Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון: כמוצא אחרון, צלצלתי לפוגעת ושאלתי אותה איך קרה שחברת הביטוח שלה דחתה את התביעה שלי. היא הקריאה לי את שכתבה לסוכנת שלה - כלל לא הזכירה את העובדה שהייתי בעצירה, טענה שהתנגשה לי בפינה הימנית של הרכב (הפינה עצמה נותרה ללא פגע). לאיפה הלכה ההודאה שלה וההתנצלות? לא ידוע, אבל קשה להאשים את חברת הביטוח שמיהרה להיתלות בגרסה הזו.

אחר כך ביקשה שאדבר עם בעלה. מבלי להכביר מילים - בהמה.

אגב, הם טענו שלא נגרם לרכב הפוגע שום נזק, ושהכל דווקא מעולה. שאלתי אם לא נגרם להם במקרה נזק מתחת לפנס השמאלי כתוצאה מההתנגשות, והבעל ענה לי "מה פתאום, הכל מושלם, חלק". נותר רק להשוות עם התמונה של הרכב שלהם אחרי הפגיעה - אכן "חלק":

crash 2 - Copy.jpg

בסופו של יום, ברור שהם החליטו שהם לא רוצים לשלם את ההשתתפות העצמית, ושלא מפריע להם לשקר כדי להימנע מכך. מה אפשר לעשות?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להגיש תביעה בעצמך, אחריות כלשהי בוודאי תוטל עליהם, ואם הם טוענים שאין נזק אז יותר טוב לך (סכום הנזק שצריך להתחלק הוא רק סכום הנזק לך).

או לתבוע דרך הביטוח המקיף שלך, לספוג עליית פרמיה והשתתפות עצמית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
להגיש תביעה בעצמך, אחריות כלשהי בוודאי תוטל עליהם, ואם הם טוענים שאין נזק אז יותר טוב לך (סכום הנזק שצריך להתחלק הוא רק סכום הנזק לך).

או לתבוע דרך הביטוח המקיף שלך, לספוג עליית פרמיה והשתתפות עצמית.

תודה. אתחיל לעבוד על כתב תביעה.

שאלת תם - למה להם להכחיש בכזו תקיפות שנגרם להם נזק לרכב? הרי אם הם הולכים עד הסוף עם ההמצאה שלהם, אז לא רק שסטיתי להם לנתיב, אלא גם גרמתי להם נזק, והם יכולים לתבוע אותי. אז למה להכחיש?

פורסם

כשהם טוענים שאין נזק לרכב שלהם אי אפשר להוכיח שהפגיעה הייתה בזווית (מה שכמובן לא משרת את האינטרסים שלהם).

בנוסף זה מאפשר לחברת הביטוח להכחיש אשמה ולהפיל הכל עליך.

וכמובן שזה מאפשר לבעלה "לתקן" את ההודאה שלה באשמה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כשהם טוענים שאין נזק לרכב שלהם אי אפשר להוכיח שהפגיעה הייתה בזווית (מה שכמובן לא משרת את האינטרסים שלהם).

בנוסף זה מאפשר לחברת הביטוח להכחיש אשמה ולהפיל הכל עליך.

וכמובן שזה מאפשר לבעלה "לתקן" את ההודאה שלה באשמה.

תודה, הבנתי. מזל שיש תמונה...

פורסם

לפותח השירשור - אין קשר לזווית הפגיעה, היא פגעה בך מאחור עקב אי שמירת מרחק או חוסר תשומת לב. פגיעה מאחור היא באחריות הפוגע, הסיכוי שלך בתביעה טוב. אל תתן לאנשים חסרי ניסיון לבלבל אותך.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אין קשר לזווית הפגיעה

הרשה לי בשפת הנוער - פחחחח.

היא פגעה בך מאחור עקב אי שמירת מרחק או חוסר תשומת לב.

הנהגת השנייה: "כבוד השופט נסעתי בנתיב שלי ופתאום רכב מצד שמאל עבר לנתיב שלי, לא הספקתי לבלום כי הוא עבר ולא השאיר לי מרווח לבלימה".

פות"ש יטען: "עמדתי בנתיב ופתאום התנגשה בי מאחור" (כי אם היא שיפצה את המציאות הוא לא ישפץ? אז הוא לא יאמר שהיה באמצע מעבר נתיב והיה למעשה על שני נתיבים בזווית.

תוסיף את זה לדו"ח שמאי מטעם חברת הביטוח שלה כי הפגיעה נמצאת בקצוות הרכב ימני-אחורי וקדמי-שמאלי ולא במרכז.

זה שאנחנו (לפי דברי פות"ש) יודעים שעברו מספר שניות עד הפגיעה זה לא משנה, מול השופט יהיה צד אחד שיטען כך ואחר שיטען הפוך.

ואם זה לא ברור היה לך שזה יקרה אז הנה כבר היא נסוגה מההודאה שלה בשטח.

למה יאמין השופט? הוא יאמין לגברת כמובן מכיוון שאם אכן הוא עמד בנתיב מדוע שהפגיעה תהיה בין הפינות הנגדיות?!

וכמובן שאם לא ינסה לשפץ את המציאות ויאמר אמת "הייתי באמצע מעבר נתיב שנקטע ע"י הרמזור, ובזמן הפגיעה הייתי על שני נתיבים ובזווית לנתיבים" אז היא אמנם תוכרז כנראה אשמה אך הוא יקבל יופי של אשמה תורמת.

פגיעה מאחור היא באחריות הפוגע, הסיכוי שלך בתביעה טוב.

הסיכוי למה? להיזרק מבית המשפט? לקבל שקל וחצי או לקבל את כל סכום התביעה?

והכי משעשע זה שאתה עדיין משוכנע שמדובר בפגיעת חזית-אחור למרות שכל הראיות אומרות אחרת.

לכל הפחות יש כאן פגיעת חזית-אחור בזווית, ובניגוד למציאות שאתה מנסה לצייר זה ממש, אבל ממש לא כמו חזית אחור רגיל, והיחס בהתאם, ואני מבטיח לך שגם דו"ח השמאות שיופיע מהצד של הנהגת יצביע על פגיעת זווית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תמשיך להתווכח עם עצמך....אין לך ניסיון משפטי כהוא זה!! למה אתה ממשיך להטעות!!

פורסם (נערך)

ירון לא צריך נסיון משפטי כדי לדעת שפגיעה בין פינות נגדיות אינה פגיעת חזית-אחור.

היחיד שמטעה בינתיים הוא אתה.

ועל השאלה מה איזה סיכוי יש לפות"ש בבית המשפט לא ענית, לקבל את כל סכום התביעה ובלי רשלנות תורמת? יש לו סיכוי למשהו דומה לזה?!

על סמך מה אתה בונה בפות"ש תקוות שווא לקבל את כל סכום התביעה?!

ד"א שמת לב בכלל שאני זה שהמלצתי לתבוע בכל מקרה? אלא שבניגוד אליך אני לא נטעתי בו תקוות שווא שהוא הולך לקבל את כל סכום התיקונים + הוצאות.

אגב לא ידעתי שצריך נסיון משפטי כדי להמציא מושגים שהחוק, התקנות ובתי המשפט לא שמעו עליהם מעולם כמו "השלים כניסה לנתיב"

ולסיכום אני אשאל אותך ישירות:

אם פות"ש מגיש תביעה ולא מקבל 100% מסכום התביעה אתה משלים לו את השאר או לא?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כפי שציינתי אתה מטעה וחסר ניסיון...אבל גם בעל קשיי הבנה. היכן הבטחתי שיקבל את מלוא כספו? גם השופט מהאולם הסמוך לדיון מסויים לא יכול להבטיח/לנחש/ פסק דין או החלטה בדיון הנ"ל!!! אבל כאמור כל זה מניסיון (שלך כאמור אין :oops:

ואם כפי שהנך מצהיר, אין לך ניסיון משפטי מאיפה הניתוח (המשפטי???!!) על אופי הפגיעה והתייחסות ביהמ"ש אליו??

אגב גם בתביעה בה אתה סמוך ובטוח שאתה זוכה ייתכן ותיבדה.

תקרא בבקשה את חוקי הפורום המשפטי, ובמיוחד את סעיף 3 - הווה אומר אם אתה לא יודע, אל תטעה!!

ואתה כמובן מוזמן להמשיך להתנצח עם עצמך....הרבה חסרי ידע עושים זאת בפורום הנ"ל.

פורסם (נערך)

או, עכשיו אנחנו מגיעים לאנשהו.

כי עד עכשיו הדבר היחיד שאני טענתי זה שיתבע אך יהיה מוכן לכך שלא יקבל את מלוא כספו כי ייקבע לו ככה"נ רשלנות תורמת לכל הפחות.

אם קראת לזה הטעיה אז ברור לחלוטין כי אתה טוען שהוא יקבל את מלוא כספו.

אבל כשאתה צריך לשים את הכסף איפה שהפה אתה מתכווץ ומתפתל שאתה לא יכול לנחש מה יהיה פסק הדין, אבל לא קבעת לפני רגע שזו פגיעת חזית אחור? איך לא יקבל את תביעתו אם זה חזית-אחור?

כל הנסיון המשפטי לא יכול להוציא אותך מתסבוכת של קושי בהבנה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תמשיך ללהג...דבריך חסרי טעם.

פורסם

תראה תיקים דומים, ראיתי מסביבתי הקרובה כמה תיקים דומים, ודברי השופטים כולם היו שפגיעה בזווית אינה מטילה אוטומטית אשמה על הרכב שמאחור, בניגוד לפגיעת חזית-אחור ישרה.

בכולם נקבעה אשמה תורמת באחוזים כאלה או אחרים גם לרכב הקדמי יותר שנפגע מאחור.

ושוב אומר

זה לא אומר שעבור פות"ש ייקבע כך, אלא שהוא צריך להכין את עצמו לכך כי זו אפשרות ריאלית, יותר ריאלית מאשר שיקבע שאין לו אשמה כלל!

ואני אשאל בפעם השלישית אולי תצא גלידה, איפה מוכר המונח המשפטי "השלמת כניסה לנתיב"?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה ידוע כל....ייתכן והשופט ישתכנע שפותח השירשור בכלל נסע לאחור ופגע בנהגת :|

פורסם

אני רחוק מלהיות יודע כל, אז תחכים אותי בבקשה, מה זה המונח "השלמת כניסה לנתיב" והיכן הגדירו אותו?

הרי כל הקייס של התבסס עליו, בוודאי יש לך ב"שלוף" את הגדרתו לא?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...