Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקנתי מערכת פיוניר 1650 ויש לה כניסת USB + AUX

הכל טוב ויפה וזה מטעין לי גם את הנקסוס כפי שרציתי וציפיתי עכשיו זה מנגן באופן עצמאי כשאני מחבר את הנקסוס כלומר השליטה היא מהמערכת עצמה

אני רוצה שהמערכת תנגן את מה שמתנגן לי בנקסוס ולא תהפוך לי אותו לדיסק און קי

כלומר שאני מפעיל שירים ומריץ הכל דרך הנקסוס ושזה יושמע במערכת, אפשרי דבר כזה? צריך להגדיר משהו? במערכת? בטאבלט?

תודה לעוזרים

ואני יודע יודע שאני יכול פשוט לחבר את כבל AUX אבל אני רוצה לחבר כבל אחד שגם יטען את המכשיר מעדיף לא לחבר את שניהם מפריע לי בעין

פורסם

בלתי אפשרי.

אם אתה רוצה לשלוט מהנקסוס תצטרך חיבור AUX לאוזניות. ה-1650 מציע רק חיבור USB כ-DOK בלי שליטה מעשית.

ה-2650 מציע שליטה במכשירי אפל דרך ה-USB.

פורסם

באמת, אני לא חושב שניתן להמנע מכך אך ניתן לעשות את הסיפור איכותי יותר.

קאסטום רום כמו אוטודרואיד

כבל YOTG שמקבל טעינה מאחורי הקלעים מאיזה ספק כוח איפשהו מאחורי הדשבורד.

ושימוש בDAC חיצוני על הUSB HOST של הנקסוס בשביל לקבל יציאת אזניות איכותית שתתחבר לAUX של הHU.

הנקסוס מבחינה חזית הרכב מתחבר לכבל אחד בודד - מה שקורה מאחורי הקלעים מוצנע.

ככה זה אצלי רק שאני עובד בלי HU אלא עם טאבלט ופרוססור והטווח של האות הוא בכלל אופטי (אבל אני יכול גם אנלוגי אם אני רוצה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה מה שהוא מנסה להימנע ממנו לכאורה.

ואת הטעינה הוא מקבל דרך חיבור ה-USB ב-HU, כך שאין צורך במטען נפרד.

חבר שלי חיבר ככה את הנקסוס שלו ושומעים אצלו מעולה. לגבי הטעינה- המתח שיוצא מהרדיו דיסק לא מאמין שמתאים לנקסוס שצריך 2 או 3 אמפר, שלא ידפוק לו את הטעינה או משהו כזה.

פורסם (נערך)

לא אמרתי שלא ישמעו טוב, רק תיזכרתי שהוא מנסה להימנע משני חוטים נפרדים.

המתח הוא סטנדרטי להתקן USB, ונמדד בוולטים - 5V.

הזרם שהיחידה מספקת עומד על 1 אמפר (A) ואין סכנה בכך למכשיר. אם כי יתכן וזה לא יספיק לו לעבודה שוטפת.

אפשר אולי לאגד את שני הכבלים עם שרוול ספירלי (כזה לדוגמה - זה ספציפית נראה לי עבה מדי), ולצמצם מבחינה ויזואלית את שני הכבלים הנדרשים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לגביי הטעינה זה מטעין יופי.. המטרה הייתה פשוט להלביש מדיי פעם את הנקסוס על המערכת ועם כמה שפחות סרבול וחיבורים אבל כנראה שאין מנוס מלחבר גם AUX וגם USB

אבל לדעתי אין דבר כזה שאין דבר כזה!

תודה על התשובות!

פורסם

מה בעניין הכבל הבא:

http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-To-3-5mm-Car-AUX-Audio-Cable-USB-Charger-For-Galaxy-S4-S3-HTC-Android-/261646554991?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item3ceb59976f

$_1.JPG

פורסם

נראה כמו פתרון תפור לגלאקסי של סמסונג - לא בטוח בכלל שזה יעבוד עם נקסוס של אסוס - תבדוק מול המוכר אם יש לו מידע נוסף ופוליסת החזרת מוצר במידה והוא שיקר לך :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי שמץ - מה שראיתי זה שהוא העלה כאן פתרון שמיועד לסדרות גלאקסי של סמסונג בזמן שהשרשור מדבר על נקסוס.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

לא רואה הבדל בין המוצר שהוא העלה לזה:

http://www.ebay.com/itm/Audio-Converter-Adapter-USB-Female-to-AUX-3-5mm-Male-Jack-Plug-Data-Charge-Cable-/201069339390?pt=US_MP3_Player_Cables_Adapters&hash=item2ed0aaa2fe

וזה בוודאות לא עובד.

למיטב ידיעתי, חיבורי ה-USB/MHL של טלפונים/טאבלטים לא מוציאים אות אנאלוגי דרכם ונדרש ממיר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לפי מה שאני יודע יש חיבור כזה לאייפונים אבל זה אמור להיות סוג של מתאם טעינה דרך שקע אזניות וגם זה מהדברים ששמעתי לא בדיוק עובד.

אולי זה אמור להיות מתאם כלשהוא לאזניות USB שגם יודעות לקבל סיגנל סאונד בעזרת מתאם - כביכול אני מדבר על פתרון שהוא לחלוטין אנלוגי רק שמשתמשים בשקע USB לצורך העניין וכמובן שהאזניות צריכות לתמוך בחיבור כזה.

אבל מכאן ועד מדע בדיוני הדרך קצרה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...