Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודל 2004.. באמת שלא מצאתי כפתור או משהו ..? אשמח לעזרה.

יותר יעזור לי עם תמונות או סרטון.. באמת שאני חדש בתחום הרכב אז אל תתנפלו עליי בבקשה.

פורסם

כנראה שאתה ממש חדש, כי ישנן שתי דרכים לפתוח מכסה מנוע- כמו בפורד פוקוס/ קונקט/ מונדיאל, וכמו בכל שאר המכוניות.

אותה הידית, באותו האזור. חפש טוב (ופתח ספר רכב)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

להזכירכם - לי היתה פעם בעיה דומה, שבגינה אפילו פתחתי שרשור בפורום: אשתי קיבלה מאזדה 3 בליסינג, ולא מצאתי את ידית פתיחת מכסה המנוע. בסופו של דבר הזמנתי את טכנאי חברת הליסינג שמצא את הידית - מונחת מעל השוליים התחתונים של הדאשבורד. כנראה שאחד המתקינים פירק את הידית ושכח להחזירה למקומה. אולי גם לפות"ש יש בעיה עם ידית שהועלמה על ידי מישהו שטיפל ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה שאתה ממש חדש, כי ישנן שתי דרכים לפתוח מכסה מנוע- כמו בפורד פוקוס/ קונקט/ מונדיאל, וכמו בכל שאר המכוניות.

אותה הידית, באותו האזור. חפש טוב (ופתח ספר רכב)

תנסה ג'ימני. אחד השעשועים שלי ושל אחי זה לתת לאנשים 3 דקות לפתוח את מכסה המנוע בג'ימני שלו. ממש לא כולם ואפילו לא הרוב עומדים ביעד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה בצד הנהג, לא כפתור אלא ידית כזו שאתה צריך למשוך למטה. היא נמצאת מצד שמאל של הנהג, הרבה מתחת להגה, ממש באיזור שמעל הדוושות, יחסית קרובה לדופן האוטו. תגשש עם יד שמאל עד שתמצא אותה ותמשוך. היא נמצאת באיזור שעוברים בו גם חוטי חשמל, אז רק תיזהר לא למשוך אותם גם.

באמת לא הכי נוח ואסתטי, ולוקח לי זמן לאתר אותה גם אחרי 3 שנים עם האוטו...

אם לא תסתדר עד מחר בבוקר אצלם לך את המיקום מחר באור יום.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
תנסה ג'ימני. אחד השעשועים שלי ושל אחי זה לתת לאנשים 3 דקות לפתוח את מכסה המנוע בג'ימני שלו. ממש לא כולם ואפילו לא הרוב עומדים ביעד.

במודלים של 2004 והלאה כבר העבירו את הידית למקומה הטבעי. אבל אכן, זה היה המיקום הכי הזוי שיש.

מי שלא מכיר, אגב, בג'ימני בדורות הראשונים, ידית פתיחת מכסה המנוע היתה... בתוך תא הכפפות.

לי הסבירו שזה בגלל שבמקור הג'ימני תוכננה עם הגה ימני, וכשהעבירו אותו שמאלה לטובת שאר העולם, "שכחו" את ידית פתיחת תא המנוע...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...