Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה כל יבואני הרכב בישראל מוכרים חלפים במחירים מטורפים לחלוטין...

לא מזמן הכנסנו למוסך המרכזי של חברת המזרח את הלנד רובר דיסקברי 2 שבבעלות המשפחה לאחר שאוטובוס עשה עליו רברס, במהלך התיקון נצבע מכסה המנוע ומדבקת ה"LAND ROVER" הוחלפה בחדשה, המחיר שלה דרך אגב היה יותר מ-500 ש״ח!

עבור מדבקה.

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה כל יבואני הרכב בישראל מוכרים חלפים במחירים מטורפים לחלוטין...

לא מזמן הכנסנו למוסך המרכזי של חברת המזרח את הלנד רובר דיסקברי 2 שבבעלות המשפחה לאחר שאוטובוס עשה עליו רברס, במהלך התיקון נצבע מכסה המנוע ומדבקת ה"LAND ROVER" הוחלפה בחדשה, המחיר שלה דרך אגב היה יותר מ-500 ש״ח!

עבור מדבקה.

יש ביטוח ;)

פורסם

מישהו יכול לברר כמה עולה פקק לונטיל מקורי מצ'מפיון?

אני מהמר על 1799 ש"ח + 150 התקנה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תמונה של הידית שהוחלפה והפתח שנוצר לכל מי שלא הבין על מה אני מדבר עד כה [ATTACH=CONFIG]398427[/ATTACH]

הקובץ לא נפתח, לפחות אצלי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לי ביגואר היתה בעיה עם המיכל מים של הרדיאטור .הוא קיבל סדק מלמעטה והיתה נזילה קטנה. בדקתי בחברה והם רצו 2500 שח ואין להם במלאי. התחלתי לחפש בפירוקיות שאני כבר מוכן לשלם עד 1000 שח משלא מצאתי. פניתי לאיבי וראו הפלא מיכל חדש כולל פקק מארצות הברית כולל מישלוח 100$

הרכבה 5 דקות וזהו. אצלי עוד נסעתי עם הנזילה ובדקתי כל יום מים. יש אנשים שנתקעים עם האוטו ואין להם זמן להמתין עד שהחלק יגיע

פורסם
אתה צוחק ? מה בדיוק אתה היית עושה עם העובדה המוגמרת הזו .... שולח מכתבים? נו באמת.

ואיך אתה משווה בין הדברים?

מה קשור המחיר של הידית בחול לתמחור של מילקי? לא הבנתי וגם לא את הקונטרה שניסית להעביר בהשוואה הזו.

ואם יש לי 700 שקל להשקיע על הכיף שלי והרצון לשמור על האסתטיקה ברכב, ולדעתך גם זה מוגזם להוציא על חתיכת פלסטיק ועוד סינטטי אז זו הבעה שלך.

ככל הנראה גם אם תקבל בחינם את הדבר הזה יהיו לך טענות שהמשלוח לא הגיע בזמן ובגלל זה המדינה הזו הולכת לאלף עזאזל. מה הקשר?!?

אגב יש מבצע ברמי לוי , מילקי בשקל !

ואגב אוהד , למיטב הבנתי על חלקי חילוף שאינם קשורים למנוע אין מיסוי כלל , זה מה שאני שמעתי.

איך קשור התמחור של המילקי לתמחור של ידית ההילוכים?

לא אני אמרתי את זה אבל "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם"

אם לא מטרידה אותך העובדה שברכב יקר כמו גולף GTI מתפרקת הידית אחרי שלוש שנים אז אתה ... (ראה את שירו של שלום חנוך)

אם אתה חושב ש 700 ש"ח הם מחיר הוגן לחתיכת פלסטיק... נכון! שלום חנוך.

ולאנשים כמוך קל לדחוף מילקי בחמישה שקלים, למה... כי הציבור מטומטם.

תמשיכו לקנות ותמשיכו לבכות.

ולשאלתך מה אני הייתי עושה? אני לא קונה ממי שמשתין עלי בקשת, קל וחומר שיש חלופות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפי הנחיות חדשות יחסית של משרד התחבורה כל יבואן חייב לפרסם באינטרנט את מחירון החלקים המלא שלו.

רוב היבואנים עושים זאת , הגם שהקישורים לכך באתרי היבואנים די מוצנעים (לא מפתיע למה אין הם מתגאים במחירונים...)

למשל , להלן קישור למחירון צ'מפיון מוטורס לשלל מותגיהם :

http://www.championmotors.co.il/catalog/Default.aspx

די מעניין לעיין בקטלוג. יש פריטים במחיר נמוך מוזר , למשל, נוזל גיר מקורי ב - 17.2 ש"ח (עמוד 3 מתוך 2010 עמודים) אך יש המון פריטים עם מחירים בתמחור הזוי בסגנון ידית ההילוכים האמורה .

מקרה קיצון שתפס את עיני :

אם יש לכם אודי מודל חדש ותרצו יחידת בקרה למערכת השמע המקורית מק"ט 4G0035754G נא להכין צ'ק לפקודת צ'מפיון ע"ס 77,330 ש"ח .

אופס...

טעות שלי. הסכום נכון (כן , 77,330) אבל זה ללא מע"מ - כלומר יש לרשום - 91,294.40. מי שלא מאמין נא לבדוק עמוד 1983 בקישור הקודם.

בדקתי באינטרנט כמה עולה יחידה מקורית לחלוטין חדשה כזו - גם לא זול - 2892.18 € אבל עדיין כ - 13,000 ש"ח.

http://www.original-genuine-spare-parts.com/a/vw-audi-seat-skoda/4G00_/4G0035754G-steuerger.htm

פורסם

יש גם צינור 5 מטר.. חשבתי שזה בא כבונוס ולא שמשלמים על זה בנפרד...

אגב שימו לב שמרבית הפריטים היקרים אינם במלאי - ככה שהסיפור של אחזקת מלאי וכו׳ לא כל כך רלוונטי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה העלות של משלוח הדברים האלה ממש גבוהה להם. רוב החלקים שיש במלאי לא יקרים יחסית. יחסית כן? אישית הם ממש יקרים ולא הייתי מעז לקנות מצ'מפיון שום דבר, אפילו לא פילטר שמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עלות המשלוח כנראה גבוהה בגלל שהחלקים נופשים בדרך באוניית 5 כוכבים הכל כלול. במסגרת נופש המשלוח, נהנים חלקי החילוף ממגוון אטרקציות במתקני האונייה, כגון בריכה, ג'קוזי, ספא ומשחקי בינגו נושאי פרסים.

בקיצור מספיק עם ההצדקות. מחירי החלפים הזויים אצל כל היבואנים כי כולם לכאורה גנבים. זה מאוד פשוט.

למי שכתב ש"יש ביטוח", אז אולי אם חלקי החילוף היו מתומחרים קצת יותר נורמלי, אולי גם מחירי פוליסות הביטוח שלנו היו נמוכות בהתאם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מנסה להצדיק אותם אלא לנסות למצוא היגיון. כי לא הגיוני ששני הפלסטיקים השחורים שבניהם עוברת המתכת יעלו 7K.

auto1.jpg

זה זהב טהור מצופה בפלסטיק שחור? זה עשוי עור משק האשכים של שחקנים מפורסמים מהNBA? מה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...