Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת כבלי רשת לפי מידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש למישהו מושג מאיפה אני יכול ליקנות כבלי רשת לפי מידה שאני צריך?

יש לי כל מיני מידות כמו, 72 ס״מ, 42ס״מ , 88ס״מ, 75ס״מ. ועוד כמה כאלה,

איפה שניסיתי לא מצאתי , אין בעיה שיהיה סטייה של 2-3-4 ס״מ, אבל מאיפה אני משיג כבלים כאלה

, דרך אגב, אני צריך כבלים של cat6 אפילו 7.

תודה רבה והמשך יום טוב

פורסם

בהרבה חנויות מחשבים קטנות (לא רשתות כמו KSP), יכולים להכין לך במקום. אם היה מדובר על CAT5E, אפשר היה לקנות ציוד ולהכין לבד, אבל CAT6 מייקר את הסיפור משמעותית (הקונקטורים יקרים פי כמה, עדיף עם loading bar, צריך גם לוחץ איכותי יותר מהרגיל וכו').

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

למה אתה צריך כבלים באיכות גבוהה?

אם תקנה כבל של מטר ותגלגל?

תנסה אצל סיטונאי חשמל, בדכ הם מכינים קאט 5, אולי גם 6.

פורסם

אתה לא צריך CAT6/7.

CAT5E יספיק לכל מה שאדם יכול לדרוש.

תקנה לפי מטר כולל סופיות ולוחץ שישאר לך לכל החיים

מחירים טובים ב http://www.tfl.co.il/

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בבית של ההורים שלי הרצתי תשתית של cat7

בבית שלי, הרצתי cat6

אני עובד עם תשתית של 1gb/s ובנוסף nas ייעודי שמשרת את כלל הצרכנים. ההבדלים קטנים מאוד ונאמדים בשינויים זניחים.

גם עם ציוד יקר ושרת עם צמד זיאונים לא חוויתי בעיות של איטיות.

יש לי גם כבלים קצרים לצרכנים מסוג cat7.

גם אם תבנה תשתית של 4gb/s עם חיבור מרובע של 1 גיגה, cat5e יעשה את העבודה. Cat6 הוא הsweet spot. לא יקר בתור כבל, וגם המחברים מסביב עלותם סבירה. הייתי הולך על 7 אם אתה רוצה לזרוק כסף, או שיש לך מרחקים גדולים מאוד / הפרעות שדורשות סיכוך גבוה.

תקן אותי אם אני טועה, אבל באמת אתה צריך תשתית של 10גיגה בבית?

M-TECH E46

פורסם

זה לא משנה כרגע 6 או 7 , לצורך העיניין גם לא משנה 5, מה שמשנה כרגע זה מאיפה אני מביא כבלים במידות מיוחדות לצרכים שלי?

פורסם

שרת רציני אתה אומר?! אני אומר תוותר על CAT6/7

תרים רצפה צפה בבית, קנה מודול SFP לשרת ותפרוס ישר אופטיקה...

ועכשיו ברצינות, אם השרת שלך לשימוש ביתי, תכין CAT5E לבד לפי המידה ותפסיק לשבור את הראש

אם השרת שלך כל כך רציני, אולי תשים אותו ב DATA CENTER?

פורסם

הי, עברתי על לא מעט מחירונים של ספקים שלי ולא מצאתי מידות כאלה כפי שאתה מחפש, מה שכן מצאתי הוא זה:

cat5e - 0.25 / 0.5 / 1

cat6 - 0.3 / 0.5 / 1

cat7 - 0.5 / 1

אם אתה רוצה מידות מדוייקות כפי שציינת אז כפי שציינו כאן, עדיף שתקנה גליל או כבל ארוך ותכין לפי מידה.

מנסיון של התקנת שרתים בארונות תקשורת וחיווט, אפשר לעשות עבודה טובה יפה ומסודרת גם מבלי שיש לך כבלים במידות מיוחדות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא מבין מה הבעיה להכין לבד בדיוק על ה סמ שאתה צריך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...