Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 25,000₪

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית רכב עד 25 אלף (כרכב ראשון).

אני מחפש רכב עם ביצועים טובים וצריכת דלק סבירה, יש העדפה לתיבה ידנית אבל מוכן להיתפשר במידת הצורך.

חשבתי על פיג׳ו 307 xsi, האם זו בחירה טובה? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר?

תודה מראש לכולם

פורסם

יאריס זה רכב שמתומחר בצורה לא הגיונית ולא תכנס לך בתקציב.

אפשר לדעת מה אופי הנסיעה? כמה ק"מ ביום? עירוני או בין עירוני? את מי הרכב אמור להסיע?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
שלום לך

כרכב ראשון הייתי ממליץ לך טויוטה יאריס

בהצלחה

על איזה יאריס ה TS?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכיוון שאתה לא מתכוון לנסוע הרבה אז החסכון בדלק לא יהיה משמעותי עבורך, כמובן לא לרכוש מוסטנג שתעשה 1:5.

הייתי ממליץ לך על יונדאי גטס או גרנדה פוטנטו או פונטו ספייס, תלוי במחיר שתרצה לשלם בסופו של דבר.

הרכבים אמינים, חסכוניים בדלק {חוץ מהגטס שהיא קצת יותר זללנית}, מרווחים ואחזקה זולה.

אם אתה מחפש רכב בעל נראות ספורטיבית זה כבר משהו אחר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...