווירלים על המשקפיים.

התוצאה היא משקפיים נקיים יותר משקיבלת כשקנית אותם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
משהו מוזר ביותר:

מקודם ראיתי בטלויזיה פרסומת של אופטיקה הלפרין שמתייחסת למבצע הזה. בפרסומת באותיות קטנות קטנות, שחס וחלילה אף אחד לא יראה...נכתב במפורש שהמחיר כולל עדשות. צילמתי את כל הפרסומת בטלפון וכנראה שבמהשך השבוע נחזור לחנות כדי לנסות להבין איפה הקאץ'.

בסופו של דבר, שלושה זוגות כולל עדשות ב-800 ש"ח זה מחיר פצצה.

...יענו ישראבלוף...? (התוספת לציטוט - כמובן איננה במקור. אני סתם מנחש :wink:).

אחר כך אומרים לנו עוד שכ"א צריך משקפיים :x

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...