Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז לפני כשעתיים הגעתי אל הרכב וגיליתי שפגעו לי בקדמת הרכב,על השמשה השאירו פתק עם מספר טלפון וכמה חלקים מהגריל.

דיברתי עם הבן אדם,משיחה ראשונית נשמע כאחלה בחור,מבוגר,דתי מאוד הצטער ואמר שאני אלך לאיזה מוסך שאני אבחר ואסדר את המכה.הוא יעביר לי את הכסף על סה''כ התיקון (לפני שאני אתקן כמובן).

עכשיו הנזק נראה לא גדול אבל אני מעריך שצריך להחליף גריל קדמי וגם את הפגוש כי נוצר סדק במקום המכה,מן הסתם גם צריך עבודת פחחות).

אני חושב שזה יסתכם בכמה אלפים טובים מה גם שאני מתכנן לתקן במוסך יבואן קיה (כי אני שנים מטפל שם).

יש לי חשש שברגע שאני אגיד לו את הסכום הוא פשוט יברח לי וחוץ ממספר פלאפון שלו אין לי כלום.

אני אנסה לקבל ממנו מחר פרטים כמו מספר רכב או ת.ז שיהיה לי למקרה והוא ינסה להתחמק לי מאחריות.

אבל אם במקרה הרע הוא אכן יתחמק אני יכול להשיג אותו באמצעות מספר הפלאפון בלבד עבור תביעה משפטית למשל?

תודה לעוזרים ואם יש מישהו שרוצה לזרוק עלות משוערת של התיקון הוא מוזמן.

IMG_3650[1].jpgIMG_3651[1].jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלי הוכחה שהוא אכן עשה את זה... אם הוא מחליט לברוח אין לך ממש לאין ללכת. אלא אם כן אתה מקליט את השיחות.

אכן כן כדאי לך להשיג פרטים, וגם הוכחה (וידוי) שהוא עשה את הפגיעה. אחרת זה מילה שלו נגד מילה שלך. (כי אם הוא מחליט להיות חרא, הוא יגיד בבית משפט שהוא לא מכיר אותך ושאין לו מושג איך השגת את המספר שלו.)

פורסם

לדעתי תוריד אפליקציה של הקלטת שיחות, תדובב אותו: תשאל את שמו איזה רכב ומה קרה שיודה בהקלטה .

תוכלו להפגש במוסך לקבל הצעתי מחיר משותפת כך תראה גם מי הבחור, אולי אפילו יהיה לך מספר הרכב שלו .

פורסם

לצערי הוא לא מהעיר (או ככה לפחות הוא טוען).

באייפון אין אפשרות להקליט שיחות.

וכל מה שמעניין אותו זה כסף,לא פרטים,לא מוסכים. לא אכפת לו איך קוראים לי רק רוצה להעביר כסף ולשכוח ממני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

למה לפני שהתקשרת אליו לא הכנת דרך להקליט אותו?

אתה יכול להקליט עם האייפון דרך אפליקציות/תוכנות צד ג' שמקליטות את השיחה ושומרות את הקבצים בשרתים שלהם, כמובן שזה בתשלום.

או להשקיע פעם אחת ולקנות מכשיר בסגנון הזה:

http://www.ebay.com/itm/New-Mobile-Phone-Conversation-Digital-Voice-Recorder-MQ-U2-for-iphone-Android-/231050668862?pt=Voice_Recorders&hash=item35cbb16b3e

אני לפני יותר משנה קניתי אחד כזה ב70$, פשוט מצוין.

הבחור היה נחמד כי הוא כנראה חשב שהנזק לא גדול, אם פתאום תבוא אליו בבקשה להרבה כסף הוא יתכחש ויעלם.

כרגע כל מה שנשאר לך לעשות ליתר ביטחון זה להקליט אותו מודה, ולקוות שהכל יסתדר.

פורסם

תקרא לי תמים אבל לדעתי אדם שטרח והשאיר לך מספר פלאפון לא יברח פתאום.

פורסם

פשוט תשים אותו על ספיקר ותקליט בעזרת מכשיר סלולרי אחר את השיחה, מאוד פשוט, ברגע שתהיה לך שיחה אחת (תנסה להוציא ממנו כמה שיותר פרטי זיהוי בשיחה) מוקלטת שלו, הוא לא יכול לברוח כל כך בקלות.

פורסם

אהבתי את הרעיון עם המכשיר הנוסף,מחר אני אנסה להוציא ממנו פרטים.

פורסם

שאלה שמסקרנת אותי.

נניח שלא היה משאיר מספר טלפון ועלות התיקון במוסך קאיה כשלושת אלפים ש"ח. היית מתקן שם את הרכב?

לדעתי, תיקון הטמבון כולל פירוק, הלחמה, צביעה והחלפת התפסנים יעלה במוסך "שחבר שלי מכיר", כאלף ש"ח ותקבל עוד עודף. החלפת הגריל יעלה כעלות הגריל... (גזל של כחמש מאות ש"ח).

השתתפות עצמית 1200-1700ש"ח, במידה ואתה מפעיל את הביטוח שלך.

עכשיו, שנייה לפני שאתה בא ביציאה, שרק אצל היבואן אתה מתקן את הרכבים שלך, תזכור שמדובר אמנם ברכב אקזוטי, אבל בכל זאת זה רק קאיה...

ארז רונן

פורסם

במקרה ולא היו פרטים רוב הסיכוי הייתי מחפש את הגריל בפירוקיות או קונה באינטרנט ומחליף לבד,את הפגוש צובע אצל אבא של חבר.

אבל במקרה כזה אני מעדיף ללכת למוסך שלי גם כדי שהעיניין יתועד בהיסטוריית הטיפולים וגם כי אני פשוט לא רוצה להתאמץ יותר מידי.

פורסם

פה נתנו לך הרבה עצות על זה שתקליט אותו וכו....

ואני אומר מה יעזור לך להקליט אותו גם אם הוא יגיד לך את מה שאתה רוצה לשמוע? סך הכול יש לך מס פלאפון אם זה אתה לא יכול לתבוע אותו לא יעזור לך,

תנסה לקבוע איתו באיזה מוסך ואם כמו שאמרת לא מענין אותו ביטוח רק כסף לתקן אז תן לו לתקן ולשלם לשביעות רצונך בלי לשבור את הראש.

בהצלחה.

פורסם

תודה ישראל אבל הבחור טוען שהוא לא מהעיר.

היום אני אתקשר אליו שוב.

פורסם

תנסה להקדים תרופה למכה, תוציא הצעת מחיר מהמוסך ובקש ממנו שישלם לפני שתכניס את הרכב לעבודה. כך הוא ידע מייד את הסכום ואתה תדע איפה אתה עומד מבחינת הרצון שלו לשלם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כן זה מה שתיכננתי אני פשוט מרגיש שהוא יברח ברגע שאני אגיד לו את המחיר.

פורסם

למה להיות חזיר?

במידה וניתן לתקן בעלות מוזלת ובאותו איכות אז למה ללכת לה יקר.

היה לי מקרה שעשיתי רוורס ולא שמתי לב ועשיתי שריטה קטנה על דלת שהייתה כבר שרוטה מלפני כן השארתי פרטים הבחור חזר עלי יעם הצעה של איזה אלף ומשהו על שריטה שאפילו אפשר לתקן בהרבה פחות אמרתי חד וחלק שהדלת הייתה פגומה מלפני ולכן אני לא מתכוון לשאת את העלות המלאה של כל המכות של הדלת שלא גרמתי סגרתי אתו שאני משלם 60 אחוז והוא את כל השאר.

רק כיפור נגמר וכבר איבדתם את האנושיות לכם.

צלם את הרכב לפני ואחרי על מנת להראות למה הוחלף החלק למי שיבוא לקנות ממך את הרכב.

• תוכן חדש...