Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 10 ימים החלפתי צמיגים לצמיגים משומשים שנסעו עליהם בערך שנה וחצי (ממישהו שהשבית לפני שנה וחצי-+ טווינגו כמו שלי). הצמיגים מיצור 2011.

ההחלפה בוצעה בפנצריה שטענה שביצעה איזון(אם כי לא ראיתי ב90% שהייתי בתהליך) כמה ימים אחרי שמתי לב שהרכב קצת רועד- קופץ בנסיעה איטית מאוד וגם מהירה.כאילו הכביש גלי

בדקתי מאז אוויר ואין בריחה.

מה לדעכם הסיבה?

חוסר איזון?

חשבתי שאול בגלל שהצמיגים היו על רכב שנה וחצי בלי תזוזה -זה השפיע על ה"עיגול" של הצמיג- יש דבר כזה בכלל?

פורסם

הסיבה:

קנית צמיגים משומשים, שנסעו עליהם שנה וחצי.

צמיגים שהתייבשו במשך 3 שנים (כמו כל הצמיגים שמורכבים על הרכבים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהחלט יתכן שהסיבה היא ישיבה ממושכת, וכנראה גם בחוסר אוויר. עיוות של מבנה בצמיג נראה לי בלתי נמנע בתנאים כאלו.

מעבר לכך יתכן Flat Spot על הצמיג/ים כתוצאה מבלימה.

לידיעתך, כי לבעל מקצוע אסור למכור צמיגים משומשים שעברו שנתיים מתאריך ייצורם (וכן, הבנתי שקנית מפרטי).

דרך גרועה מאוד לחסוך בהוצאות הרכב!

פורסם

זה לא ממש דרך לחסוך כי אני משקיע על הרכב הרבה יותר ממה שכל בעל רכב בשנתון הזה משקיע(למשל עכשיו עושה טיפול עם שמן שעולה 130 שקל).

מה שכן המידה של הצמיג דיי נדירה. וגם אצל מי שקניתי פעם שעברה אמרו שצריך להזמין ולחכות, הצמיג הישן נקרע ונסעתי על חלופי ישן.

פורסם

מה שכן המידה של הצמיג דיי נדירה. וגם אצל מי שקניתי פעם שעברה אמרו שצריך להזמין ולחכות, הצמיג הישן נקרע ונסעתי על חלופי ישן.

אכן מידה נדירה, לפני שנתיים החלפתי רביעיה של הנקוק אצל אנטון ביפו היה לו במלאי, נסה לבדוק.

• תוכן חדש...