Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כפי שאמרתי לך וגם Eli R כתב לך ההחלפה לא תהיה חסכון משמעותי עבורך ואפילו יכול להיות שתפסיד כסף.

מה גם שצריכת הדלק לא הגיונית בעליל ואני חושב שאתה צריך לעשות מאמץ לפתור את הבעיה (או ע"י שינוי הרגלי נהיגה שאם אם לא נכונים אז גם ברכב הבא תהיה לך בעיה) או ע"י בדיקה של מוסך מומחה (לי יש המלצה למוסך צ'מפיון בבאר שבע אם אתה מהאזור אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי).

אל תתעקש על החלפת הרכב, חכה קצת בסבלנות ותנסה לפתור את הבעיה. גם אם לא הולכים לפי נתוני יצרן אלא לפי מה שכותבים ב KML הצריכת דלק שלך מוגזמת בעליל:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98_%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94_2011_10353

אלא אם כן סגנון הנהיגה שלך אגרסיבי (מלבד רכבי ה VAG שציינתי שהגעתי איתם לצריכת דלק יפה אפילו עם סיויק דור 7 1.6 אוטומטית וסיויק דור 8 מנוע 1.8 אוטומטית הגעתי לצריכת דלק טובה ממה שאתה מציג ככה שזה לא הגיוני לי בכלל שאין בעיה ברכב/בסגנון נהיגה אלא אם כן ממש בא לך להחליף רכב ואז שום שכנוע שלי לא יעזור...).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...