Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי לקח סיווק קופה 95 ידנית לבדיקה היום .

הסיוויק של שכן מבוגר שלו , ומאוד מאוד שמורה !

מה שמצאו בבדיקה זה ככה :

1. בלאי פנימי גבוה , דליפות לחץ גבוהות בצלינדירים ( 3,5,3,8 ) , תיאום מנוע .

2.מערכת פליטה- תקין

3. קפיצים - תקין

4. שילדת מרכב ( ליקויים בעלי משמעות נמוכה ) - תיקוני תאונות בגוף , כיפופים , תיקונים בתא מטען , פגיעות קורות אורך ( לא בוצע מתיחה או ריתוך ) , כנף קדמית הוחלפה , ופגמים בצבע .

5. מערכת בלמים - תקין

6. צמיגים - תקין

7. מערכת תאורה - תקין

8. העברת כוח - מצמד מפריד גבוה ( בלאי )

9.מחוונים - תקין

זהו זה הכל .

עכשיו מה שמפריע לי מלהמליץ לחברי על הרכב זה הקומפרסיה והתאונה מאחורה . לפי הבוחן זה לא נקרא תאונת שילדה ...

מה אתם אומרים ?

בתודה , בני 550 .

פורסם

במקרים בהם לא בוצע תיקון בקורה, מדובר בתאונת קצה שילדה שאינה משפיעה או דורשת תיקון אבל יש לה משמעות מבחינת מחיר/סחירות.

בנוגע למנוע, אם הוא באמת חושש, לנסות פחית 44K ולעשות שוב בדיקה בעוד כמה ימים.

אפשרות נוספת, לקחת למוסך לבדיקה באמצעות שעון לחץ (מפרקים את הפלאגים ובודקים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

העניין הוא איציק שבכלל לא רואים כלום על הקורה , שום דבר !! הקורה קיבלה אולי נשיקה קטנה שאפילו לא כיפפה אותה . הבוחן אמר שזה לא ירידת ערך לפי ש"סי " אלא מיקוח בין הקונה לנוכר .

בקשר לקומפרסיה הוא גם אמר לי שזה רוב הסיכויים פיח . ( הבנאדם שנהג ברכב הוא בן 40 שלא עבר את ה 90 קמ"ש ). מה מומלף לעשות כי הבוחן המליץ על פלאשינג ?

• תוכן חדש...