Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם... פעם שעברה שצבעתי את הרכב שלי זה עלה לי 4500 שקל כואבים..

הפעם אני צריך למצוא צביעה במחיר של יותר כמו 2000 - 3000 שקל...

האם יש חיה כזאת בנמצא?

אני לא מחפש צביעה ברמה גבוהה מאוד ... לא אכפת לי להתפשר..

מדובר על רכב שנת 99 שלא צריך יותר מכמה שנים של רענון.

קומבינות כמו לפרק את הפנסים וכל מה שצריך לבד לפני גם מתקבלות בחשבון כדי להוזיל עלויות...

תודה רבה לכם ..

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני יודע שבמחירים האלו צובעים בשטחים אם זה עוזר לך, סביר להניח שבמחיר הזה רמת העבודה לא תהיה מי יודע מה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מדויק , אני זוכר שבעבר היה כאן שרשור של אנשים שביצעו צביעה לרכבם ממוסך פחחות באשדוד , אני חושב שהוא נקרא גוונים או משהו כזה , החברה פרסמה כאן מבצע שלה לצביעה לרכב , שווה בדיקה .

פורסם

http://www.2all.co.il/Web/Sites7/musachgvanim/DEFAULT.asp

הנה מה שאתה מדבר עליו הבנתי שהמחיר לא כולל מע"מ ועם המע"מ זה יוצא בערך 3,000..

זה טוב בתור התחלה אבל אם יש משהו יותר זול יהיה מצויין!

לא אכפת לי לצבוע בכפרים פה בארץ אבל לא מחפש לעבור גבולות במצב הביטחוני הנוכחי.

אני גר בצפון

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אז תקפוץ לאחד הכפרים, אולי יהיו זולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

3000 הכי זול שתמצא אין פה משחקים, פחות מיזה כמו שאמרו רק מחוץ לגבולות ישראל וגם העבודה לא תיהיה משהו ככה שחבל על הכסף.

בעבר צבעתי שני חלקים ברכב, במוסך גזית שנמצא קרוב לחוצות המפרץ, והבנאדם שאחראי על הצביע, הציע לי לצבוע את כל הרכב ב 3000 שקל, לא שצבעתי כי הרכב היה מיועד למכירה, אבל זה המחיר שקיבלתי לצביע מלאה על רכב הונדה סיויק 97

פורסם

צור קשר עם מאור30, פעם זכור לי שדיבר איתי על מישהו שצובע רכבים במחיר נמוך, מקווה שאני לא מתבלבל בין מאור לבין משתמש אחר.

תמיד גם יש את האופציה לצבוע לבד. יש כמה שרשורים בפורום שעוסקים בכך. ואם יש לך ידיים וזמן לזה, אני חושב שכדאי לתת לזה צ'אנס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תגיע לואדי ג'וז בירושלים יהיה לך שווה את הנסיעה,מחירים סבירים. ומניסיון אישי שצבעתי את הרכב לפני כשנתיים זה יצא מעולה! אני לא זוכר בדיוק כמה עלה, אבל זה בטוח לא מתקרב לסכומים הגבוהים שרשמת.

פורסם

אין לי זמן בגרוש לצבוע לבד או לשבת למכונאי על הראש...

יש עוד המלצות בבקשה?

אגב המוסך של בן עזרא ב3 אלף כולל שלייף סבון ו-וקס בדקתי...

בס"ד

פורסם

אם אתה מעוניין להגיע לשפרעם יש אחלה בחור עבודה טובה במחיר שיתאים לכיסך

עוד פרטים צור קשר בפרטי

בהצלחה.

פורסם

פניתי אל ma210 ובאמת מדובר במחיר מעולה, על טיב העבודה עדיין אינני יכול להמליץ

בס"ד

• תוכן חדש...