Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, את המוצר של קרשר, פסלתי עקב ההקצפה הדלילה.

אריק נתן את המלצתו למוצר של CYC (אם אני לא טועה).

באיביי, ישנם לא מעט מוצרים (חלקם מאנגליה, חלקם מאיטליה, וכמובן - מסין).

איך נניח המוצר הזה?

http://www.ebay.com/itm/Pressure-Washer-Jet-Wash-Karcher-K-Series-Compatible-Snow-Foam-Lance-/271424356037?pt=UK_Home_Garden_PowerTools_SM&hash=item3f3226fec5

ישנם אלטרנטיבות טובות יותר במסגרת המחיר הזה?

אני מעדיף להזמין מאיביי מאשר להרשם לכל מיני אתרים. משלוח מאירופה יבורך, יגיע מהר יותר.

הנושא השני:

יש לי מכונת DA של מגס.

הייתי שמח לקבל אלטרנטיבות לרכישת פדים במחירים זולים יותר מאשר אלו שבארץ. וכן פלטה בגודל 3" - עם פדים תואמים.

מבחינת פדים, מה באמת מומלץ לעבודה? עדיין הHEX? או הLC? מה עם אלו המשולבים פרווה?

אני זקוק לסט 6" +סט 3" (חיתוך, פוליש ופיניש), וגם קישור לפד ייעודי לפוליש לחלונות יתקבל בברכה.

M-TECH E46

פורסם

אין לי צורך בחומרים, מה שגם אין שם פד לפוליש (רק חיתוך ופיניש).

הגעתי לתוצאות לא רעות עם הפדים של מגס עד היום, אבל אני עם ראש פתוח לנסות גם מוצרים אחרים

M-TECH E46

פורסם

I4D - רוצים 63 ליש"ט על מוצר שעולה 35 ליש"ט (המקציף). אני מפספס משהו? קופונים? הנחות? (אין להם אפשרויות לבחירת משלוח זול יותר?)

M-TECH E46

פורסם (נערך)

מוזר,אני קניתי את המקציף ועוד כמה דברים והמשלוח עלה לי 20 פאונד.

וגם עשיתי הזמנה של סבון 1 ליטר ועוד פדים למכונה וגם המשלוח היה 20 פאוונד,שלח להם הודעה.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על העזרה.

רכשתי מאיביי אנגליה, מוכר אמין, מוצר מעולה (רואים שיש הבדל בין המוצרים הזולים ליקרים). אעלה סקירה כשהוא יגיע.

כמו כן, רכשתי סט מברשות דיטיילינג ב100 ש"ח לחמישיה בגדלים שונים אך דומים. הרבה יותר משתלם מלשלם על מברשת בודדת בין 50 ל70 ש"ח.

בעקבות הגדלים הדומים, סביר להניח שאמכור חלק.

אם יש דרישה למוצר, אני אעלה קישור.

מה שכן, אני תקוע עם הפדים.

מהיכן ניתן לרכוש בזול?

רכשתי פלטה 3" לפולישר שלי, והשגתי רק פד פיניש של lc.

M-TECH E46

• תוכן חדש...