Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התצורה פחות מעניינת אותי (נוזל או משחה).

עמידות? בינונית, אין לי בעיה לחדש אחת לחודש.

הצבע? טריקי. כסוף. קשה לראות עליו תוצאות יפות. אם כי היא ישמש אותי גם לרכבים אחרים מלבן ועד כחול ככה.

מה האפשרויות?

הסופרנאטורל של דודו צד את עיני. אין לי בעיה עם מוצרים היברידיים, החיסרון הוא המחיר. (מצאתי באיביי דוגמית של 30 מל ב100 ש"ח עם משלוח, או 100 מל ב200).

בנוסף יש גם את הפרפל הייז, שמקבל פידבקים לא רעים בכלל . המחיר זהה

קולונייט, מוכר ומומלץ. רבים מכם מרוצים. עלות של כ100 ש"ח לבקבוק, לא בטוח עד כמה יעלה על הדרישות שלי.

ווקסים שלcg דוגמת ה50:50 וכו- אין לי ניסיון ואשמח לקבל חוות דעת.

אז

מה אתם אומרים?

M-TECH E46

פורסם

לא ממש הבנתי מה הדרישות שלך.

שיתן ברק? כל אלה שציינת יתנו ברק דומה.

הגנה? קולונייט

גם הדוגמיות של דודו יספיקו לך לאיזה שנה (עמיד ל3-4 שטיפות או חודשיים- שלושה. 30 מל' מספיקים ל3-4 פעמים). אמור לעלות איזה 60 ש"ח בויקס\ אוטוסטור

עד שלא תתנסה בכמה לא תדע מה מתאים לך יותר.

לי יש קולונייט 845 שנותן גלוס מצויין והגנה לזמן סביר, בלו וולווט שנותן מראה קצת יותר עמוק, בלאק לייט (CG) שנותן קצת מיסוך וביחד עם הקולונייט עליו מתקבל גוון עמוק כמו הבלו וולווט אבל עם יותר גלוס ופוסו שנותן גוון עמוק יותר מהקולונייט אבל עם משמעותית פחות גלוס והגנה יותר טובה.

אני כמוצר אחד מעדיף את הקולונייט 845, לשים 2-3 פעמים בשנה.

בגלל שאני עצלן אז אני כנראה אעבור לפוסו שאמור להיות עמיד עד שנה. אם אני ארצה לתת לרכב בלינג אז יש לי את הדודו בלו וולווט.

סיכוי סביר שעוד שנה אני אתחיל לחפש וקס אחר (ויקטוריה) כדי למצוא משהו טוב יותר.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תתחיל מהדודו ג'וס שמתאים לגוון שלך. יש להם אחד צהוב שמתאים לגוונים בהירים (בננה משהו).

כשיגמר הPL תנסה קולונייט.

תבדוק בנעוצים, אולי יש מישהו שמוכר בהנחה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא כדאי לנסות את ההייבריד? (סופר נאטורל), הייתי שמח אם הוא יתאים גם לצבעים אחרים של שאר הרכבים במשפחה.

האם יש מניעה מליישם את הווקס על הPL?

M-TECH E46

פורסם

כמו שנאמר מוקדם יותר, אין שום מניעה.

תקבל אפקט יפה, אבל לא תקבל את כל מה שיש למוצר להציע.

לא קרוב אפילו.

לא לחינם דודו הוציאו מוצר שיש לו את כל הייתרונות של ווקס, ועל הדרך הוסיפו לו הגנה ארוכה משתעותית שהכניסה אותו לקטגוריית ההייבריד.

אתה מרוויח את 2 העולמות.

לדעתי זה מוצר מושלם בשבילך, 2 שכבות דקיקות ושוות ויש לך הגנה של שלושה ארבעה חודשים כמו כלום ובמינימום, ווקס אוהב חורף (ובמיוחד שיש לך פולישר ואתה יכול למקסם את המראה של הרכב לרמה הכי גבוה שיש).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...