Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב בתקציב של עד 40000 .

אני צריך שיהיה אמין , חסכוני (יכול ליהיות גם 1 ל12) לנסיעות מחוץ לעיר והרוב בתוך העיר , רכב לצעיר , תיבת הילוכים אוטומט. המליצו לי על הונדה סיוויק וטיוטה קורולה .. רציתי לשמוע את דעתכם

פורסם

אתה צעיר, ואתה רוצה חסכון בדלק, בשביל מה אתה צריך רכב משפחתי לכל הרוחות? מי נתן לך את ההמלצות האלו?

למה לא ידני אגב? זה באמת יחסוך לך בדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה עדיין לא מסביר לי למה לרכוש רכב משפחתי.

(אלא אם כן הגובה שלך 1.90-1.95 מטר)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין סיבה לרכוש רכב משפחתי אם לא כל המשפחה נוסעת בו ביחד ברוב הזמן והמשפחה כוללת 4 נפשות בוגרות ללא ילדים.

נכון שמשפחתי יותר גדול ומרווח ובדר"כ יותר נוח אבל יש סופרמיני מאוד מרווחות ונוחות ויחסכו בדלק ועדיין תוכלו לנסוע ביחד בכיף בלי להרגיש צפוף.

מצטרף להמלצה על גרנדה פונטו, הרכב אמין, חסכוני ומרווח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

יונדאי I20 ופיאט גרנדה פונטו הן לא מכוניות מיני אלא סופר מיני, הן טיפה יותר גדולות.

לך תבצע נסיעת מבחן. לי יש I20 ואני לא חשוב שמישהו בגובה שציינת ירגיש צפוף ברכב.

פורסם (נערך)

הונדה סיויק מכונית טובה בצורה החדשה (היתה לי סיויק 2004 וגם סיויק 2006 צורה חדשה שנמכרה בצער רב) אבל לצרכים שלך לדעתי היא לא מתאימה כי היא גם יקרה יותר לאחזקה.

תעשה סיבוב במגרשים ותבדוק על המכוניות שהציעו לך כאן.אנחנו כבר לא בשנות ה 80 שמכוניות סופר מיני היו גרוטאות. הרכבים שהיציעו לך כאן מאובזרים היטב, על מנועים טובים ביחס למשקל הרכב ועלויות אחזקה נמוכות. אל תהיה מקובע.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

חייב להגיב על השטויות של הגובה -

אני קצת יותר מ1.90 ואני נוהג בi20 בלי חוסר נוחות. גם בפיקנטו, 106 וi10 נכנסתי (לא הכי נוח, אבל בר ביצוע)

• תוכן חדש...