Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2, 1.4 או 1.8?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Dsg6 שודך לרכבים עד שנתון 09

מ2010 עברו לתיבת הdsg7.

אני אישית גם חיפשתי לפני שנתיים לאון 1.8, וקראתי סיפורי בלהות על הגיר הזה.

בסופו של דבר אחרי תקופה די ארוכה הצלחתי למצוא ידנית.

תענוג...

פורסם
אוקיי. אז בעצם ה DSG7 לא החליף את ה DSG6??? הוא לא בעצם שדרוג לא מוצלח?

כי זה מה שהבנתי עד היום... שהיה DSG6, ושבשלב מסוים, בשנה מסוימת, פשוט ייצרו גיר חדש- DSG7.

אז בעצם עד היום, אם אדם קונה אוקטביה חדשה (2014), מנוע דיזל או 2.0 טורבו, זה עדיין גיר DSG6?

ולחילופין- אם אדם קונה אוקטביה 2010 או 2011, 1.8, 1.4 או 1.2 (בגדול, כל מה שלא 2.0 או דיזל), זה בכל מקרה DSG7???

ולצורך העניין- אוקטביה 2.0 טורבו זו בעצם מה שנקרא ה- RS?

חייב להבין יותר לעומק את נושא ה DSG6/7.

DSG6 קיים גם היום אך מיועד למנועים עם מומנט גבוה יחסית, הוא יותר "HEAVY DUTY"

וכן, די נכון מה שאמרת.

פורסם (נערך)

משנת 2012 עד הגעת הדגם החדש (אוקטביה III) שווק גם דגם ה 1.8 עם גיר טיפטרוניק 6 הילוכים (לא DSG) שלמיטב הבנתי שימש את האוקטביה 1.6 MPI שהייתה לי והיה נהדר.

זה מוריד מההספק כמה סוסים בודדים, אך גם מוריד את החשש מ DSG למי שלא רוצה להתעסק איתו.

כיום אני עם אוקטביה ממאי 2013 צורה ישנה, עד עכשיו עשיתי איתה 74,000 ק"מ ללא שום תקלה ב DSG.

מה שכן היה זה תקלה במערכת ההצתה ב 40 אלף והחלפת מדחס מזגן ב60 אלף. על שתיהן יש שרשור.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה בהחלט צודק. דגמי ה 2.0 דיזל ובנזין משודכים לגיר די.אס.ג'י 6. כל יתר הדגמים כולל דיזל 1.6 משודכים לגיר די.אס.ג'י 7.

מה שמעניין, שבדגמי 2014 הצורה החדשה, מנוע 1.4 נותן למעשה את אותו המומנט כמו מנועי 1.8. אז אני לא מבין מה ההבדל בין המנועים? האם כל ההבדל מסתכם בכוח סוס שונה?

האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים בנסיעה בפועל?

פורסם

עקומת המומנט של ה-1.8 שטוחה יותר ולכן העברת הכוח נעימה יותר במנוע הגדול הגדול יותר ומתקבלת בסל"ד נמוך יותר.

נסעתי בכל הדגמים המדוברים המאוזן מכולם הוא לדעתי ה1.4 שמספק פשרה מצויינת בין כוח לחסכון.

להורים היתה 1.8. המנוע היה ללא דופי, מצמדים הוחלפו באחריות אחרי שלוש שנים ו-31000 ק"מ באופן יזום ע"י צמפיון.

אמא שלי מאד אהבה את הרכב, ואת העובדה שיש לך כוח בכל מצב. בעלה פחות התלהב וטען שלדעתו זה קצת יותר מדי כוח לרכב משפחתי סטנדרטי. (והיו לו בעבר מכוניות מאד חזקות)

שורה תחתונה: ממליץ לחפש 1.4, אבל לא להמנע מ1.2 כי ה1.4 די נדירה.

1.8? רק אחרי נסיעת מבחן ובדיקה שאכן חיים בשלום עם הכוח הרב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לחבר קרוב יש אוקטביה צמודה מהמעסיק בת שלושה חודשים, 1.4 ל'. אין ספק שהרכב מגיב פנטסטי ומהיר מאד, כמובן נוח ומרווח מאד, עושה כל יום קו מיתר (צומת שוקת) - כפ"ס, ונכון לרגע זה ללא שום בעיה.

הבחור היה ללא שום עבר תעבורתי, אפס, שום כלום, שבועיים אחרי שקיבל אותה , נתפס על 160 בכביש 6.... קיבל חודש שלילה בפועל ועוד חצי שנה על תנאי. היה מאוחר, הוא היה עייף ונשבע לי שפשוט לא הרגיש את הרכב במהירויות האלה....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

1.8? רק אחרי נסיעת מבחן ובדיקה שאכן חיים בשלום עם הכוח הרב.

לדעתי אתה קצת מגזים,

בסך הכל 160 כ"ס שבאים בצורה מאד ליניארית, אין שום התפרצויות כוח פתאומיות שיכולות להפתיע נהג לא מיומן.

מנוע לרכב משפחתי ספורטיבי - זה לא המנוע של הקופרה R.

פורסם

ה1.4 החדש גם מעולה, הצליחו להוציא ממנו מספרים יפים.

לא חושב שתתאכזב מאף אחד מהמנועים, אפילו ה1.2 די טוב.

ה1.8 הוא מחודש ומוציא 180 כ"ס ולא 160 כמו בדור הקודם, אבל עם זאת מאמין שאפילו חסכוני יותר.

אז כמו שאמרתי מקודם- אם יש לך את האפשרות לך על ה1.8

במיוחד שלפי מה שאני רואה ההבדל הוא פחות מ10K

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...