Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מפתח אפליקציות באולם?

SuperBamba
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני וחברים מעוניינים לפתח אפליקציה חדשה בתחום הבילויים ולאחר שכתבנו את הרעיונות וערכנו סיקור של האופציות הקיימות כיום בעולם הדיגיטלי הגענו למסקנה שמה שאנחנו רוצים ליישם באפליקציה עדיין לא קיים. אי לכך, החלטנו להניע את הפרוייקט קדימה, אך דרוש לנו מתכנת אפליקציות.

נכון לעכשיו אנחנו צריכים מתכנת iOS כי העיצובים שאני מכין (עבדכם הנאמן מעצב אתרים ואפליקציות להנאתו) כרגע מותאמים למערכת ההפעלה של אפל.

אנחנו מחפשים אדם שיהיה שותף מלא בפרוייקט ולא שכיר (כלומר, אנחנו לא משלמים לו פר עבודה)

אחרת היינו יכולים לשכור את שירותיה של אחת מים חברות בשוק.

יש באולם אדם כזה, או שיודעים היכן לחפש?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, פרסום בלוחות הדרושים יכולים להניב תוצאה, אולי גם שיתוף בפייסבוק.

תוכלו להתחיל בלפרסם פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?368291-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D

זה מה שעולה במוחי. בהצלחה!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תרשה לי להיות כנה וישיר איתך?

זו אופטימיות על גבול הנאיביות שיהיה אדם כזה עם הכישורים שאתה צריך באמת שיצתרף אלייך בשלב הזה אלא אם כן הוא חבר או מכר ישיר.

מי מביא לדוגמא את הידע הטכנולוגי והפיסאביליות של הרעיון להתממש? צריך צד שרת? לא צריך? כמה זמן פיתוח צריך לPOC או לMVP? משהו מכם עם רקע עסקי / ניסיון בהקמת סטארטאפ? גיוס כספים? יש לכם מודל עסקי שיכניס כסף מהר / יעניין VC?

זה נחמד שעשיתם סקר שוק , וזה שאתה מעצב - זה בהחלט אחלה וכרגע הדבר הכי טוב שעומד לטובתך - אבל זה ורעיון לא מביא הרבה.

בא נגיד שליצר מוצר מינימאלי יקח (סתם אני אזרוק בלי לדעת) חודשיים למפתח מנוסה? כזה שזמן שלו בתור שכיר שווה לפחות 20 אלף? , כפרילאנס יותר מזה ?

אתה מבין קצת לאן אני חותר כן? (במיוחד אם הוא יצתרך לעזוב עבודה / לבלות את הזמן הפנוי שלו בזה...)

הייתי ממליץ לך בכל זאת לפנות לחברת פיתוח וליצר POC כזה או אחר , אולי אם המוצר קטן מספיק - ממש MVP שאפשר להשיק ולראות אם יש בכלל על מה לדבר. אח״כ - שיש לך איזה היתכנות מינימאלית ביד - יהיה לך יותר מה להציע.

אם בכ״ז אתה משיג משהו לפני זה והוא לא חבר ישיר שאתה מכיר ויודע את הכישורים - הייתי בודק באמת שהוא מסוגל לקחת את הפרוייקט קדימה (קצת ניסיון , הגשת אפליקציות וכו)

בכ״א , בהצלחה

ליביו (4 שנים אחרונות ב״תחום״)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב - במקומך הייתי פונה לחברה ומבקש מהם דעה ועלות גם כדי להבין טכנולוגית אם הרעיון בר ביצוע ומה רמת המורכבות שלו מאחורי הקלעים.

עוד דרך לקדם את הנושא - הוא לדוגמא לעשות את הקורס וידאו של Lynda.com של פיתוח iOS למעצבים. מקסימום הרווחת עוד ידע שיעזור לך להבין קצת מה אנשים עושים עם העיצובים שלך. (למרות שהוא טרום עידן הResponsive של 8 , אבל עדיין - כיוון נחמד להבין מה צריך כדי להזיז כמה מסכים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...