Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים בוקר טוב וגמר חתימה טובה !

הסיפרו הוא כזה - לפני 3 שבועות מכרתי את הרנו מגאן קופה שהייתה לי , ושבוע לפני שהיא נמכרה שולם עלייה ביטוח חובה + צד ג' .

ישר שמכרתי קפצתי לחברת ביטוח ואמרו לי שאפשר "להקפיא" את הביטוח , אז הקפאתי אותו ושבוע אחרי מכן סגרתי אותו . אז יוצא שיש לי בערך 4,500 ש"ח שתקועים באוויר (אין לי ביטוח , ואין לי את הכסף בכיס) . מה עושים במצב כזה? מתי הכסף הזה אמור לחזור אליי?

בראשון הקרוב אני מתכנן רכישת רכב , וכמובן בישביל לקחת אותו אני חייב לבצע ביטוח , איך מתנהלת הפרוצדורה? אילו אפשריות יש לי?

הנסיעה היא מאוד רחוקה , מ ת"א - כרמיאל ואני מוכן לקחת את הסיכון של לנהוג בלי ביטוח .

אשמח לתשובות ועזרה מחברי הפורום המנוסים , תודה !

פורסם

היית צריך לבקש החזר כספי, אין יתרון בלהחזיק את הכסף אצל החברת ביטוח (תמיד אפשר לשלם מחדש)

לגבי הרכב החדש, אתה מתקשר בבוקר לסוכן שלך (בהנחה שזה סוכן) ומוודא שהוא פתוח בשעות שאתה עושה העברת בעלות.

לאחר העברת בעלות, אתה מתקשר שוב לסוכן וסוגר ביטוח (לפחות חובה אם לא גם מקיף/צד ג') ואז מחכה שהוא ייתן לך אישור שזה שולם ויש ביטוח -סע לשלום.

המהדרין יבקשו שליחה של עותק הביטוח בפקס לסניף הדואר למקרה ששוטר יעצור אותך בדרך הבייתה.

פורסם

להפך - דווקא במצב שהביטוח טרי ההפסד מביטולו יגדל, בגלל נוסחת חישוב היתרה. לכן עדיף להקפיא את הביטוח ולחדשו על רכב החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה סגור שאתה לוקח את הרכב? יש בידיך את הפרטים שלו?

דבר עם הביטוח, תכין את הניירות והכל, וביום ראשון אחרי העברת הבעלות, תפעיל את הביטוח.

במידה וזה לא יתבצע באותו היום, תשאיר את האוטו עוד לילה בכרמיאל ותבוא לקחת אותו כשהוא מבוטח.

מה לעשות זה זמן וכסף אבל אל תיקח את הצ'אנס. זה הרבה פחות זמן וכסף מאם תיסע ללא ביטוח ותהיה מעורב בתאונה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
קפצתי לחברת ביטוח ואמרו לי שאפשר "להקפיא" את הביטוח , אז הקפאתי אותו ושבוע אחרי מכן סגרתי אותו

כשאתה אומר "סגרתי" אני מניח שזה אומר שביטלת את הביטוח. כשאני ביטלתי פירטו לי מיד בסוכנות איך ומתי אני מקבל את הכסף (אצלי למקיף ביטלו תשלומים עתידיים, ולחובה החזירו כסף על כל העסקה לחשבון הבנק, וממשיכים לרדת לי תשלומים מהכרטיס). מה אמרו לך? אם מסיבה כלשהיא הסוכנות עוד לא העבירה את ההוראה לביטול לחברות הביטוח (חגי ומועדי תשרי וכו'), אז הביטוח עדיין בגדר מוקפא ואתה יכול להעביר לרכב אחר להבנתי.

בנוגע לנסיעה בלי ביטוח. אני באופן אישי לא אנהג ברכב שאין לי עליו חובה וצד ג' אם אין סכנה ברורה ומידית לחיים של בנאדם.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

במידה ואני רוכש את הרכב , למוכר יש ביטוח כרגע חובה + צד ג' אבל רק לגיל 24+ .

אז אם אני לוקח איתי אדם שנכנס תחת קטגוריית הביטוח הזו , האם זה יהייה בסדר להגיע לפחות עד העיר שבה אני גר?

• תוכן חדש...