Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי שאלה ותגידו לי האם זה בסדר לשטוף קטיפה כללית ככה

יש לי קוויק דיטיילר של מגוויארס, אני לא אוהב על יבש אף פעם לא מאמין בזה יותר מידי,

האוטו עבר עכשיו את כל הגשמים ויש עליו סימני טיפות על כולו למרות שיש עליו אוטם והכל.

לענייננו - לפני השימוש במגוואירס אני שופך איזה 3 בקבוקי מים על האוטו שהאבק הראשוני ירד לפחות ואז עובר עם מגבת ייבוש

ורק אז הקוויק דיטיילר

בסדר לא?

פורסם

זה שיש אוטם זה לא אומר שלא ישארו סימני מים(גם על ציפויי קראמי/קווארץ/נאנו ישארו סימנים)

לגבי אופן השטיפה שלך, תעשה דילול של הQD עם מים,תנגב (לא יבש לגמרי) ואז תעבור עם QD

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעריץ אותך על הנחישות! אבל השבוע הזה באמת השתלם לשטוף את הרכב בכל מקרה

שוטפים בכל מצב, ביום ובלילה [emoji12] d786d563fcfdce59d81ca24bc84c74a6.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

לפני 3 חודשים קניתי SRP מיעקבי בפתח תקווה.

מחר רציתי לעשות לרכב מיני טיפול.

פתחתי את הפקק של הבקבוק וכול החומר נוזלי- מים.

האם זה בסדר להשתמש בו?

או שבמצב מימי החומר התפרק וכול מה שנותר הוא לזרוק אותו לפח?

תודה

פורסם

הנוזל התפרק ואי אפשר להשתמש בו, הייתי חוזר לשם ומתלונן על הבעיה, מקבל כסף חזרה או מחליף בקבוק (תנער קודם, אם מרגיש כמו הבקבוק הקיים, תעבור הלאה).

אתה לא היחיד שזה קרה לו, הם מודעים לבעיה.

"יאללה בירי".

פורסם

שני דברים שקרו לי היום כששטפתי את הרכב:

1. משום מה הרכב הפך לנקודת למחייה ליתושים. לא הפסיקו לנחות עליו ברחשים ויתושים אשכרה אני מוצא את עצמי מיישם BSD על יתוש. תופעה מוזרה

2. בעודי שוטף, אחד השכנים ניגש אלי ואמר לי שלא טוב לשטוף עם הסבון כי זה יפגע בצבע, אני כבר התלהבתי שיש בשכונה עוד מישהו שאכפת לו מהרכב והרגעתי אותו שמדובר בשמפו יעודי לרכב. אבל אז הוא עשה לי פרצוף של "איזה פראייר קונה שמפו לרכב?" ואמר לי לשטוף רק עם מים. ההתלהבות נעלמה :(

פורסם (נערך)

הייתי לפני שבוע ביעקובי לקנות חומרי ניקוי לבית ושכחתי את 2 הבקבוקים של SRP

אחד חדש שני בשימוש. רוצה להחזיר להם את שניהם -לא טובים. (אתמול עשיתי הזמנה גדולה ב cleanyourcar ושכחתי להוסיף SRP)

ONR אזל. ( חבל, כי שילמתי כבר על משלוח)

לגבי לשטוף את הרכב? לצערי אני בתקופה (נדירה) שממש אין לי זמן - אולי פעם בחודש.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

את ההזמנה עשה הבן שלי לבקשתי,לא שמעתי ממנו שההזמנה לא יצאה לפועל.

אני בודק.

עריכה,

שאלתי, לטענתו הייתה שם אפשרות משלוח לישראל.

עריכה אחרונה על ידי yogev20

• תוכן חדש...