Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר גם לתת מלשינון למי שנושם יותר מידי מהר כמו למשל אצנים או מי שעוסק בספורט (שואפים יותר חמצן)

אפשר לתת מלשינון למי שמדבר בסלולרי הרבה ליד אנשים ומקרין אותם,

אפשר גם להלשין למי שדעתו שונה מדעתך....

לאן הגענו? האח הגדול שבודק ורואה?

מי שלא "בעדר" הוא מתוייג?

נפלת על הראש? איזה עולם אתה רוצה שיהיה כאן?

זה היה כמטאפורה, בצחוק ציני כנגד מה שנאמר כאן.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להבדיל מרכב ספורט שמתלים שלו, בלמים, צמיגים ומנוע מיועדים לעבוד קשה בסשינים של נהיגה. רכבים כאלה מטופלים היטב בחלפים איכותיים ובשמנים הכי טובים.

יאללה חברה, לסגור את הבאסטה!

כול מי שאין לו 4C / מיאטה / S2000/ M3 / GTI או בקיצור הוא לא בעל רכב ספורט טהור שלא יעשה איתו שום דבר מעניין.

הצמיגים שלי אגב ממש לא סיניים (תודה לאל, אני לא עושה דברים מעניינים עם צמיגים סיניים שלא אוחזים), אני לא בטוח שיש בכלל צמיגים סיניים במידה שלי. גם הבלמים של לא סיניים , גם כרגע אני עם שמן מקורי (וחושב מה לעשות כשיגיע הזמן להחליף שמן).

יותר מזה, בוא נדבר על זה שאנשים שהיו משפרים את ה106 שלהם היו שמים לו בלמים של ברלינגו , גם להם אסור לעשות נסיעות לצורך הנאה , כי ברלינגו זה לא רכב ספורט.

בכלל , כול עוד הבלמים שלכם לא קרמיים, אל תצאו לנסיעות מעניינות.

תעשה לי טובה.

אני כן קורע את הרכב? אז בגלל שאני בלאון אני "קורע" את הרכב אבל אם היית מנצל את אותו אחוז מהרכב בלאון קופרה אז לא היית משתמש במילה "קורע" ומשתמש במילה שונה כמו נגיד "מנצל"?

אתה גם מתנגד לכול האנשים שמשפרים את הרכב שלהם ויוצאים לסשנים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
וזו הבעיה, במקום חינוך נכון (למשל: טסט נורמאלי ולא הקשקוש של היום) יש עקיפה המונעת בעיקר (ואני חושב שאני זהיר כאן) משיקולי כסף ועוד, כלומר הפיתרון הוא לפצע ולא לגורם לו.

בוא נאמר זאת בפה מלא, ראש אגף התנועה לשעבר (ובקרוב לשעבר לשעבר) אמר במפורש שמצלמות המהירות יניבו הכנסות כאלה וכאלה למדינה.

האוצר דיבר על פרויקט א3 כעל השקעה שתחזיר את עצמה (רק לא לקחו בחשבון את Waze צ'יטה iGO ושות') ובינתיים רושמת הפסדים.

בוודאי שזה "ענייני" (גם בתור משתמש בכביש, גם בתור מי שתרבות הרכב וחסכון במזהמים חשובים לו, גם בתור לקוח פוטנציאלי של הרכב המשומש, וגם בתור לקוח פרטי שמשלם מחיר מופרז על רכב חדש כדי לממן את תופעת הליסינג), עניין החברה המעסיקה (תדמית, עלות דלק, עלות ביטוח, עלות ליסינג, וכו), עניין חברת הליסינג, וענין המדינה.

כמו שזה ענייני שאני אתערב כמה בדיוק אתה משלם לעובדים במשרד שלך? ואיך שזה משפיע על תמחור התיקים שלך?

מי שכן מרווייח זה מי שמקבל רכבי ליסינג, וכל השטויות על תשלום מלא עבור הזכות הזו הן BS אחד גדול. אם לא היה משתלם - לא היית לוקח. אז לפחות שינהגו כחוק (יחסית). לא דרישה מוגזמת. ומה כל החשש לפרטיות פתאום? להעביר תמונות של נערות או סלבס אפשר, לדעת איפה עצרתם לחומוס אסור?

Pfffffffffffffff זה מה שיש לי להגיד :-)

המדינה במיסוי שלה הפכה את הליסינג למשהו שמשתלם לאנשים מסוימים, מה מסוימים, מסוימים מאוד, אלה שנופלים לאחת הקטגוריות האלה (או יותר):

* מרוויח לפחות 15 אלף שקל ברוטו לאחר הורדת עלות ליסינג (רף הפטור מהפרשות סוציאליות, מעל זה יש מיסוי).

* נוסע מעל 25 אלף ק"מ בשנה בערך (וככל שמחיר הדלק עולה הרף הזה יורד).

* בעל עבר תאונתי (כי חברת הליסינג לא לוקחת פרמיה גבוהה יותר על עבר תאונתי).

בסה"כ מה שהמדינה עשתה זה גרמה למי שהיה לו ליסינג ונהג מעט לוותר על הליסינג, ונשארו המשתמשים הכבדים, לנו זה עדיין משתלם.

ובאופן כללי כפי שכתב m1011 לא צריך את הקופסה הזו בשביל לאכוף נהיגה כחוק, היא גם ככה לא מסוגלת לאכוף שום דבר חוץ ממהירות.

אני משלם על הליסינג אלפי שקלים (מקבל פחות 4 אלף בברוטו+ תשלום שווי מס על 3100 ש"ח) ובנוסף מקבל פחות הפרשות לזכויות סוציאליות בגלל זה.

הסיבה היחידה שאני כמו אנשים אחרים חייבים לקחת רכב ליסינג אפילו שזה יקר משמעותית מרכב פרטי זה המרחק מהעבודה שהופך נסיעה ברכב פרטי לבלתי אפשרית , למשל אני עושה 50 אלף ק"מ בשנה אז הייתי צריך לעשות לפחות 2-3 טיפולים בשנה, טיימינג כל שנתיים ורביעיית צמיגים חדשים פעם בשנה וחצי.

אני בדיוק כמוך, רק שנוסע בשנה 42K.

----------------

צביפר אז אסור לי לעלות דרך נס הרים לירושלים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

דוד, אני לא מתנגד לשיפורים. שיפורים שנעשו בצורה מקצועית בהחלט משנים את הרכב לכיוון ששיפרו אותו. הבעיות מתחילות כאשר עושים שיפורים לא מאוזנים, למשל משפרים את המנוע בצורה קיצונית, אבל נשארים עם מתלים ובלמים סטנדרטיים.

בדרך כלל גם משפרים רכבים מראש ספורטיביים ומחדדים אותם עוד יותר. לא הרבה משפרים משפחתומט סטנדרטי כי כדי להגיע לתוצאות משמעותיות, צריך להשקיע המון. עדיף מראש לקחת בסיס מתאים לזה.

בארץ לא חסרים חאפרים שעושים רק רבע עבודה ורוצים תוצאות של עבודה מלאה.

עריכה:

m3x7r3m3, כאשר יש לך רכב בבעלות הפרטית שלך, זה רכוש שלך ואתה יכול לעשות איתו כרצונך. התוצאות יהיו תלויות ממה שתעשה. כאשר יש לך רכב ליסינג אתה כפוף להסכם ושם הכל כתוב בפרטי פרטים איך מותר ואסור לנהוג ברכב. כל עוד אתה עומד בחוזה, הכל בסדר.

אף אחד לא מגביל אותך לנסוע לאן שאתה רוצה ובדרכים שאתה רוצה.

כמובן, רכב שקרעו אותו - מסכן יהיה מי שיקנה אותו. זה בלאי מתלים גדול יותר, תיבת הילוכים, מנוע וכד'. כל החלקים האלו יחזיקו 3 שנים ואחרי זה מישהו יאכל אותה חזק במסלול "שלם ככל יכולתך בכמה שאתה רוצה תשלומים".

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
תשובה לm3x7r3m3

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי שיקנה את הרכב לא יהיה מסכן יותר מכל רוכש רכב אחר , אתה משלם על מה שאתה מקבל ורכב ששברו אותו יכול לעלות משמעותית פחות במגרשי חברות הליסינג ולכן ייתכן שזה יתאים לרוכש.

כמובן שכמו בקניה של רכב פרטי, אתה נדרש לבדוק טוב מה אתה קונה לפני שאתה קונה אחרת אין לך למי להלין אלא על עצמך.

פורסם
בוודאי שזה "ענייני" (גם בתור משתמש בכביש, גם בתור מי שתרבות הרכב וחסכון במזהמים חשובים לו, גם בתור לקוח פוטנציאלי של הרכב המשומש, וגם בתור לקוח פרטי שמשלם מחיר מופרז על רכב חדש כדי לממן את תופעת הליסינג), עניין החברה המעסיקה (תדמית, עלות דלק, עלות ביטוח, עלות ליסינג, וכו), עניין חברת הליסינג, וענין המדינה.

אגב, לא בטוח שהמדינה מרוויחה מהליסינג כפי שאתם חושבים, לדעתי עבור רכב שהוא "מלאי" אין מע"מ [אנא תקן אותי פאלו אם אני טועה].

מי שכן מרווייח זה מי שמקבל רכבי ליסינג, וכל השטויות על תשלום מלא עבור הזכות הזו הן BS אחד גדול. אם לא היה משתלם - לא היית לוקח. אז לפחות שינהגו כחוק (יחסית). לא דרישה מוגזמת. ומה כל החשש לפרטיות פתאום? להעביר תמונות של נערות או סלבס אפשר, לדעת איפה עצרתם לחומוס אסור?

תעשה לי טובה, אתה מתייפייף.

אם החיסכון במזהמים היה חשוב לך אז לא היית נוהג בגולף GTI או בג'ולייטה אלא ברכב מזהם פחות, ואם ממש היה חשוב לך, כנראה שהייתה נוהג על רכב מונע בגז או היברידי (ומתבאס). בוא נאמר שבכדי לתת מענה לזיהום הסביבתי יש לטפל קודם במפעלים המזהמים ובכל הקשור לרכב, להציע תחבורה ציבורית יעילה.

מה זה "שינהגו כחוק", ואני לא מדבר על דברים ברורים, אבל מי מאיתנו לא נהג פעם מעל המהירות המותרת או מעט יותר אגרסיבי- שוב מונח סתום שהפרשנות לו מסוכנת. מעבר לכך, כמו שכתבתי, וכמו שאחרים כאן רשמו, זה יזלוג גם לתחום הפרטי, ואז חד וחלק (למרות שלדעתי גם בליסינג זה ככה) תיפגע הפרטיות פגיעה אנושה.

ודבר אחרון, אתה הרי יודע שעוולה לא פותרים בעוולה אחרת, כלומר לגבי האנלוגיה שלך לתמונות הסלבס, זה שזה לא בסדר לפרסם תמונות עירום שלהן (או של מישהו שאינו סלב), לא הופך את "האח הגדול הזה" ליותר או פחות, או בכלל בסדר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
בגדול כולנו נוסעים עם סמארטפונים ואפשר לגלות את המיקום של כולנו בעזרתם ללא צורך בקופסת GPS מיוחדת, כך שזה לא משנה. אפילו אם אתה לא משתמש בGPS באותו רגע, הרי הטלפון משדר כל הזמן לאנטנה הקרובה ביותר ולפי זה אפשר להעריך איפה אתה נמצא

נכון, אבל מידע זה נמצא בידי חברות הסלולר החושפות אותו רק באמצעות צו משופט/נוהל חירום משטרתי. ואילו הפרוייקט המדובר יבוצע (כנראה, כפי שתמיד קורה) באמצעות חברה קבלנית גם אם היא חצי ממשלתית ולא בידי משטרת ישראל. אני חושב שלהרבה אנשים יפריע שחברה כלשהי שמתווכת בין הטכנולוגיה של הקופסה הירוקה לבין חברות הליסינג/המעסיקים - יהיה לה גישה לפרטים כ"כ אישיים כמו לדעת איפה אתה נמצא בכל רגע נתון.
פורסם

ואל תשכח את ההבדל בין "אפשר" לבין "זה קורה". כן, גם אפשר לתקוע תרנגולת עם קצת רצון ויכולת, אבל יש כאלו שעשו מזה מקצוע.

רגע, מה?...

אפשר למצוא את הנתונים שלך, אפשר לדעת איפה אתה, עם מי דיברת, מה עשית ועם מי. בהחלט אפשרי.

אבל, יש הבדל בין מישהו שצריך מיומנות מסויימת ושימוש אקטיבי במיומנות הזו, לבין קופסא שמשדרת את הנתונים האלו כל הזמן השד יודע למי.

חסר תסריטי אימה של "הוא נוסע לעבודה, לוקח לו 34 דקות, הבית בינתיים ריק ואפשר לשדוד אותו" מצד אחד העובדים שממונה על הפלט של הקופסאות?

ויודע מה, בלי קשר: אני לא רוצה שקבוצה של אנשים שאני לא מכיר תדע איפה אני. סתם, כי אני חולרע ולא בא לי. כי אני קנאי לפרטיות שלי. כי אני שמוק. כי יש לי הזכות לחופש הפרט. למה שאני אצטרך לתת דיווח בעל כורחי לכל מען דיכפין ומריעין בישין?

שורה תחתונה: רק לאשתי הזכות לשאול אותי "ואיפה אתה עכשיו" כל 10 שניות בטלפון. ותודה לאל, היא לא עושה את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אגב, לא בטוח שהמדינה מרוויחה מהליסינג כפי שאתם חושבים, לדעתי עבור רכב שהוא "מלאי" אין מע"מ [אנא תקן אותי פאלו אם אני טועה].

תראה, אתה אחלה בנאדם אבל בכל מה שנוגע ליחסך לעולם הליסינג ולמשתמשים בו אתה פשוט אנטי, קנאי ומתייחס לזה כאחד שנשאר מחוץ למסיבה (איזו מסיבה? אתה נוסע על רכב טוב יותר...תהנה!)

מה זה עניינך כמה מישהו משלם על הרכב הצמוד והאם זה כלכלי או לא ואיזה סעיף מס הוא מנצל או לא, הרי ביום יום שלך אתה מתמחה בניצול סעיפי מס בחוק כאלו ואחרים...אז למה להייטקיסט הטיפוסי אסור? וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על זה שרכב ליסינג זה כבר מזמן לא מקלט מס אלא לרוב יותר עניין של נוחות והרגל עבור הנהג.

לגבי חוק המלשינון האווילי- מה זה רלבנטי איך נוהגים ברכב ממקום העבודה? נהגים שעושים שימוש רכבם הפרטי לא עושים עבירות תנועה, מסכנים את הסביבה ומצפצפים על החוק? אז למה לא מודבקת לכל רכב בישראל מדבקת מלשינון? למה נהגים אחרים צריכים לעשות את העבודה עבור המשטרה ולמה רק חלק מהציבור "זוכה" לאפשרות לקבל תלונה על התנהגותו בכביש?

אין קשר בין זה לתדמית החברה, רכבי חברה רבי אינם נושאים לוגו חברה וזה לא קשור לכך. חברה שחרדה לתדמית שלה תסיר את את לוגו החברה מהרכבים. למה לקשור בין התנהגות העובד על הכביש לבין יחס עובד מעביד? בגלל שמדובר ברכב חברה? זה BS! פרטיות לא מעניינת אותי, ברגע שאני לוקח נייד ורכב ממקום העבודה אני מוותר על חלק מהפרטיות שלי, אבל למה לזהם לאדם את יחסו עם המעביד בגלל עניינים שלא רלבנטים למקום העבודה?

אם ארגון מסויים כל כך חשוב לו עניין עבירות התנועה הוא ידביק את המדבקות האלו מיוזמתו ולא מתוקף חוק...כך היה בעבר ושנים רבות לפני נוהל 6 המהולל.

בשורה התחתונה למדבקות האלו יש פוטנציאל להתלונן על נהגים עבריינים אמיתיים כמו שכך אזרח יכול להתלונן על כל רכב לפי מספר רישוי, אבל בפועל רוב התלונות הן קנטרניות ועוסקות בסגירת חשבונות בין נהגים שחושבים שהם צודקים והמדבקה הזאת מאפשרת להם "לדפוק" את הנהג השני.

כתבת במילים אחרות בדיוק את מה שכתבתי ואפילו נתת דוגמא אישית. זה נחמד מאוד שאתה בודק שמן ומים ברכב ליסינג, אבל כן אתה קורע את הרכב בסשינים של נהיגה. לא חייבים לשבור בכוונה משהו שלא נשבר בקלות. רכבים הרגילים לא מיועדים לנסיעות מסוג כזה להבדיל מרכבי ספורט. אחרי זה מתפלאים למה נסדקות צלחות של בלמים וכד'. תוסיף לזה רפידות סיניות ששמים לך וצמיגים סיניים ועם זה אתה יוצא לסשנים של פאן. וכל זה על איזה איכות של שמן? נכון! מה שהכי זול.

בחוזה ליסינג הרי רשום לך שהרכב הוא לשימוש סביר ולא למירוצים.

להבדיל מרכב ספורט שמתלים שלו, בלמים, צמיגים ומנוע מיועדים לעבוד קשה בסשינים של נהיגה. רכבים כאלה מטופלים היטב בחלפים איכותיים ובשמנים הכי טובים.

במילים אחרות אם הרכב שלי הוא רכושי והוא רכב "ספורט" אז מותר לי יותר מלנהג ליסינג על רכב סטנדרטי "לקרוע את הכביש"?

חביבי, יש חוקי תעבורה והם היחידים שקובעים...חוזים של חברות ליסינג הם טובים ונחמדים אבל הם בעיקר באים להגן על החברות האלו משפטית בכל מה שנוגע לנושאי ביטוח ונזקים לא סבירים לרכב (ע"ע ירידת לשטח עם פוקוס).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
נכון, אבל מידע זה נמצא בידי חברות הסלולר החושפות אותו רק באמצעות צו משופט/נוהל חירום משטרתי. ואילו הפרוייקט המדובר יבוצע (כנראה, כפי שתמיד קורה) באמצעות חברה קבלנית גם אם היא חצי ממשלתית ולא בידי משטרת ישראל. אני חושב שלהרבה אנשים יפריע שחברה כלשהי שמתווכת בין הטכנולוגיה של הקופסה הירוקה לבין חברות הליסינג/המעסיקים - יהיה לה גישה לפרטים כ"כ אישיים כמו לדעת איפה אתה נמצא בכל רגע נתון.

צו משופט?

%C3%AF%C3%A5%C3%B1%C3%AE%C3%B7%C3%AD%C3%A8%C3%B6%C3%A0-%C3%8A%C3%AE%C3%AC%C3%A8%C3%AA%C3%B1%C3%BB-Skyrim-25731.jpeg

ואיך אתה חושב שאתה מקבל שיחות עם הודעות מוקלטות לתרום לכל מיני ישיבות קדושות או כל מיני הצעות מגונות להפחתת משקל/השקעה בנכס בדרום אפריקה/קורסים בשוק ההון בטלפון?

חברות הסלולר נותנות את המספר שלך למי שבא להן וכך יעשו גם עם נתוני המיקום שלך אם מישהו יתעניין בהם.

במיוחד אנשים שמקבלים מכשיר טלפון מהעבודה - זה בעצם מכשיר מעקב של החברה אחריהם.

פסיכולוגית זה מפריע לדעת שברכב מהעבודה יהיה ציוד שעוקב אחריך, אבל אתה מחזיק כזה ציוד מרצונך ממזמן.

בתכלס אין להם מה לעשות עם מידע כזה.

גם אם הבוס שלך ידע שכל שישי אתה בחוף של תל ברוך עם הטרנסג'נדרים, מה הוא כבר יכול לעשות? :lol:

לדעתי ניטור של אופי הנהיגה זה יעיל רק ברכבי חברה שלא שייכים לעובדים או במכוניות השכרה. בליסינג - זה כמו רכב פרטי. מה אכפת להם איך אני נוהג, אני משלם על זה מהמשכורת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בשורה התחתונה למדבקות האלו יש פוטנציאל להתלונן על נהגים עבריינים אמיתיים כמו שכך אזרח יכול להתלונן על כל רכב לפי מספר רישוי, אבל בפועל רוב התלונות הן קנטרניות ועוסקות בסגירת חשבונות בין נהגים שחושבים שהם צודקים והמדבקה הזאת מאפשרת להם "לדפוק" את הנהג השני.

לא רק זה אלא שאם אתה אשכרה מתקשר אז שואלים אותך מה קרה מה המספר רכב, מעבירים את זה לחברה ו... זהו בעצם, במקרה הטוב מעבירים דיווח למשרד התחבורה ואומרים שעשו ריענון נהלים או שקר כלשהו.

זאת לפחות הטענה המרכזית של משרד התחבורה לביטול הנוהל הזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צרות העין שיש במדינה על רכבי הליסינג היא מדהימה.

בא יבואן, דופק לקוחות פרטיים על חשבון הלקוחות העצומים שלו (אלדן, אוויס, הרץ וכו').

יוצרים הילה לבעלי הרכבים האלה בגלל עיוותים ישנים שכבר לא רלוונטים, ומעלים אותם למוקד:

"הרכב לא שלהם, באיזו זכות..., יורדים לשטח, מאיצים מהר מדי, לא בודקים שמן, עושים את נורבוגרינג על צמיגי לינג לונג וכו'"

ואז למעשה נותנים לציבור לריב בינו לבין עצמו בזמן שקברינטי השוק והפוליטיקאים ממשיכים להרוויח כסף ולהתקדם בתפקידים.

bar72, אתה לקוח פוטנציאלי של כל רכב בארץ ולא רק של רכבי הליסינג, כולל של הב.מ.וו 330 שנהגה מעיז להאיץ ל100 בפחות ב 7 שניות ולפלוט כמות מזהמים מטורפת.

אתה נוהג על גולף GTI ואני נוהג על משפחתית מעפנה שבשווי שלה הייתי יורד 3-4 שנתונים וגם קונה GTI, אז לפחות תנהג רגוע ואל תנקר לי את העיניים (חוץ מהעובדה שאתה מוכר פוטנציאלי בשבילי).

למדינה זה כן משתלם שתבזבז דלק, ועובדה שהיא ביטלה הטבות מס לרכבים קטנים (פיקנטו, 107 וכו') בגלל שהן נמכרו שבהצלחה יתרה מדי.

נכון לעכשיו שאני עושה 140 ק"מ ביום רכב זאת האפשרות היחידה לצערי, ביום שתהיה פה תחבורה ציבורית יעילה שתעלה בהתאם, אני אעיף לעזאזל את הרכב ליסינג.

פורסם (נערך)

לאון, אני בטוח שאם תקנה מיבואן 1500 מכוניות, למרות שאתה לא חברת ליסינג, תקבל מחיר אחר לחלוטין מאשר אם תקנה רכב אחד. זה ברור שהרכב יהיה יותר זול אם תקנה בכמויות.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון, אבל פה זה כבר הפך לשיטה שנראה לי שיבואנים פיתחו לה נוסחה.

למרות שהם אלה שמתמחרים ומקבלים הנחות על חשבון לקוחות פרטיים, עדיין אני כבעל רכב ליסינג אשם.

אנשים קונים משפחתית חדשה מהיבואן ומתבכיינים שכולם אשמים שהם שילמו מחיר מופקע. במקום לחפש להנחות אמיתיות או לקנות רכב 0 ק"מ ואז להנות גם מההנחה שחברת הליסינג קיבלה

רק לדוגמה:

שברולט קרוז טורבו 100 אלף

יונדאי I35 112 אלף

שברולט קרוז 1.6 91 אלף

פורד פוקוס סטיישן 100 אלף

קיה פורטה 105 אלף

ניסאן קשקאי ידני 100 אלף

וזה רק מחיפוש של 3 דקות

פורסם

מפתיע לראות לאן אנשים לקחו את הנושא הזה, במיוחד שלא מדובר בדבר חדש. לדעתי כבר לפני עשר שנים דובר על התקנה מכשירים לניטור והגבלה ברכבים כתחליף למצלמות מהירות (לא מלשינון אפילו).

דעה אישית שלי - מלשינון לא מועיל ואולי מזיק (הסחת דעת וכו') ומכשיר ניטור בטוח שלא בא בחשבון ולו רק משום שאין לו מענה לרוב המוחלט של העבירות. במלשינון לפחות הקצין רכב יכל לשמוע ש3 פעמים באותו חודש התקבלו תלונות על דברים כמו כניסה לצומת ברמזור כדי לעקוף פקק, עקיפה בקו לבן רצוף, חניה על שתי חניות נכים וכו'. הוא יכול להעביר משוב פנימי בחברה לגבי הבנאדם, יש מצב שיש לזה השלכות, אבל מה הסיכויים? גם לדעתי לא שווה את הסחת הדעת של נהג שעד לעבירה.

מכשירי מעקב יש כבר מזמן ברכבי שירות ושילוח/חלוקה ואפילו יש קייס (בארץ) שמעסיק ניסה לשלול פיצוי פיטורים מעובד על סמך אי תאימות בין טענות של העובד לבין נתונים מהGPS בית המשפט קיבל את הראיות אבל קבע שהפיטורים הם תגובה מספיק חמורה והפיצוי נותר.

אם חברה רוצה מכשירי מעקב ברכבים שלה, שתשים ותיידע! מה הקשר בין זה לבין חוק שמחייב את זה? על האזרחים בכביש זה לא מגן, או שכבר היו עושים את זה בכל הרכבים. לדוגמא, כבר עשרים שנה שכל אזרח חייב להיות רשום בקופ"ח כלשהיא, כי המחוקק לקח מהאזרחים חירות ונתן להם בתמורה ביטחון. איזו הגנה תהיה פה בתמורה למעשה הפולשני של התקנת מכשיר מעקב בכל רכב בכביש (או רק ליסינג)?

אם המדינה רוצה לערב את האזרחים בדיווח, יש פיתרון - סבסוד חלקי בהתקנת מצלמות שמשה. זה רק פי 100000 יותר יעיל ממלשינון. אפשר לדווח רטרואקטיבית כי הכל מצולם ומתועד אין צורך מהסחת דעת אפילו בשינון ה * וארבע ספרות שבמדבקה. הפיתרון הזה קיים שנים אבל אנשים לא מתקינים. לא בגלל העלות, בגלל שחוששים שיום אחד יעשו שימוש במצלמות האלה נגדם.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.

• תוכן חדש...