Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת דלק תפוז בחיפה - ניסיון הטעיה

cocus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום בבוקר ראיתי שיש לי מעט דלק ונסעתי לאיזור התעשיה ליד הצ'קפוסט כדי למלא דלק.

ראיתי תוך כדי נסיעה את תחנת הדלק תפוז ודרך הכביש ראיתי בגדול באותיות קידוש לבנה "סולר 7.05".

נכנסתי לתחנה ומלאתי דלק.

בדרך לעבודה אני מסתכל על החשבונית ופתאום אני מגלה ששילמתי 7.65 ש"ח לליטר, סך-הכל כ-30 ש"ח יותר לעומת תעריף של 7.05.

אחרי העבודה עברתי שוב ליד התחנה והסתכלתי טוב-טוב על השלט מהכביש הראשי, ואז ראיתי שכתוב בקטנטן "למזומן".

נכנסתי לתחנה ובפנים היה "תעריפון" והיה רשום שם 7.05 למזומן ו-7.13 לאשראי.

ניגשתי למוכרת בחנות הנוחות ושאלתי אותה "כמה עולה ליטר סולר?" והיא השיבה לי "7.13 ש"ח".

הראתי לה הקבלה מהבוקר ושאלתי אותה למה לכל הרוחות שילמתי 7.65.

תשובתה "7.13/7.05 אלה מחירים רק לחברי מועדון, לא העברת כרטיס של מועדון."

אמרתי בכעס "מאיפה לי לדעת על המועדון שלכם?! תדלקתי בתדלוק עצמי, אף אחד לא התעניין אם יש לי מועדון או לא. תסתכלי על המחירים כאן, לא רשום מילה על חברות מועדון!"

היא לוקחת אותי ללוח של המחירים ומראה לי שכתוב בקטנטן בצבעים מטעים "כ.מועדון". בן-אדם נורמלי בחיים לא היה שם לב לזה, גם שבחנתי את הלוח לפני שניגשתי אליה לא ראיתי את זה.

תשובתה "ככה זה היום, בכל מקום יש אותיות קטנות, גם שאתה הולך לסופר זה ככה.."

לסיכום:

1. כל אדם שנוסע על הכביש הראשי ורואה את השלט מבין שליטר סולר עולה 7.05 ש"ח.

2. כל אדם שצופה על לוח המחירים בתוך התחנה מבין שליטר סולר עולה 7.05/7.13 ש"ח.

3. כל אדם שממלא בתדלוק עצמי ואף אחד לא מדבר איתו על כלום וגם לא על מועדון, משלם 7.65 ש"ח - מחיר שלא כתוב על שום שלט.

נכון, לא הסתכלתי על התעריף על הצג תוך כדי התדלוק, אבל זה לא אומר שצריך לרמות אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן כללי אני מציע למלא דלק רק בתחנות דלק של החברות הגדולות והידועות כגון פז, דלק, סונול וכיוצ״ב.

על התחנות הפרטיות אני לא סומך בכלל, בעיקר אני חושש ממהילת דלק במים, דלק באיכות ירודה, דלק באוקטן נמוך יותר ממה שרשום.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתלונן במשרד התמ"ת. זו הטעייה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתדלק סולר כבר שנתיים רק בתפוז עפולה בגלל המיקום הנוח, אתם ממליצים לנסות תחנה אחרת?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן כללי אני מציע למלא דלק רק בתחנות דלק של החברות הגדולות והידועות כגון פז, דלק, סונול וכיוצ״ב.

על התחנות הפרטיות אני לא סומך בכלל, בעיקר אני חושש ממהילת דלק במים, דלק באיכות ירודה, דלק באוקטן נמוך יותר ממה שרשום.

אני דווקא משתדל לתדלק בתחנות של החברות הבינוניות והקטנות (טן, יעד, סדש, תפוז), כל עוד התחנה נראית בסדר.

מחיר יותר נמוך בד"כ ואי תמיכה בקרטל של החברות הגדולות ששומר על המחירים גבוהים.

בעשרים שנות נהיגה הפעם היחידה שהרגשתי בעיה עם איכות הדלק היתה בתחנה של סונול בחיפה.

עריכה אחרונה על ידי יוסריאן
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפעם הראשונה שתדלקתי שם, די התעקשו שאני יעשה כרטיס מועדון.

זה בחינם וקיבלתי כרטיס והנפצתי להם שם וטלפון ומאז אני מקבל את ההנחה עם הכרטיס שלי בלי בלבולי מוח.

לזכרוני כתוב שם לבדוק את המחיר במשאבה - לראות אם קיבלת את הנחת המועדון, אבל כנראה אפשר לפספס את השלט כשממהרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לחשוב שהם יותר אמינים. הרי הרבה תחנות של החברות הגדולות זה זכיינים שעושים פויילישטיקים כמו כולם עם כל מיני מבצעים הזויים שאף אחד לא מבין אותם והמטרה היא למשוך לקוחות למלכודות דבש כמו שקרה לפותח השרשור. חבל רק שהוא לא הסתכל על הסכום שמופיע ברגע שהמשאבה נדלקת. היה יכול למנוע את כל הפארסה הזאת ולגלות מיד מה המחיר שהוא הולך לשלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתדלק סולר כבר שנתיים רק בתפוז עפולה בגלל המיקום הנוח, אתם ממליצים לנסות תחנה אחרת?

ממליץ על טן מול הום סנטר

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על האזהרה. אני עובר שם באזור כל יום כמעט, ואם לא ההודעה שלך הייתי עוצר שם לתדלק ביום מן הימים. בנתיים התחנה הנוכחית שלי היא בחוצות המפרץ. או החדשה או סונול הטכני. בהתאם לכמות המזומן בכיס

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על טן מול הום סנטר

באמת למה? במיוחד שזה מקום צפוף וכל הזמן עמוס.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה ? כמה חברה נמצאים כאן בפורום מעפולה ? :mm_surpri

גם אני מתדלק בטן מול ההום סנטר המון שנים ללא שום בעיות.

כעקרון מקבלים שם מחיר של תדלוק עצמי למרות שמתדלקים לך - נראה לי אני היחיד שמתדלק שם לעצמו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...