Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי אתמול מטיול קצרצר של 4 ימים,

גיששתי בגוגל לפני לראות איזה מזואוני רכב מעניינים יש באיזור,ראיתי אחד או שניים,אך בחיפוש מעט יותר מעמיק נפלתי על הREMISE CLASSIC CAR BERLIN,

מדובר במבנה דיי גדול,אשר משמשת פלטפורת מסחר בעבור סוחרי רכב וקניינים להציג את רכבם ,בין המסדרונות נמצאות סדנאות מדהימות של שיחזור רכבים ובמרכז המבנה חונות מעבר לקיר זכוכית מכוניות חלום אשר בעלהם מגיעים מידי פעם להוציא אתן לסיבוב.

לצערי המצלמה התקלקלה אז אין לי תמונות.

סתם!!:lol:.

להלן הממצאים:

סידרה 6 אלפינה B7 טורבו נדירה ביותר,לצידה אוסטין הילי 3000 מצב מדהים,190E קוזי מוסבת למירוצים ,סתם פרארי 599,ועוד חלום ילדות פרארי 328 GTS. ולמטה עוד פרארי אנזו שחורה!

aus1.jpgIMG_1274.jpgIMG_1278.jpgfer2.jpgIMG_1276.jpg

fer1.jpg

enzo1.jpg

Porsche 944 turbo

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עוד תמונות:

יגואר E TYPE SIERES1, אברת' שהבטיחה להגיע למפגש הבא :),911ים,964,SC,911E

קונטאש אל פי 5000 עם הכנף המוגזמת!,וסוניה מדגמנת ליד אסטטו מרטין V8 וולנטה,לסיום SL190

IMG_1312.jpg

IMG_1313.jpg

IMG_1314.jpg

IMG_1280.jpg

IMG_1282.jpg

IMG_1283.jpg

IMG_1285.jpg

IMG_1286.jpg

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)

ועוד:

טוסיק של פרארי דינו,רנו (אלפיין?) גם היא הבטיחה לבוא למפגש של רנו ספורט ,מוסטנג סטיישן!,אלפא ג'וניור מהממת!

עוד טוסיק של דיאבלו מהגהנום או מגוטהם אם מסתכלים על הדבקה,תא נוסעים שמור בטירוף של מרצדס sl190

וליקנוח..sl gullwing :evil:

IMG_1322.jpg

IMG_1324.jpg

IMG_1329.jpg

IMG_1330.jpg

IMG_1331.jpg

IMG_1336.jpg

IMG_1341.jpg

IMG_1343.jpg

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)

ועוד קצת:

עוד קונטאש,פרארי בוקסר מהממת,בימר Z1 נדירה מאוד,פרארי שאני מאוד אוהב,465GT (רק 39 אלף אירו והיא שלך)

תמונה מלעלה על פרוג איי ספרייט,cl280 ועוד פעם סדרה 6 אלפינה,פרארי בוקסר מהצד,997 מוסבת לגמרי למירוץ,

ואה כן.כמובן LA FERRARI , מאחוריה התגנבה לה גם ההוריקן החדשה ואיפשהו שם בחושך יש גם F12.

IMG_1303.jpg

IMG_1305.jpg

IMG_1316.jpg

IMG_1317.jpg

IMG_1339.jpg

IMG_1346.jpg

la2.jpg

porshce1.jpg

Porsche 944 turbo

פורסם

ועוד ועוד ועוד .

פרארי 328 GTS,יגואר XK150,עוד פרארי דינו,סוניה שוקלת להכנס לתחום המאסל קאר עם קורבט סיטנג ריי.

jag1.jpg

cor1.jpg

fer1.jpg

IMG_1293.jpg

IMG_1294.jpg

IMG_1295.jpg

IMG_1347.jpg

Porsche 944 turbo

פורסם

תמונות קשות.

סוג של גן עדן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

ועוד קצת וזהו:

עוד 190,פרארי 400,בוגאטי כלשהי,חבורת DS,טוסיק של פרארי בוקסר,וקצת ביזאר sel 6.9 סטיישן.

IMG_1318.jpg

IMG_1319.jpg

IMG_1290.jpg

IMG_1291.jpg

IMG_1299.jpg

IMG_1300.jpg

IMG_1306.jpg

Porsche 944 turbo

פורסם

ויש גם בררה מתפנקת ומסמיקה על הליפט ;-)

פורסם
ויש גם בררה מתפנקת ומסמיקה על הליפט ;-)

אותה מחשבה עברה בראשי שכצילמתי את התמונה,כמות הרכבים המעניינים שקיימת שם,מהממם לגמרי אפשר לראות ש355 דוחפת את האף,

Porsche 944 turbo

פורסם

כל פעם שאני בברלין, אפילו ליומיים, אני הולך לשם. פרסמתי בעבר בפורום אספנות. כל פעם יש רכבים אחרים, וביקור ממצה לוקח כמה שעות. המקום נמצא 5 דקות הליכה ממוסך BMW שלשם אני במילא הולך לקנות חלקים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

המחשבה הראשונה שעברה לי בראש היא כמה קל היה לקנות כאלה רכבים לו היינו גרים שם. ואז נזכרתי שאין לנו ארץ אחרת (אבל זה דיון אחר :-) ) ומה קרה בפעם האחרונה שגרנו שם...

המקום עצמו באמת מהמם. תודה על התמונות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
איזה יופי שיש תרבות מוטורית אמיתית!.

בוא נתחיל מזה - "איזה יופי שיש תרבות"...

• תוכן חדש...