Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל לגירים הידניים אין מדיד אלא בורג מילוי שהמיפלס של השמן צריך להגיע עד לפתח שלו. כדי לדעת אם יש מספיק שמן יש צורך לפתוח אותו ואם נישפך דרכו שמן שהרכב מפולס ישר אז לא חסר שמן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמן גיר בתיבה אוטומטית ממלאים לרוב דרך פתח המדיד עצמו. מבחינת כמות אני מניח שעוד מעט מישהו ייסתכל באוטודאטה ויירשום לך כי אני לא ליד המחשב.

פורסם

להחליף פילטר באוטומט לא אפשרי בתנאי בית.

בגיר האוטומטי יש קרוב ל6 ליטר(5 ומשהו)

החלפת שמן עושים חלקית ע"י פתיחת הבורג של האגן אתה צריך 2.5 ליטר להחלפה חלקית.

מעבר לכך יש ספר רכב שאיילצבי שלח לי בזמנו תבקש ממנו שישלח לך גם.

פורסם

לא הבנתי למה לא ניתן להחליף, פילטר בתנאי בית? אפשר לעשות הכול התנאי בית! תודה לכולם על העזרה בכל מקרה אשמח לדעת מיקום, של הפילטרים, פשוט קשה למצוא ספרות. גם מידות כיוון שסתומים עדיין מחפש ..... אני אשמח לדעת מה הכיוון בבקשה.

פורסם

הכל ניתן לעשות בבית כל עוד יש את הכלים הנכונים. הפילטר של הגיר יושב בדרך כלל מתחת לאגן השמן של הגיר ועל מנת להחליף אותו תצטרך להוריד את הקארטר. מבחינת כיווני שסתומים הכל יש באוטודאטה. לפי השאלות אני מבין שהרכב הולך לעבור שיפוץ כללי?

• תוכן חדש...