Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה קניתי סט אלחוטי של מקיטה - מברגה + מסור ג'יגסאו + 2 סוללות ליטיום +מטען מהיר ב 750 שקל.

הסט הוא בצבעים של שחור לבן אבל זהה לחלוטין לכלים הכחולים שלהם.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך לינק לסט? לא מוצא כזה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה בלי הג'יגסו, התכוונתי לסט עם שלושת הכלים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הוזמן הסט של מקיטה, את שאר הכלים אקנה חוטיים כשאצטרך אותם. לא רואה סיבה אמיתית לג'יגסואו או מסור דיסק נטענים.

הכלים של ריובי כנראה חזקים יותר, אבל מגושמים עבורי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ניטש, תוכל לתת קישור על איך מסבים מ110v ל-230v?

זה מעניין, ויהיה שימושי עבורי- יחסוך ממני רכישת ממירים יקרים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

http://www.eevblog.com/forum/projects/hack-to-convert-fromto-110v-tofrom-220v-main-voltage-basics-guide-examples/

Makita DC10WB:

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תתחדש, עשית החלטה טובה, כי באמת שיהיה לך הרבה יותר נוח וכיף לעבוד עם המקיטה, זה עולם אחר מהמברגות של פעם(יצא לי לעבוד עם הסט 10.8 של המקיטה), מאיפה הזמנת?

פורסם

תודה. היה 129 דולר באמאזון ובהום דיפו. בהום דיפו יש לי הנחת כוחות בטחון דרך קרובים, אז הפור נפל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

האם יש דרך לנצל מברגת אימפקט לקידוחים, נניח מקוטר 1.5 מ"מ עד לקוטר 10 מ"מ?

רצוי שאוכל לנצל הרבה מקדחי קובלט ופלדה שכבר יש לי.

בעצם יש כאן 2 שאלות:

- האם קיימת תפסנית המתחברת לאימפקט ובנויה למקדחים עם קנה גלילי - רצוי בעלת נעילה ללא מפתח ועם מין מנגנון נעילה חזק כמו במקדחות מקצועיות.

- האם המכות של האימפקט לא יפריעו ויהרסו את המקדח כשתהיה התנגדות גדולה נניח בקידוח 10 מ"מ בפלדה?

כמו כן האם אימפקט יעילה לקידוחים בבטון? כיום אני עובד עם מקדחה רגילה המפעילה מכות כבר מעומס פיתול אפסי וזאת מעצם הלחיצה של המקדחה כלפי הקיר.

יוסי

פורסם

בעקרון אימפקט לא מיועדת לקידוחים בכלל, אפשר לקדוח איתה עץ אבל תסתכל בעמוד הקודם על סרטון ההדרכה איך מברגת אימפקט עובדת ותבין שזה ממש לא קשור לפטישון שיש לך, ראיתי אנשים שקדחו בקירות עם אימפקט, יש מתאם שמתחבר לאימפקט והוא כמו ראש רגיל של מקדחה שאפשר להכניס אליו מקדחים עגולים רגילים אבל זה לא עושה חסד עם המברגה הזאת והייעוד שלה הוא הברגת ברגים

פורסם

יש כמה דרכים, כולם לא להיט...

1) מקדחים עם קנה ביט (משושה 6.3 מ"מ שהוא 1/4 אינצ'). האופצייה העדיפה, אבל היקרה ביותר. המקדחים האלו יקרים וקשה למצוא אותם.

2) פוטר קטן עם קנה ביט שמתחבר למברגה (קוטר מקסימלי למקדחים עד 6 מ"מ). האופציה הזו מאד לא נוחה לשימוש וגורמת לבלאי מואץ על המברגה. לשימוש חד פעמי, פה ושם, עוד נסבל. אבל לא לשימוש יומי.

לגבי "פוטר מקצועי", תשכח מזה. האופצייה הזו לא קיימת. מה שדיברתי עליו הוא לא יותר מצעצוע אפטרמרקט, שאני לא מצליח להבין את הצורך בו כל כך. אני ממש לא הייתי רוצה להשתמש בדבר הזה.

לגבי המכות של האימפקט- ישנם מקדחים (קובלט למשל) שהם שבירים יחסית. הבעייה שלך תהיה יותר בקטרים הקטנים- 4 מ"מ יישבר לך כמעט מייד לדעתי. פלוס, בהחלט ייתכן שמקדח שלא יישבר, יסבול משברים בשפת החיתוך שלו ויהפוך ללא יעיל. אני הייתי ממליץ לא לנסות בכלל, אבל זה רק אני- safty sally כמו שאומרים בחו"ל.

לגבי קידוח בבטון- מאמין שכן, כך עובד פטישון וכך עובדת פונקציית הרטיטה במקדחות לבטון. אבל שוב, זה לא הכלי המתאים לכך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, למה להטעות את הבן אדם?

בבקשה תקדיש 5 דקות צפיה בסרטון הבא:

עכשיו אתה מבין שאין קשר בין מברגת אימפקט לפטישון

• תוכן חדש...