Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW X1 או Q3

shmilo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

איזה הייתם מעדיפים ,ממליצים, חדשה מהחברה. עדיפות מכאלה שנסעו על שתי המכוניות. BMW X1 היא משודרגת לעומת הדגמים שהגיעו עד 2013 וניתן להזמין רק דגם אחד 20I אז ההשוואה היא מול המקבילה של Q3 . תודה מראש וחתימה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנו גם השיקול הכלכלי . סדרה 3 ו A4 עם המנוע והגיר של X1 ההפרש לפני תוספות הוא מעל ל 40K ש"ח וגם A4 אפילו יותר . יש גם את התחושה של נסיון ברכבים האלה, ש ה X1 משמרת את הכוח ,הייציבות , זריזות והנוחות של 320I בתוספת של תנוחה גבוהה יותר ומרווחת יותר ,במיוחד שצריכים לשבת מאחור ,בעוד ש ה Q3 (אני אבדוק שוב לפני החלטה סופית), אבל שונה מ A4 וגם פחות מרווחת במיוחד מאחור.. שיקול נוסף ומאוד חשוב מבעלי נסיון בנסיעה בשני הרכבים מי יותר מהנה בנהיגה משתיהן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה- q3 מרווחת יותר מה- a4 ובעלת תא מטען שימושי יותר. למעשה מרווח הפנים שלה הפתיע אותי לטובה.

ה- q3 מדברת אליי אישית יותר, ל- X1 עיצוב מוזר מין סטיישן מוגבה קלות ולא יפה. לא אהבתי.

גם מספרי המכירות מעידים על הנ״ל, את ה- X1 לא רואים כמעט ואילו ה- q3 נמכר יפה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחת מהאופציות אבל אם לפסול משהו ראשון זה את הX1. לא מבין אנשים שמשלמים סכום מופרך כדי להיות בעלים של ההכלאה המוזרה הזאת שאין בה שום דבר פרמיומי חוץ מהסמל על המכסה מנוע. רכב מכוער ומיותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת סחירות האאודי q3 נמכר במספרי גבוהים יותר מן הבמוו x1 ויותר קל למכור אותו כיד שנייה.

אני ממליץ על מנוע ה 2000 ולא על ה 1400 שחלש מעט על הרכב

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל הוא שואל לגביי שני אלה, אז למה שלא תענו לו, במקום לחשוב שרכב זה או אחר מיותר?!

פות"ש, לדעתי ה Q3 עדיף, גם מבחינת סחירות, וגם מבחינת מרווח פנים, שלא לדבר על יופי,

כי ה X1 לטעמי רכב מכוער, אפילו מאוד.

אני מסכים עם דרור, לא להתפשר על מנוע 1.4, וללכת על דגם ה-2 ליטר, שאומנם יקר יותר,

אבל הולם יותר את משקל הרכב, ויתן ביצועים טובים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחבב סדרתית את תוצרת הפלופלור אך לאחר נסיעה קצרה בין שני אלו מבחינתי ה Q3 יוצאת כשידה על העליונה.

החל בתחושה בתא הנוסעים, המשך במרווח הרגליים ליושבי הספסל האחורי וכלה בהנאה מנהיגה.

ה-X1, מעבר לעיצוב, פשוט הרגישה לי זולה באופן מובחן ומרגיז ביחס לתג המחיר.

גם לטעמי יש אופציות עדיפות בקבוצת המחיר, על אחת כמה וכמה אם מבנה ג'יפוני הוא לא חובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-X1 אמנם השתפר במעט לאחר מתיחת הפנים, אבל זה רכב שאם החלום שלך היה תמיד ב.מ.וו, הוא מאכזב למדי (די כמו ה-A קלאס). הניהוג והתנהגות הכביש לא מביישים את הסמל, אבל באיכות, מרווח, נינוחות, ישיבה גבוהה כמוצפה מקרוסאובר ועוד, ה-Q3 פשוט עדיף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נהגתי בשני הרכבים האלה.

ממה שקראתי בעיתונות רכב,הX1 עולה הQ3 באיכויות שלו,לגבי סחירות,זה כבר בפורום נבואה,אי אפשר לדעת מה יהיה שתבוא למכור,ובכל מקרה יש דברים יותר חשובים מסחירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

X1 עדיפה בהרבה

טיעון מנצח

נראה כמו עוד אחד שמנסה לצבור הודעות...

----------

ולעניין השרשור עצמו, אני אישית לא מוצא איכויות כלשהן ב X1,

ולמען האמת לא רואה איזה סעיף שהוא עולה על ה Q3. ואני לא

חשוד כאחד שאין לו חיבה למותג מבוואריה.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים