Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הסוללות באיביי - יש המון רמאויות. אני נפלתי פעמיים על סוללות "מחודשות" כנראה.

אחד ה"פטנטים" שלהם הוא לקחת סוללות נטענות שהם פסולת ולא מתפקדות, לעטוף אותם בפלסטיק שייראו חדשות לגמרי ולשלוח אותם. ואז אתה מקבל סוללות שנראה שהן נטענות אבל מחזיקות קצת מטען חשמלי וזהו. עד שאתה מבין מה קורה עובר זמן וכבר אי אפשר להחזיר.

ראיתי תמונות שצולמו בבית חרושת כזה. אם אמצא אצרף לכאן.

איביי מפוצץ בסוללות נטענות מכל הסוגים במחירים אטרקטיביים, נראה לי תמוה שיש מקום שישקיע זמן ב"השבחה" של סוללות פגומות. אם הן באמת גמורות הן לא יצליחו להחזיק מברגה פועלת אפילו לשלוש דקות.

לפני כמה ימים הזמנתי 8 סוללות ניקל קדמיות להחלפה במברגה של חמי, עלו 50 ש"ח כולל משלוח, נעדכן לאחר ההחלפה מה טיבם.

אבל מניסיון עם סוללות נטענות אחרות שרכשתי מאיביי לאורך השנים אני לא צופה בעיה באופק.

איתמר, למה 12 סוללות? הסוללות הפנימיות נפוצות במתח 1.2 וולט, כך שלדעתי צריכות להיות שם 10.

תוכל לרכוש מהלינק הזה: http://www.ebay.com/itm/10-pcs-SubC-Sub-C-NiCD-1-2V-Ni-Cd-2800mAh-Rechargeable-Battery-with-Tab-White-/400789424848?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item5d50e94ad0

כדאי לבדוק קודם שהמידות זהות לסוללות הקיימות בתוך המברגה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוזמן הסט של מקיטה, את שאר הכלים אקנה חוטיים כשאצטרך אותם. לא רואה סיבה אמיתית לג'יגסואו או מסור דיסק נטענים.

הכלים של ריובי כנראה חזקים יותר, אבל מגושמים עבורי.

עדכון, ההזמנה ההיא בוטלה עקב סיבוך עם החיוב, הלכתי היום להום דיפו במקום.

היה סט של מילווקי שבדרך כלל נמכר ב40 דולר יותר, אבל עכשיו נמכר במחיר של המקיטה. במקום מזוודה יש תיק (מעדיף) ובנוסף לשתי הסוללות יש עוד אחת בנפח גבוה. האימפקט גם מעט חזקה יותר אז סגרתי עניין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום התחדשתי בליתיום 14.4 כחולה שנרכשה ביריד של שז"ר. 2 סוללות, מטען מהיר, כל מה שילד מתבגר צריך. תודה על עזרתכם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז,

הייתי שם אתמול גם, כדאי שתדעו שזה מבצע אמיתי שהם עושים פעם בשנה.

המבצע ממשיך עד מחר יום שלישי 9/Dec

אני הגעתי לעשות טרייד אין עם המברגה הירוקה הישנה שלי, והתברר שהזיכוי שהם נותנים עם קונים את ה 18V הוא הרבה יותר גדול..אז התחדשתי גם.

בוש כחולה, ליטיום, 2 סוללות 18V, מטען מהיר, ארגז קשיח 795 שח

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...